- Konu Yazar
Arkadaşlar bugün yine gussonun yanına gittim xenon takacaktık H3 H.I.D sadece kısa uzun için Philips Diamond Vision in beyaz ampulü yarın eger takarsam xenon resimlerini gösteririrm gelelim bugünkü aktivitemize
Gusso MT ye de üye daha cok HFC de takılır :cat:
Gussonun jantına bende fazla olan kırmızı jant seridini,benim motoroda sarı renk aldık ewet resimler resimler resimler
İlk önce gusso kendi motorunu sonra benim motorunda jantını yıkadı

Ben sadece arka tekerin sag kısmını yapabildim illa Ön-Arka sehpa lazım yoksa olmuyor
r:

Moto Karizma :cat:

Muharrem Usta Şeridi yapıstırdığı an Serco iyi cevir len lastigi bak o lastik Dunlop Senin 2 sinko yu satsan onun parası etmezzz :queen::queen::queen::cherry:

Bitmiş Hali

Gussonun motoru :cat:

Muharrem Ustanın Dükkanından Kareler :cat:
İxil ve Eagle Marka egsozda mevcuttur isteyen olursa muharrem ustamız hemen getirttiriyor :cat:

Karima Motorda Her türlü modifiye malzemesi mevcuttur Yunanistan/Atina'dan gelmekte gidin görün derim arkadaşlar Tankped-Fren ve debriyaj kolllarına sünger kılıf neyse artık v.b ben aldım
-Mikro sinyaller-Jant seritleri takma aparatı ile-Aynalar-Egsoz - Performans Buji NGK v.s v.s v.s
Adres: Prof Dr. Turan Güneş Cad. No: 34 Zeytinburnu
Gusso MT ye de üye daha cok HFC de takılır :cat:
Gussonun jantına bende fazla olan kırmızı jant seridini,benim motoroda sarı renk aldık ewet resimler resimler resimler
İlk önce gusso kendi motorunu sonra benim motorunda jantını yıkadı

Ben sadece arka tekerin sag kısmını yapabildim illa Ön-Arka sehpa lazım yoksa olmuyor

Moto Karizma :cat:

Muharrem Usta Şeridi yapıstırdığı an Serco iyi cevir len lastigi bak o lastik Dunlop Senin 2 sinko yu satsan onun parası etmezzz :queen::queen::queen::cherry:

Bitmiş Hali

Gussonun motoru :cat:

Muharrem Ustanın Dükkanından Kareler :cat:
İxil ve Eagle Marka egsozda mevcuttur isteyen olursa muharrem ustamız hemen getirttiriyor :cat:

Karima Motorda Her türlü modifiye malzemesi mevcuttur Yunanistan/Atina'dan gelmekte gidin görün derim arkadaşlar Tankped-Fren ve debriyaj kolllarına sünger kılıf neyse artık v.b ben aldım
Adres: Prof Dr. Turan Güneş Cad. No: 34 Zeytinburnu