CBF 150 2007/2008 Kış Kreasyonu&Mete Han Bidon Style...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
terbiye biraz ya .............

abi üzerindeki siyah vinileksi görüntüyü düzeltmek içinmi kaplamaya çalıştın? ayrıca fikir çok orjinal,tebrik ederim

aynen öle valla...ama bide bidon işe yaramadı gibi...az sıçrattı çamuru dahada genişletmek adına eski diz örtüsünüde kestim işin aslı...

koptum yaa::xs06::abi o nasıl bir bıçak tutuştur, o nasıl bakıştır öyle, pc başında tırstım valla:p gözaltına alınma sebebi o resimler ::xs06:: :cherry:
yaptığın aparat süper olmuş, çok dikkat çekici gerçekten:)yani dönüp bakmamak elde değil...:p motosiklet firması tazminat davası açar yakında::xs06:: bidon cesedi ve suni deri parçasından oluşan çamurluk işçilik yönünden sınıfta kaldı::153::::lac:: ama işlevsellik yönünden 10 puan veriyorum....::biggrinn

yav kurye arkadaşlarda ne numaralar var bizimki onların yanında bişey değil...ama bu işe kafa yorup uygun malzemeden bişiler yapan olursa peynir ekmek gibi satılır...bı kalıp çıkaracan sonra seri üretim...

piskopata bağlamış kendini. cbf yi en kötü hale nasıl getiririm hondayı nasıl rezil ederim diye düşünüyo o. :mrgreen::mrgreen:::xrock::

sende yap bi numarada görelim ula...eleştirmesi kolay...:p

emeğe saygı...:queen:emeğe bak be...

:queen::queen::queen::queen::queen::mrgreen:

daha moturun yokmu yavrım senin...:p

takım çalışır el övünür diye bi laf vardır düşünce güzel alet edevat olsa motorun üstüne çadır bile yaparsın valla metehan abi senden korkulur

kanka aynen Çin malı üstü kapalı şeyler bile düşünmüştüm zamanında İnnovaya...şu kışın ıslanıyom ya çıldırıcciiimmm:pale:

metehandan yaratıcı fikirler :)

eywallah...

çete kıpırdıyor...:p

abi o bidon işinide kuryelerden öğrendin dimi..benim önceki işyerine gelidiği için sürekli kuryeler görüyordum senin şimdiki yaptığını... hatta bi abi sağolsun bi çift kolluk hediye etti... scooter a da yakışmıştı geçen sene kullandım bu sene daha takmadım..

he kuryelerden sağolsunlar...bende kollukda var zaten...çok rahat oluyor sımsıcak oh mis...

:cherry:bi bok anlayabilen warmi ?? :queen:
honda firmasi en sonunda mete_han kankami dava edecek

:p

bu herif değilmiydi son model arabalarıynan(?) bize caka satmaya çalışan.
Allah'ın bidoncusu, kalan kısmını da kafana kasket yap :queen:

olm onun yeri ayrı bunun yeri ayrı...adımız hıdır moturumuz budur...diğer kalanıda sana lazımlık yapacam...:p

Babocan iyi emek vermiş zivrizeka olayına son noktayıda yapıştırmışsın veselam.. O ne resimler yaw..Yağmur yiğenim görmedi inşallah..:rendeer:
Öpüyorum..Bebişi..:rendeer:

Babocan iyi emek vermiş zivrizeka olayına son noktayıda yapıştırmışsın veselam.. O ne resimler yaw..Yağmur yiğenim görmedi inşallah..:rendeer:
Öpüyorum..Bebişi..:rendeer:

valla geçen Fulyada bi cbfci çevirdim...rica minnet adres aldım...o kendisin yaptığı fiberglasdan banada yapıcak...:p

eleykümm selammm...:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Meteciğim ıslanmamak üzere giyinsen diyorum motora binerken.

Bu hafta başı yağan sağnak yağmurlara hem sabah hem akşam yakalandım 2-3 gün.

Ama yolda yürüyen bir adam ıslandı ben ıslanmadım (iç giysi)

Meteciğim ıslanmamak üzere giyinsen diyorum motora binerken.

Bu hafta başı yağan sağnak yağmurlara hem sabah hem akşam yakalandım 2-3 gün.

Ama yolda yürüyen bir adam ıslandı ben ıslanmadım (iç giysi)

Sevgili Olcay halimizi görüyon işte...senin mekana bi gelsem motura bi el atsan nasıl olur...yada gelsem ölçü alsan dizede çamura atan moturumua uygun bir mzlaemeden bişiler yapsan...yani bi jest babında...istesene neler yapabileceğini ikimizde biliyoruz...ne dersin müdür...bi poroce yapana kadar bunla idare edeyim...ilk gelişim ölçü alma ikinciside montaj için gelirim...

ne dersin...abi Held montum var...alt giysi yok...giyp çıkarmamda mesele...20 dakika için değmiyor...bundan önceki halim çöp poşetleriyleydi...abi zaten diz örtümde var ama yağmursuz ama yerlerin çamur ıslak olduğu zamanlar için çok lazım...soğutmayıda kesebilir...kısa km ler için...saygılar sevgiler...:rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Alta bi yağmurluk uydurak olm, gerçi senin kalçalara dayanmaz devamlı yırtarsın :)

Alta bi yağmurluk uydurak olm, gerçi senin kalçalara dayanmaz devamlı yırtarsın :)

abi işi sallama...hadi yap bi güzellik işte...topikde açmam merak etme...başka kimseler istemez...malzeme ücreti neyse öderim..işçilik içinde dua ve yemek...:wiinkk:

tamammı...:pale:

sen git carrera'dan 911 den S bilmem kaçtan resimler koy hava bas sonrada deterjan bidonundan çamurluk yapp Allah seni Davul etsin ne diyeyimmm psikopat ruhlu pandaa:mrgreen:

Mete Abey testere kullansaydın keserken hem fotojenik olurdun. hem de zorlanmazdın. o bıçak ile zor oluyor biliyorum. :p

sen git carrera'dan 911 den S bilmem kaçtan resimler koy hava bas sonrada deterjan bidonundan çamurluk yapp Allah seni Davul etsin ne diyeyimmm psikopat ruhlu pandaa:mrgreen:

biraderim deterjan bidonu değil...distile edilmiş saf su bidonu o...:p

Mete Abey testere kullansaydın keserken hem fotojenik olurdun. hem de zorlanmazdın. o bıçak ile zor oluyor biliyorum. :p

Destere IV.....:queen:

Sayın Zubizaretta abim aynen dediğin gibi pontullar patlıyor...yapıyonmu bi teşkilat-ül bülbül..hadi yavrım hadi gülüm...her türlü bedel ödemeye razıyım bidenem kekoratörüm...:p

Son düzenleme:
yuh artık daha neler elinden de heeeç bir iş gelmez mi basit bir iş bukadarmı rezil yapılır beeeaaah ...dicem ama elinde piiçak var demiyorum:mrgreen:

şüper hataa süper ötesi güzel olmuş ne deyim önemli olan yaratıcı fikir...(ah ulen elinde piiçak olmıyacaktı kii neler neler yasardım buraya beeaaah):cherry::rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Olm ne istiyon anlamadım ki???

Şu tabelacılarda bulunan ve üzerinde "labazıt gıda" yada "labazıt market" gibi yazıların yazdığı araları kanallı, kartona benzeyen plastik levhadan koruma demirine suve çamur geçirmemesi için bariyer istiyor. Doğru tercüme edebildim mi?
:silent:

yuh artık daha neler elinden de heeeç bir iş gelmez mi basit bir iş bukadarmı rezil yapılır beeeaaah ...dicem ama elinde piiçak var demiyorum:mrgreen:

şüper hataa süper ötesi güzel olmuş ne deyim önemli olan yaratıcı fikir...(ah ulen elinde piiçak olmıyacaktı kii neler neler yasardım buraya beeaaah):cherry::rendeer:

adım hıdır elimden gelen budur...:)

Olcay abi bu beceremediğim bu bidon olayına bi el at yav...Allah rızası için abi be...bi malzeme ayarlatıp tüm kış için bide cırtlı plastik varya elektirkcilerin kullandığı onla koruma demirine takarız...abi bi düşün el at bu işe ya...hadi gülüm...valla ocağına düştüm...kendi moturuna yapar gibim...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehan abi sipariş üzerine çalışıyorsan ben senden saç bozmayan kask istiyorum. :):):)sen bizi güldür bizde seni güldürürüz:p

abi o kadar uğraşıcağına al bi scooter sende kurtul bizde:cherry:

hehe valla bravo sana ya bi bidon style dedin defileyi bile geçti topiğin rating oranları :p

arkadaşım epmek teknemizde gözünmü var...:p

abi o kadar uğraşıcağına al bi scooter sende kurtul bizde:cherry:

abi sonunda olacağı o ya...hadi hayırlısı...:wiinkk:

şu fuarda aldığın dizliklerden bi denede ben alam la...30 gayme demiştin nerden aldın hacim be acil bilgi versen sana zahmet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar