Kör müsünüz?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Görme duyum iyi çalışır mı dediniz?

[YT]_mYVeRWwaao&[/YT]

Ya Basir (cc)
Körüm körlügüme bile
Körüm gördügüme bile
Körüm gösterdiklerine bile
Vaat ettigin cennetine bile körüm
Senin görmenle görür cümle gözler
Aç gözlerimi...

Hic kimse kor degil fakat insan oglu bencildir kendi huzuru icin baskasinin huzurunu bozabilir yada onun huzuru bozulacak diye baskasina yardim etmek yerine gormezlikten gelir. Sanirim insan oglu var oldugu surece iyilik gibi kotulukte hep var olacak.

sabah sabah çok etkiledi beni...
payleşım için teşekkürler

szr

Çarpıcı bi video ama anlayana , malesef ülkemiz ve dünya olarak bazı duygularımızın köreldiğini üzülerek söylemek mümkün:pale:

İçim bi fena oldu o minicik çocuğu görünce.. :pale:

Konuyu yanlış yere açmışsın mod'um :p

insanoğlu kendi ırkını (dini ve milli ayrım gözetmeden) hedefleyen direk bir tehlike olmadıkca bir araya gelmeyecek , bu tehlike içinde bile kendi çıkar ı peşinde koşacak insanlığın yüz karası sülükler hep olacaktır maalesef bu maya ile bukadar ekmek olmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşündürücü bir video.............
how blind do you have to be ? ne demek.. yarım saattir tercüme etmeye çalışıyorum.nasıl bir körsün gibi abuk sabuk bi anlam buldum en son ...

Bir "göz"deki hücrelerin çoğu kanserliyse, geri kalan azınlık hücrelerin sağlam olması bir şey ifade etmez.Çünkü o göz işlevini yerine getiremez, kısaca "kördür".

düşündürücü bir video.............
how blind do you have to be ?

Ne kadar kör olabilirsin?

Daha ne kadar kör olabilirsin...

Ne kadar kör olmalısın?

Daha ne kadar kör olmalısın..?

Çok daha "kör" olabiliriz bence...

Sevgili modum...neyse vazgeçtim yazmaktan.Ama şunu söylemeden edemeyeceğim; biz batılılardan çok daha körüz çünkü onlar hiç olmassa kendi çıkarları doğrultusunda "görüyor", biz ise -ülke olarak- kendi çıkarımızın nerede olduğunu göremeyecek kadar "kör"üz:pr:Sağol paylaştığın için diyelim...

Son düzenleme:
Bir "göz"deki hücrelerin çoğu kanserliyse, geri kalan azınlık hücrelerin sağlam olması bir şey ifade etmez.Çünkü o göz işlevini yerine getiremez, kısaca "kördür".

Ne kadar kör olabilirsin?

Daha ne kadar kör olabilirsin...

Ne kadar kör olmalısın?

Daha ne kadar kör olmalısın..?

Çok daha "kör" olabiliriz bence...

Sevgili modum...
Video daki temanın anlamı budur.:cat:....Etkileyici ve acı verici bir tema.Anlayana tabi Babocan..:pr:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Görmek istemeyen o tabloyuda görmez. Malesef yalan dünya. Sahte herşey yalan. Aslında insanlar herşeyi görüyor biliyor. Ancak menfaatine ne uygunsa onu görüyor. :pale:

mükemmel,insanlar abuk subuk şeylerle ugraşırken oarada neler oluyor ......

eyong paylasım ıcın tesekkurler. malesef arkadaslar ınsanların daha ıyı yasam mucadelesı verıp keyfını surerken hayatta kalmaya çalısan ınsanları gormezden gelıyorlar oysa tum dunya el ele verse ınanıyorum kı dunyada kımse ac kalmaz. ama nerdeeeeeeee...
Bu tüm insanlıgın ayıbı kimse kör değil :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar