- Konu Yazar
Kış geldi...scootercılar ne kadar şanslıymış derim hep yağmur yağdığında...çünkü en azından sadece belli bölgeleri ıslanır...oralarıda korumayla kapatıp sıfır ıslanmayla rahatca gidip gelirler...
onun için motosikletleri ikiye ayırırım...scooterlar ve diğerleri...
neyse gelelim sadede...sabah işe giderken cicilerimizi giyiyoruz ya...e ayakkabımızda pak boyalı...yağmuru çamuru aynen bunlar yiyor...işe geldiğimizde veya bi yere gittiğimizde paça kısımlar su ve çamur deryası oluyor...kışın mecburen sürüyorsanız moturu buna alışmak zorunda kalıyoruz...motobotun olsa kaç yazar...çamur bu işte...
çöp poşetleri bilmemneler derken bi su bidonunu kesip koruma demirine telle bağlamak aklıma geldi...soracıma bidonuda eski bir dizliği keserek çengelli iplerle sabitledim...
cingene işi oldu biraz ama temiz oldu damla su gelmiyor...
bu iş için lazım malzemeler...
pidon...

piçak...

bir adet motur...
bir adet kırık motur sahabı...

neyse gelelim o iğrenc görüntülere...kuryeler bile bakıyo bu ne lan der gibi...
hilkat garibesi oldu yavru moturum...
ale:

arkadaki kırmızı yavruyu hatırlayan vardır umarım...:bounce:

neyse kış versiyonu budur abiler aplalar...el işi dersleri ortaokuldada sıfır...adım hıdır elimden gelen budur...ah CİHAN görsün bu topiğide cbf yi bu ızdıraptan kurtarsın...bi el atsın...
devleeattt bana yardımmm etsinn...
onun için motosikletleri ikiye ayırırım...scooterlar ve diğerleri...
neyse gelelim sadede...sabah işe giderken cicilerimizi giyiyoruz ya...e ayakkabımızda pak boyalı...yağmuru çamuru aynen bunlar yiyor...işe geldiğimizde veya bi yere gittiğimizde paça kısımlar su ve çamur deryası oluyor...kışın mecburen sürüyorsanız moturu buna alışmak zorunda kalıyoruz...motobotun olsa kaç yazar...çamur bu işte...
çöp poşetleri bilmemneler derken bi su bidonunu kesip koruma demirine telle bağlamak aklıma geldi...soracıma bidonuda eski bir dizliği keserek çengelli iplerle sabitledim...
cingene işi oldu biraz ama temiz oldu damla su gelmiyor...
bu iş için lazım malzemeler...
pidon...

piçak...

bir adet motur...
bir adet kırık motur sahabı...

neyse gelelim o iğrenc görüntülere...kuryeler bile bakıyo bu ne lan der gibi...

arkadaki kırmızı yavruyu hatırlayan vardır umarım...:bounce:

neyse kış versiyonu budur abiler aplalar...el işi dersleri ortaokuldada sıfır...adım hıdır elimden gelen budur...ah CİHAN görsün bu topiğide cbf yi bu ızdıraptan kurtarsın...bi el atsın...
devleeattt bana yardımmm etsinn...