alp_tunay'ın yeni Motoru bbaday'ın ATV si Hayırlı Olsun

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
taygırcım...Samsında o arabadan bile bulamazsın buna emin ol...:bounce:
olmasa değişen ne olur? araba senin değil, birkere elalemin malıyla caka satmayacan. hem senin olsa ne değişir? adamlık parayla mı (fondan bağlama çalıyor burda)
hakkat kıt bir adamsın sen yaw. kalkıp bir de ormanda kurtlarla yaşayan adam muamelesi çekiyor bize. istanbulda ne varsa burada da var, bir sen yoksun çok şükür :queen:
memleketimin delikanlılık oranını %0.001 düşürürsün, fürek seni :p

Yok lem tipim değil.... Sarışın olsaydı............:queen::queen:

hay senin tipine...önce aynaya bi bak la...şempanze poposu gibi yüzün var...:queen:

ulen bosu bosuna furek demiyolar,hala gelmis kitlemeye calisiyo.abicigim bak sebebin olurum senin bu siteden ihracinin :farao:

ama kanka bende kıskanıyom napayım...paso alple birbirinize yazışıyosunuz...kankamız elden gidiyormu yoksam...:salut:

:queen::queen: pİyaSa karIşIk.:mrgreen:

Ortaya karışık 1.5...:p

olmasa değişen ne olur? araba senin değil, birkere elalemin malıyla caka satmayacan. hem senin olsa ne değişir? adamlık parayla mı (fondan bağlama çalıyor burda)
hakkat kıt bir adamsın sen yaw. kalkıp bir de ormanda kurtlarla yaşayan adam muamelesi çekiyor bize. istanbulda ne varsa burada da var, bir sen yoksun çok şükür :queen:
memleketimin delikanlılık oranını %0.001 düşürürsün, fürek seni :p

Allahın Anadolu ayusu...burdaki hareketin %0.001 i bile senin o kıt kafanı döndürür...olm dün öğlen Ali Sabancı geldi bizim mekana...ben karşıladım...Doktor hocamıza kadar eşlik ettim...koluma girdi...çok mütevazı bir insan...ayaküstü sohbet ettik...ulan ayu bunlar sölenmez ama daha nediyim bee sana...:bounce:Yalanım varsa sabaha çıkmak nasip olmasın...:bounce:

Motosikleti
ula ayu biz makama değil adamlığa el pençe divan duranlardanız. hep meşhur olsa hep hareket olsa kim takar (bahsettiğin kişinin şahsında söylemiyorum).
sana bir anımı anlatayım da dinle, senin gibi ayakçılara ders niteliğindedir :p
bizim buranın belediye başkanı bir meseleden babamın yanına gelmiş arabulucuk yapmak istiyor, ben de dahil oldum ortama. bize izin ver genç, birşey konuşuyoruz dedi, sen de kim oluyorsun der gibi süzdüm, ben belediye başkanıyım dedi, biliyorum dedim.
sana 2 ay samsuna gel yanımda staj yap işi kaparsan delikanlılık diploması verecem dedim, benim ilkokul diplomam var deyi hava atıyorsun :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hay senin tipine...önce aynaya bi bak la...şempanze poposu gibi yüzün var...:queen:

ama kanka bende kıskanıyom napayım...paso alple birbirinize yazışıyosunuz...kankamız elden gidiyormu yoksam...:salut:

Ortaya karışık 1.5...:p

Allahın Anadolu ayusu...burdaki hareketin %0.001 i bile senin o kıt kafanı döndürür...olm dün öğlen Ali Sabancı geldi bizim mekana...ben karşıladım...Doktor hocamıza kadar eşlik ettim...koluma girdi...çok mütevazı bir insan...ayaküstü sohbet ettik...ulan ayu bunlar sölenmez ama daha nediyim bee sana...:bounce:Yalanım varsa sabaha çıkmak nasip olmasın...:bounce:

Olm kıskanma... Az ye sende zayıflarsın... Görmemişler gibi yiyeceğine birazda afrikadaki açları düşün..... :cherry::queen:

ula ayu biz makama değil adamlığa el pençe divan duranlardanız. hep meşhur olsa hep hareket olsa kim takar (bahsettiğin kişinin şahsında söylemiyorum).
sana bir anımı anlatayım da dinle, senin gibi ayakçılara ders niteliğindedir :p
bizim buranın belediye başkanı bir meseleden babamın yanına gelmiş arabulucuk yapmak istiyor, ben de dahil oldum ortama. bize izin ver genç, birşey konuşuyoruz dedi, sen de kim oluyorsun der gibi süzdüm, ben belediye başkanıyım dedi, biliyorum dedim.
sana 2 ay samsuna gel yanımda staj yap işi kaparsan delikanlılık diploması verecem dedim, benim ilkokul diplomam var deyi hava atıyorsun :queen:

Belediye başkanına haddini bildirdin demek...Allahın andavalı...eyi yaptın kompleksli herif...ayakcılıkda bir sanattır dostum...onuda yapamayan var...sağ kol diyelim şuna...:p

Olm kıskanma... Az ye sende zayıflarsın... Görmemişler gibi yiyeceğine birazda afrikadaki açları düşün..... :cherry::queen:

Özellikle saçlarına hastayım kanka...o ayna kafana...parıl parıl parıldıyor...:p

Motosikleti
Belediye başkanına haddini bildirdin demek...Allahın andavalı...eyi yaptın kompleksli herif...ayakcılıkda bir sanattır dostum...onuda yapamayan var...sağ kol diyelim şuna...:p
kompleksten değil be kardeşim yapım böyle.
bak sana bir anımı daha anlatıyorum, yine bir belediye başkanı ama bu sefer büyükşehir. işsiz dolaşıyorum ortalıkta babam aracı bulmuş belediye başkanınlan görüşecem iş ayarlayacak. kendisi çağırdı gelsin konuşalım diye. mesai bitimine doğru gittim sekretere geldiğimi haber vermesini söyledim, birkaç adam daha var başkanla görüşecek bildirmiş, bekliyorlar benim gibi. nezleyim burnum da akmış, yanımda mendilim yok, çaktırmadan mazlemeyi alıp koltuğun bezine sürüyorum, sekreter farketti ama farketmemiş gibi yapıyor bende onun farkettiğini farkettim ama farkında değilmişim gibi davranıyorum her neyse :queen:
başkan ne yapsa beğenirsin kalktı gidecek biz onu beklerken. diğer adamlar hemen yapıştı kapıda, başkanım şu mesele cart curt. sekreter işaret etti git anlat derdini diye, hadi lan ordan dedim bastım çıktım başkanın yanından geçip.
bak tezahurat manasında anlatmıyoum bunları, az delikanlılık öğren deyi, sırf senin iyiliğin için :p

kompleksten değil be kardeşim yapım böyle.
bak sana bir anımı daha anlatıyorum, yine bir belediye başkanı ama bu sefer büyükşehir. işsiz dolaşıyorum ortalıkta babam aracı bulmuş belediye başkanınlan görüşecem iş ayarlayacak. kendisi çağırdı gelsin konuşalım diye. mesai bitimine doğru gittim sekretere geldiğimi haber vermesini söyledim, birkaç adam daha var başkanla görüşecek bildirmiş, bekliyorlar benim gibi. nezleyim burnum da akmış, yanımda mendilim yok, çaktırmadan mazlemeyi alıp koltuğun bezine sürüyorum, sekreter farketti ama farketmemiş gibi yapıyor bende onun farkettiğini farkettim ama farkında değilmişim gibi davranıyorum her neyse :queen:
başkan ne yapsa beğenirsin kalktı gidecek biz onu beklerken. diğer adamlar hemen yapıştı kapıda, başkanım şu mesele cart curt. sekreter işaret etti git anlat derdini diye, hadi lan ordan dedim bastım çıktım başkanın yanından geçip.
bak tezahurat manasında anlatmıyoum bunları, az delikanlılık öğren deyi, sırf senin iyiliğin için :p

akşam vakti güldürdün beni he...brevö...:psümüklerini bilmem nereye silmiş...başkana tirp yapmış falan...:p

olm sen sandığımdan daha zavallısın be...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
akşam vakti güldürdün beni he...brevö...:psümüklerini bilmem nereye silmiş...başkana tirp yapmış falan...:p

olm sen sandığımdan daha zavallısın be...:queen:

Adam senin gibi yapmamış.... Len sen var ya başkanı koltuğundan edersin bu çenenle.... Varmı senden yağcı bu memlekette....

Olm saçlarımla uğraşacağına kendi göbeciğinle uğraş.... Himalaya gibi olmuş....:queen::queen:

Motosikleti
metehan' Alıntı:
akşam vakti güldürdün beni he...brevö...sümüklerini bilmem nereye silmiş...başkana tirp yapmış falan...
olm sen sandığımdan daha zavallısın be...
dönüşte arkadaşın yanına gittim, ne oldu senin mesele diyince anlattım, helal olsun iyi yapmışsın dedi. biri zavallı diyor biri tebrik ediyor, adamdan madama fark var tabi.

alp_tunay' Alıntı:
Adam senin gibi yapmamış.... Len sen var ya başkanı koltuğundan edersin bu çenenle.... Varmı senden yağcı bu memlekette....
lisede yıkama yağlama bölümüdeymiş bu keko.
oryantal kurslarına da gitmiş, okadar hatırlatıyorum görmezden geliyor, baksana bizim garibanın 1.000 lirayı deve edecek oriental ayu :queen:

vayyy demek arkadaşında iyi etmişin dedi...hemi...vayyy bee...Samsında efsane olmuşun dostum...:mrgreen:abiler ben zıbardım müsadenizle...iyi geceler...

şıracında geldi...bakımsız Bozgır fodulu...:p

alper tunga ve smirno biz sizi rahatsız etmeseydik...siz şöle bi kenara ilişin kuzular...Allah muhabbetinizi artırsın paşalar...hayrola...büyük aşklar kavgayla başlarmış...dimi çocuklar...everekmi şunları...:queen:

Aha bunu fürek söylemiş bana bunu diyecekvarya siteden ihraç ettirirdim onu bu söylenirmi bea yuhh diyorum hala bizim çıtır tarzan spirnofda onunla aynı tarafda oldunu söylüyor kavgada söylenmez bu be :pale:

bu sayfada kankalar füreğe iyi kitlemişler bende kitlemeyimde rahat nefes alsın sonra 3 birden saldırdı derler :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla denmez tarzancım.... Direk cinayet sebebi....:queen:

bende artık siteye arada bakacağım aktif olarak mesaj yazmayacağım geyik yaptığım tüm arkadaş ve kardeşlerime selamlar ...:rendeer:

dost tokadi yeyince geyik'e takilasimda gelmiyo artik

ulan ne nazlısın be...seviyoz diyoz anlamıyon...kankam diyoz sallamıyon...sevildiğinide bilmiyon...şu iki kırığın lafına bakıyosan ben bişey demicem artık sana...canın sağolsun...:pale:

bende artık siteye arada bakacağım aktif olarak mesaj yazmayacağım geyik yaptığım tüm arkadaş ve kardeşlerime selamlar ...:rendeer:

niye len gay kılıklı....hayırdır...

Son düzenleme:
ulan ne nazlısın be...seviyoz diyoz anlamıyon...kankam diyoz sallamıyon...sevildiğinide bilmiyon...şu iki kırığın lafına bakıyosan ben bişey demicem artık sana...canın sağolsun...:pale:

niye len gay kılıklı....hayırdır...

yav baba smirle bora abi hiç girmez oldular foruma ne oldu aceb. ölmesinler.:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bende konu dışında takılmama kararı aldım.... Herkese konu dışında iyi eğlenceler....:cat::cat:

valla işin aslı bende bu şehit olaylarından sonra pek geyik yapasım gelmiyo...vesile oldu...sıkıldık birazda...

Boranın mevzsunu biliyomda ona sorman lazım tabi...

Bende konu dışında takılmama kararı aldım.... Herkese konu dışında iyi eğlenceler....:cat::cat:

ulan hırrım zaten konu içindede motosiklet kısmındada yeteri kadar geyik yapıyon çaktırmadan...takılmasan nolur...bana diyip en baba geyiği yapıyon ya helal olsun sana...

abi artik zaman yok girmeye,is hayatina basladik gibi bisey,okula gidiyom,ciktigim gibi oraya buraya kosturuyoz.simdide zorla siyrilabildim nete.kurtlar vadisi izleycem diye erken kactim.
abi ben sana kusermiyim hic :p
hayyda buda kactii.:pale:

Neyse,zaten biraz mola lazimdi.1 ay sonra bomba gibi topcilerle baslariz geyige.hem o arada malzeme toplayayim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar