askerlik hakkında bilgisi olan buraya..

selam arkadaslar askerli yerim belli oldu ankara zırhlı birlik eğitim vr tümen komutanlığı etimesgut.bu tamam ama sınıfımda şöyle yazıyor.bu ne demek anlamadım:: (zpt. sür. er) bunun anlamı ne.bilen varmı???

zırhlıpersonel taşıtı sürücüsü er olabilir.. abim gelmişti askerden.. bende gidiyorum inşallah bir kaç aya

şimdiden hayırlı teskereler kardeş..evet galiba büyük olasılkla öyle olabilir olabilir.haklısın teşekürler. zpt (zzırhlı personel taşıyıcı zaten başharfleri..

evet öyledir büyük ihtimal şimdiden senin içinde hayırlısı olsun.. sanada hayırlı tezkereler..

zırhlı personel taşıyıcı şoförü...zpt cisin bende mekanize tugayındayım ağrı doğubeyazıtta...umarım tez zamanda usta birliğine geçip rahatlarsın acemilik biraz zordur.

hadi bakalım alt devrem gelinde sevindirin bizi

zırhlı personel taşıyıcı şoförü...zpt cisin bende mekanize tugayındayım ağrı doğubeyazıtta...umarım tez zamanda usta birliğine geçip rahatlarsın acemilik biraz zordur.

hadi bakalım alt devrem gelinde sevindirin bizi

sen bu saatte nası giriyon nete izindemisin..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belki tank sürdürürler ankara sokaklarında:queen::queen: vayt be şansa bak,düşe düşe ankaraya düşüyor.bizim sülale doğuda yaptı askerliği,bende büyük ihtimalle cudi'de yada gabar'da yaparım:pcehennem dere'ye de razıyız:queen:

şahinbirinci sen bilirsin sence kısa dönem yapmak mı iyidir yoksa astek olarak mı yapmak iyidir seneye bende gidecem okul biterse şu anda tecilliyim

belki tank sürdürürler ankara sokaklarında:queen::queen: vayt be şansa bak,düşe düşe ankaraya düşüyor.bizim sülale doğuda yaptı askerliği,bende büyük ihtimalle cudi'de yada gabar'da yaparım:pcehennem dere'ye de razıyız:queen:

acemilik ankara ustalık nere olur bilemem.

askere giderken görürüm seni ankarada tankmı sürersin otunumu yolarsın bilmem:queen::queen::queen:

şahinbirinci sen bilirsin sence kısa dönem yapmak mı iyidir yoksa astek olarak mı yapmak iyidir seneye bende gidecem okul biterse şu anda tecilliyim

astek olursa 1600 civarı maaşını alır evinde kalır memur gibi takılırsın geniş bir asker çevren olur ve sivil hayatta faydasını görürsün.ama dayanabilirsen.

eğer gelince işim hazır sevgilim eşim nişanlım sözlüm vb durumların varsa yada benzeri disiplin ve sivil hayat problemin varsa kısa dönem yap paşa paşa sonuçta 12 ayda fazla para biriktiremiyor astekler en azından benim gördüklerim:p

bana sorarsa kısa dönem yap gel hemen 5 ay...2 yıllıklara kanun çıksaydı bende biitirmiştim daha 8 ayım var.

astek olursa 1600 civarı maaşını alır evinde kalır memur gibi takılırsın geniş bir asker çevren olur ve sivil hayatta faydasını görürsün.ama dayanabilirsen.

eğer gelince işim hazır sevgilim eşim nişanlım sözlüm vb durumların varsa yada benzeri disiplin ve sivil hayat problemin varsa kısa dönem yap paşa paşa sonuçta 12 ayda fazla para biriktiremiyor astekler en azından benim gördüklerim:p

bana sorarsa kısa dönem yap gel hemen 5 ay...2 yıllıklara kanun çıksaydı bende biitirmiştim daha 8 ayım var.

bilgilendirdiğin için teşekkürler:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar