Erkekler ilgi ister!

ehuehuehu :queen::queen: sinek öldürür gibi :queen::queen: Paylaşım için teşekkürler.......

Yav bizim hatuna gösterdim videoyu..Hiç komik değilmiş.:pale:..Alla alla..
(Ben bidaha bakacam valla):mrgreen:

Yav bizim hatuna gösterdim videoyu..Hiç komik değilmiş.:pale:..Alla alla..
(Ben bidaha bakacam valla):mrgreen:

Sizin hatun adama kızdı kesin ondan komik diil diyodur :queen:
Ben de çok kızdım şahsen :jocolor: Yazık diilmi civcive :salut:
Ama yine de komik yaf :p

Sizin hatun adama kızdı kesin ondan komik diil diyodur :queen:
Ben de çok kızdım şahsen :jocolor: Yazık diilmi civcive :salut:
Ama yine de komik yaf :p

Yaw tamda kapatacaktım şöle son bi kontrol edim dedim..Ne geliyosa son kontrolda oluyo zaten..
Walla anlayamadım ki..Şöyle baktı bana "bunun neresi komik şimdi." diyip mutfağa gitti..Ama ciddiydi yaw.Gel şimdi gönlünü al..Haydaaaaa:queen:

Yaw tamda kapatacaktım şöle son bi kontrol edim dedim..Ne geliyosa son kontrolda oluyo zaten..
Walla anlayamadım ki..Şöyle baktı bana "bunun neresi komik şimdi." diyip mutfağa gitti..Ama ciddiydi yaw.Gel şimdi gönlünü al..Haydaaaaa:queen:

Tamam işte ona kızmış :p Kadın ruhundan anlarım da az biraz :bounce:

Kadınlar da ister fakat civciv ezerek diil de, genelde dır dır yaparak veya surat asarak belli ederiz biz :cherry:
İşte mesele de ordan kopuyo zaten ...Dır dır olmasa biz erkekler vallahi de billahide uysal-nazik-ince duygulu-karşı cinsi tanıyan insanlarızdır.Çok mu oldu yoksa:silent:

Yaw ızlıyorum dıyorum adam cıvcıvı sevmesını kıskanıcak kalkıp gıdecek dıyorum tam adam Şakkkk dıye yapıstırdı yaw vay pıskopat :)

Dün akşam bizim hanıma izlettim..Ben çok gülmüştüm diye..Kadıncığaz izledi.."Hiçte komik değil" dedi, varya buz gibi oldum o an..Şimdi işyerinde meslektaşlarıma izlettim.."Bidaha aç bidaha" diye gülmekten koptuk..Hâlâ da devam...Akşamın soğukluğunu atıyorum...:p

Dün akşam bizim hanıma izlettim..Ben çok gülmüştüm diye..Kadıncığaz izledi.."Hiçte komik değil" dedi, varya buz gibi oldum o an..Şimdi işyerinde meslektaşlarıma izlettim.."Bidaha aç bidaha" diye gülmekten koptuk..Hâlâ da devam...Akşamın soğukluğunu atıyorum...:p

abi yengeye göster benimle ilgilenmezsen sonun bunun gibi olurde bir dediğini iki etmez :queen::queen::queen::queen:

gitti güzelim civciv yaw

kadının yüz ifadesi beni çok güldürdü:queen:

abi yengeye göster benimle ilgilenmezsen sonun bunun gibi olurde bir dediğini iki etmez :queen::queen::queen::queen:
Paşam zeten dün akşamki izletmemdeki gizli amaç oydu..Fakat kendisi daha bıçkın çıktı..Keşke bu videoyu 15 yıl önce görseydim de bu ddiğini uygulasaydık be Babocan..Bizden geçmiş artık...Ben ve motorlarım artık izdivaca çekildik...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar