Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
terbiye biraz ya .............
abi üzerindeki siyah vinileksi görüntüyü düzeltmek içinmi kaplamaya çalıştın? ayrıca fikir çok orjinal,tebrik ederim
koptum yaa::xs06::abi o nasıl bir bıçak tutuştur, o nasıl bakıştır öyle, pc başında tırstım vallagözaltına alınma sebebi o resimler ::xs06:: :cherry:
yaptığın aparat süper olmuş, çok dikkat çekici gerçektenyani dönüp bakmamak elde değil...
motosiklet firması tazminat davası açar yakında::xs06:: bidon cesedi ve suni deri parçasından oluşan çamurluk işçilik yönünden sınıfta kaldı::153::::lac:: ama işlevsellik yönünden 10 puan veriyorum....::biggrinn
piskopata bağlamış kendini. cbf yi en kötü hale nasıl getiririm hondayı nasıl rezil ederim diye düşünüyo o. :mrgreen::mrgreen:::xrock::
:queen::queen::queen::queen::queen::mrgreen:
takım çalışır el övünür diye bi laf vardır düşünce güzel alet edevat olsa motorun üstüne çadır bile yaparsın valla metehan abi senden korkulur
metehandan yaratıcı fikirler![]()
abi o bidon işinide kuryelerden öğrendin dimi..benim önceki işyerine gelidiği için sürekli kuryeler görüyordum senin şimdiki yaptığını... hatta bi abi sağolsun bi çift kolluk hediye etti... scooter a da yakışmıştı geçen sene kullandım bu sene daha takmadım..
:cherry:bi bok anlayabilen warmi ?? :queen:
honda firmasi en sonunda mete_han kankami dava edecek
bu herif değilmiydi son model arabalarıynan(?) bize caka satmaya çalışan.
Allah'ın bidoncusu, kalan kısmını da kafana kasket yap :queen:
Babocan iyi emek vermiş zivrizeka olayına son noktayıda yapıştırmışsın veselam.. O ne resimler yaw..Yağmur yiğenim görmedi inşallah..:rendeer:
Öpüyorum..Bebişi..:rendeer:
Meteciğim ıslanmamak üzere giyinsen diyorum motora binerken.
Bu hafta başı yağan sağnak yağmurlara hem sabah hem akşam yakalandım 2-3 gün.
Ama yolda yürüyen bir adam ıslandı ben ıslanmadım (iç giysi)
Alta bi yağmurluk uydurak olm, gerçi senin kalçalara dayanmaz devamlı yırtarsın![]()
sen git carrera'dan 911 den S bilmem kaçtan resimler koy hava bas sonrada deterjan bidonundan çamurluk yapp Allah seni Davul etsin ne diyeyimmm psikopat ruhlu pandaa:mrgreen:
Mete Abey testere kullansaydın keserken hem fotojenik olurdun. hem de zorlanmazdın. o bıçak ile zor oluyor biliyorum.![]()
Alta bi yağmurluk uydurak olm, gerçi senin kalçalara dayanmaz devamlı yırtarsın![]()
Olm ne istiyon anlamadım ki???
yuh artık daha neler elinden de heeeç bir iş gelmez mi basit bir iş bukadarmı rezil yapılır beeeaaah ...dicem ama elinde piiçak var demiyorum:mrgreen:
şüper hataa süper ötesi güzel olmuş ne deyim önemli olan yaratıcı fikir...(ah ulen elinde piiçak olmıyacaktı kii neler neler yasardım buraya beeaaah):cherry::rendeer:
Olm ne istiyon anlamadım ki???
metehan abi sipariş üzerine çalışıyorsan ben senden saç bozmayan kask istiyorum.sen bizi güldür bizde seni güldürürüz
![]()
geçin bakalım dalganızı...ben çamır yemiyom ama...naaaberrr...![]()
hehe valla bravo sana ya bi bidon style dedin defileyi bile geçti topiğin rating oranları![]()
abi o kadar uğraşıcağına al bi scooter sende kurtul bizde:cherry: