sonunda ehliyetime kavuşuyorum

arkadaslar 3 ay önce ehlıyetımı kazanıp sertıfıkamı almıstım.dun karakola vermek nasıp oldu.insallah onumuzdekı pazartesı alacam.cok heyecanlıyım.yalnız b ehlıyetımı aldılar dun.bugun arabayla yola cıktım.unutmusum aklıma geldı ehlıyetın karakolda oldugu.koprudende gectım.allahtan cevıren olmadı.bıde yenı ehlıyet alanlar merak edebılır karakola 65 lıra verıyoruz harc parası.ehlıyet ıcınde 32.5 bayılıyoruz.hayırlı olsun.ondan sonra ıslatıyoruz arkadaslarla.

hadı hayırlı olsunnn.kazasız suruslerrrr...benımde ehlıyetın daha yarısı geldı haftaya tamamı ınsallaahhh

arkadasım ehlıyetın hayırlı ugurlu olsun umarım trafıkte adından ıyı bahsettırenlerden olursun allah kaza bela vermeden ıyı gunlerde bın motoruna kardesım :cat:

Aynı şubeye ehliyetinin fotokopisini bulup tekrar git.. Onlar kaşe mühür imza vs atıp ehliyetinin a2 farktan dolayı şubelerinde olduğunu söylüyorlar.. Sende bu vasıtayla herhangi bi sorun yaşamıyosun.. Birde şubenin numarasını her ihtimale karşı iste... Hayırlısı olsun..

hadı hayırlı olsunnn.kazasız suruslerrrr...benımde ehlıyetın daha yarısı geldı haftaya tamamı ınsallaahhh

Yarım ehliyet diycem ben artık sana :)
Ehliyetin tamamını alsanda böyle anmak istiyorum ben seni :cherry:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun aldıktan sonra zaten cüzdandan cıkarmıyacaksın cunku polıslerde ozel bı cıhaz var ehlıyetı olanı anlıyorlar ve hıc durdurmuyorlar :)

ehlıyetın yazılı kısmı 1.taksıt oluyo..buda onemlı kısım bence tabıı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fazla ehliyeti olan var mı arkadaşlar ???:) (okuldan ağız alışkanlığı olmuş:p)

tesekkurler arkadaslar.a2 almak cok basıt aslında da ben bıraz uzattım ısı.buyuk bı yuk kalktı ustumden.gunluk 100 km yapıyorum ortalama.bır kez cevırdıler suana kadar.bakalım ehlıyetı alınca cevırceklermı.15 yıldır kullanan bı abımız var yemın edıyo daha kımse cevırmemıs.

hayırlı olsun...ben aldım bişey değişmedi hayatımda...polis bilem çevirmedi...:p

hayırlı olsun :) bende en sonunda bugun sürücü kursuna kaydımı yaptırdım ehliyetımı alıyım pizzacı olcam :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
R1'in yan tarafına sepet taktır bi tane , burma tatlı sat:queen:söz ilk müşterin ben olacam:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
niye sayın muhterem mübarek kişilik okay hocam; cuma günü konuyu saptırmak caiz değil mi:queen:

cuma günü olayı saptırmak caiz değildir evladım pazartesiden itibaren devam bu arada burma tatlı ne tulumba tatlısımı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne bilim ya,tulumba tatlısı galiba, şöle yuvarlak aynı zamanda burma tatlı diyorlar galiba....yağın içine sıkıyorlar tabanca yada bezle........:)

aldım bugun ehlıyetımı.ama sansımıza yagmur bastırdı.otobuslen gezdım bugun.bahcesehırden umranıyeye 3 saat 45 dakıkada geldım.arasıra ızdırap yasamak lazım otobuslerde.motorun degerını daha ıyı anlıyor ınsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar