CBF 150 2007/2008 Kış Kreasyonu&Mete Han Bidon Style...

Kış geldi...scootercılar ne kadar şanslıymış derim hep yağmur yağdığında...çünkü en azından sadece belli bölgeleri ıslanır...oralarıda korumayla kapatıp sıfır ıslanmayla rahatca gidip gelirler...

onun için motosikletleri ikiye ayırırım...scooterlar ve diğerleri...:p

neyse gelelim sadede...sabah işe giderken cicilerimizi giyiyoruz ya...e ayakkabımızda pak boyalı...yağmuru çamuru aynen bunlar yiyor...işe geldiğimizde veya bi yere gittiğimizde paça kısımlar su ve çamur deryası oluyor...kışın mecburen sürüyorsanız moturu buna alışmak zorunda kalıyoruz...motobotun olsa kaç yazar...çamur bu işte...

çöp poşetleri bilmemneler derken bi su bidonunu kesip koruma demirine telle bağlamak aklıma geldi...soracıma bidonuda eski bir dizliği keserek çengelli iplerle sabitledim...

cingene işi oldu biraz ama temiz oldu damla su gelmiyor...:p

bu iş için lazım malzemeler...

pidon...:p

piçak...:p

bir adet motur...:p

bir adet kırık motur sahabı...:p

neyse gelelim o iğrenc görüntülere...kuryeler bile bakıyo bu ne lan der gibi...:philkat garibesi oldu yavru moturum...:pale:

arkadaki kırmızı yavruyu hatırlayan vardır umarım...:bounce:

neyse kış versiyonu budur abiler aplalar...el işi dersleri ortaokuldada sıfır...adım hıdır elimden gelen budur...ah CİHAN görsün bu topiğide cbf yi bu ızdıraptan kurtarsın...bi el atsın...

devleeattt bana yardımmm etsinn...:p

hahahohoho karsınızda metehan bidons's style abi tebrik edrim ALLAH akıl fikir versin ...(dermişim) :mrgreen::queen:bende yapacam ve aha senin topiğin yanına parkedecem resimleri :queen::cat:iyi bi buluş hergün don paça çorap mahfoluyoruz burda yavvvv:silent:ha unutmadan 0 307 cc degilmidir lo!

ellerine sağlık kanka...,
şahane olmuş valla.....:mrgreen::p:cherry::cat:
baba yarın seni bi arıycam işim düştü sana dostum
öpüyorum

aykanım evet ta kendisi...geçen aracı çekmişler trafikteki arkidişler...yannışnıknan tabi...bir polis arkadaş bizzat getirdi aynı çekiciyle...:queen:devletin içinde olduğu durum budur yani...sevinemmi üzülemmi...:pale:

toocoldum dünürcüm ara bekliyorum...ara beni boya beni...0 900 ...:cherry:

mete naptın yigidim benim makineyede yapak loo bunu
ama kaliteli malzeme kullanak mesela mavi kimyasal bidonlar var
daha kalın onlarrr

carto valla dün yolda bi kurye arkadaş yakaladım tesadüfen...plesiglas yapmış cbf ye...rica minnet tamam dedi...adresini aldım...kendisi kesip yapıcak sağolsun...plesiglastan...

Kürşad konuşma len sen...devlet malı moturla geziyon daha moturun bilem yok...:pkamu olaraktan özel sektöre pok atma..

kanka valla bu iş sardı beni.Kendime bi motor almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.:cherry:

Kamu özel ne fark eder sonuçta akşama kadar motor kullanıyom ilk zamanlar zor gelmişti ama alıştım artık,

Bi günde bütün bodrumun altını üstüne getiriyom:p

kanko yağmurda falan hasta olmuyonmu ya...senin elindemi motor olayı...yani istediğinde binip binmemek sanamı kalmış...yoksa motorize3 ayağına sabah akşam düdük makarnasımı...

abi üzerindeki siyah vinileksi görüntüyü düzeltmek içinmi kaplamaya çalıştın? ayrıca fikir çok orjinal,tebrik ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koptum yaa::xs06::abi o nasıl bir bıçak tutuştur, o nasıl bakıştır öyle, pc başında tırstım valla:p gözaltına alınma sebebi o resimler ::xs06:: :cherry:
yaptığın aparat süper olmuş, çok dikkat çekici gerçekten:)yani dönüp bakmamak elde değil...:p motosiklet firması tazminat davası açar yakında::xs06:: bidon cesedi ve suni deri parçasından oluşan çamurluk işçilik yönünden sınıfta kaldı::153::::lac:: ama işlevsellik yönünden 10 puan veriyorum....::biggrinn

piskopata bağlamış kendini. cbf yi en kötü hale nasıl getiririm hondayı nasıl rezil ederim diye düşünüyo o. :mrgreen::mrgreen:::xrock::

takım çalışır el övünür diye bi laf vardır düşünce güzel alet edevat olsa motorun üstüne çadır bile yaparsın valla metehan abi senden korkulur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türk milletine imkan versen bisikletten uzay mekiği de yapar.:queen::queen:

akşamınan cevap yazarım...şincik işyerindeyim...okuyom bişey yazamıyom...

abi o bidon işinide kuryelerden öğrendin dimi..benim önceki işyerine gelidiği için sürekli kuryeler görüyordum senin şimdiki yaptığını... hatta bi abi sağolsun bi çift kolluk hediye etti... scooter a da yakışmıştı geçen sene kullandım bu sene daha takmadım..

:cherry:bi bok anlayabilen warmi ?? :queen:
honda firmasi en sonunda mete_han kankami dava edecek

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu herif değilmiydi son model arabalarıynan(?) bize caka satmaya çalışan.
Allah'ın bidoncusu, kalan kısmını da kafana kasket yap :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar