Senden Adam Olmaz Hikayesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burda sorun ne ??? bi sorun mu bildirmiş konuyu açan abimiz ??? bişe sormuş birilerine ??? bi yorum yapmanızı mı istemiş ??? sadece bir şey paylaşmış,sana kaç defa dinlediğini mi sormuş yada seni sıkıp sıkmadığını mı sormuş ???

Ya ben forumun ne olduğunu bilmiyorum ya da burası forum değil.
İyisimi şurdan bak bakalım neymiş....

http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF05A79F75456518CA

Ya da biraz yardımcı olayım...

forum
isim, tarih (fo'rum) Latince

1 . Eski Romalılar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan.
2 . Toplu tartışma.
3 . Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı.
4 . mecaz Tartışma alanı:
"Basın, uygar ulusların forumudur."- .

arkadasım bu benım actıgım bır konu ve paylaşım bu konu tartışma alanı deil illede birileriyle tartışmak istiyorsan git sitenin istediğin yerinde sayfa aç ve tartış oldumu uzatma artık

Öncelikle şunu belirteyim de iş uzamasın. Bu yazdıklarıma cevap yazmak zorunda değilsiniz.

Forum düzeyli tartışma ortamıdır. İnsanlar birşeyler sunar size, siz de onun hakkında kendi düşüncelerinizi yazarsınız. Yapılanlar sizde ne izlenim bırakıyorlarsa onları. Bunu yazmak içinse birinin size izin vermesi gerekmez......

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendi düşünceni yazarken şaka yaparsın anlarız,eğlence olsun diye bişeler yazarsın anlarız ama ukala bir şekilde '' çok eski bir hikaye,10 defa dinledim,artık sıkıyor '' mu demen lazım .........

TAMAM arkadasım sen haklısın düzeyli ve saygılı ama alaycı deil sende buna cevap vermek zorunda değilsin :cat:

sana düzeyli forum hayatında başarılar dilerim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Demekki neymişşş bizden adam olmazmış. :queen:

olsa olsa senden su motorcusu olur alır oltanı balıga gıder sazan avlarsın oda sazanlara avlanmazsan :queen::queen::queen:

sazanlar dişi olduğu sürece no problemoo :mrgreen: gerçi aYenin imzasındaki sahibinden comdaki keto gibi bizimde sonumuz lahmancunculuk :) babamızın yamaha servisi açmasını bekliycez :queen::queen::queen: ulem halaa gülüyorum :queen:

bu amcamda Yamaha Türkiye Distirübütörü :queen:

atii sen istedin bu konuyu geyiğe vurup sonuç kilit :cherry: bu fotoyu sen çektin hatırlarsan exup :queen::queen:

hayır ulan dingil o yaşlı amca efsane motor harleyci kazım baba

üstüde hiç sorma ilan yazısını okudum herıfı zaten sahıbınden.com bıle kabul etmemıs sılmıs adamın ılanını puhahahahaaa:queen::queen:

Yani arkadaşlar ben şunu anlamıyorum. Yapılan bir şey hakkında mutlaka ve mutlaka olumlu görüş mü bildirilmeli? Yani insanlar düşündüklerini yazamazlar mı her zaman? Kimisi beğenir olumlu şeyler yazar. Kimisi de beğenmez olumsuz yazar. Biraz eleştiriye açık olmak gerek değil mi?

saçmaladığının farkındasındır umarım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar