[MT İZMİR] TERAS CAFE 02/11/2007 (Şahane Cuma Oyunu) Toplantısı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
haydaaaa nerde gördün yoksa sende mi ekmek almaya gidiyordun. O fırını çok merak ettim nasıl bir tezgahtarı ve ustası var acaba. Sarışın mı esmer mi?:queen::queen::queen::queen:
seni de ispiyoncubaşı yapsak fena olmaz hani
Ben dönüyordum.....:queen::queen::queen::queen:
Seni ne başı yapsakki?..Dur sana bir baş bulayım sonra yaparız....:queen::queen:

ben kutup başıyım hatta pozitif (+) kutup başı benim APV41 de negatif(-) kutup başı. Alp_tunay ı sorarsan o yeniçeri başı

yok abi Apv41 olsa olsa kutup sonu olur gibime gelio...(-) ya o yüzden hani..:queen::queen::queen:

Seni ne başı yapsakki?..Dur sana bir baş bulayım sonra yaparız....:queen::queen:

wallace yastık olsun abi...uzun eşşek te olur ya hani en başta...o başlardan..:queen::queen::queen:

Son düzenleme:

bana öyle kolay kolay baş bulunmaz başıbozuğum ben.

wallace yastık olsun abi...uzun eşşek te olur ya hani en başta...o başlardan..:queen::queen::queen:

zaten o oyunda en garantisi yastık olmak. bu yaştan sonra eşşek mi olacağız birde. hayatta olmam.

Moderatör (forrap)
Wallace,bir baş sarımsak olsun bence..
Hem yemekle ilgili :p

Yastık olma olayı da olur gerçi,göbeksel açıdan yastık olarak kullanışlı olur..

Biz şu cuma ya bir de uzun eşek mi sıkıştırsak ne :p :p

eşeği ben sıkıştırmam. en son kulakları çınlasın başka bir Tarık vardı mavi krosu vardı hatta(tarık tatli) o çiçekliköye giderken bir eşşeği sıkıştırmaya kalkmıştı ve düşüp hastanelik olmuştu. Medline acil yetişmişti de dizini dikmişlerdi çocuğun:cat::cat::cat:
eski gezi topiclerinde o resimler hala duruyor sanırım.:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eveet..Bir sonraki buluşmamız uzun eşek buluşması......
Yastık wallace...Yorgan apv52. çarşaf forrap, karyola bekirboy, köyün imamı karmançomalak, Saman tarık, atan ben......

Roller güZel paylaşııldı dimi.....:queen:

Sonuca ulaşabilmiş değiliz halen.Çay hesapları alman usülümü olcak yoksa oyuncularamı yüklenecez :silent:

yastıkçı başı........:queen::queen::queen:

yastıkların efendisi....:)

sayın yönetmenim alp_trantino
başrolde oynayacak eşşek süprizmi olacak...
eünzibillah, la helva ve la tahin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sonuca ulaşabilmiş değiliz halen.Çay hesapları alman usülümü olcak yoksa oyuncularamı yüklenecez :silent:

Harbiden ne beleşçi adammışsın sen.... Google ya beleş çay nerde içilir yazıp öylemi buldun bizi?....:queen::queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
eşeği ben sıkıştırmam. en son kulakları çınlasın başka bir Tarık vardı mavi krosu vardı hatta(tarık tatli) o çiçekliköye giderken bir eşşeği sıkıştırmaya kalkmıştı ve düşüp hastanelik olmuştu. Medline acil yetişmişti de dizini dikmişlerdi çocuğun:cat::cat::cat:
eski gezi topiclerinde o resimler hala duruyor sanırım.:queen::queen::queen:

Ya o ap ayrı bir deneyimdi o gün olanlar için... :) O arkadaş (Bahsi geçen Tarık TrTarık değildir karışmasın,zaten o olay olalı 1 seneyi geçti) o gün 2 kere mi 3 kere mi ne düşmüştü(Bir benzinlikte,iki de yolda heralde)..
Ama o işin içinde ilahi bir adalet söz konusu :) Eşşeğe yapılmak istenen çirkin saldırıya Tanrı razı olmadı bence :p
Medlinecıların yüz ifadelerini hatırlıyorumda 2.kez gittiğimizde..:)

Neyse,arkadaş burada değil,çekiştirmeyelim..
O günle ilgili çok şey var söylenecek,ama arkadaş burada değil malum..

:bounce: Yooo google a yazmadan buldum.Şöyle ki birgün yolda yürüyorum.Direğin birinde afiş asmışlar.Direklerdeki yazıları okumak adetim değildir ama nasıl olduysa okumak geldi içimden.Ya banane şahane cumadan dedim ve oda ne dipteki notta sınırsız çay yazıyor.Ve tabi bizdeki felsefe "nerde beleş orda yerleş" olduğu için bende burdayım :queen:

İlanın resmini çekmiştim.
İşte ilan :

bornova da bortes in yanındaki teras kafe mi bu???
önünde fazer lar varken içerdeydim ama bahsedilen oyunun sesleri hiç gelmemişti

Moderatör (forrap)
bornova da bortes in yanındaki teras kafe mi bu???
önünde fazer lar varken içerdeydim ama bahsedilen oyunun sesleri hiç gelmemişti

Evet bortes in oradaki Teras Cafe..

Fazerlar dediğin bizim gruba gelen 2-3 fazer var,onlardan bahsediyorsan bizim gruptur.Yok çok fazla fazer vardı vs. diyorsan başka grupta gitmiş olabilir oraya bilemiyoruz.
Ancak oyunun sesleri derken nasıl bir şey bekliyordun onu anlamadım :) Kimse çığlık atmıyor,her ne kadar eğlenceli bir oyun da olsa çıkaracağımız gürültünün dozajını da iyi ayarlamaya özen gösteriyoruz...
Sonuçta sadece bize ait bir yer değil ve kimseyi rahatsız etme hakkını kendimizde görmüyoruz..

Ne içeride çığlık atıyoruz,ne de suspus oturuyoruz.Tam dozajında yani herşey..
Bekleriz,dışardan değil içerden gel gör müsait olursan..:wiinkk:

kolay bi yöntem söyleyeyim çanakkaleli dostum, duyrularda geçen teras buluşmamızın topiğinden tarihine baklıver, senin bahsettiğin fazerların olduğu günle karşılaştır, takvimde ikisde üstü üste geliyosa bizim olduğumuz gündür. :wiinkk:

normalde sesimiz çanakkaleye kadar gidiyo aslında...:queen:

hatta türkiyenin bir diğer ucuna..

Son düzenleme:
ben ne tabu oynarım nede bardak dizmece, ama derseniz ki biz king oynarız poker oynarız yanık oynarız kumar oynarız o zaman 52 getireyim ben gelirken :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben ne tabu oynarım neden bardak dizmece, ama derseniz biz king oynarız poker oynarız yanık oynarız kumar oynarız o zaman 52 getireyim ben gelirken :queen:

Biz kıraathane kültüründen çakmayız.... Biz con con bebesiyiz... Nişantaşı çocuuuyuz....:queen::queen::queen:

Monopoly tabu borsa falan oynarız... Ne o öyle valeymiş papazmış?... Hocayla ilgili bişey yokmu onu oynayalım...:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar