[İzmir MT] 11 Ekim Kordon Ömerağa' da Bayramlaşma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
[İzmir MT] 11 Ekim Kordon Ömerağa' da Bayramlaşma Buluşması

Arkadaşlar 11 Ekim iftardan sonra Saat 20.00 de Alsancak Ömerağa da Bayramlaşmak üzere toplaşmaya karar verdik...

Yeri biliyorsunuz.... Ayrıca kroki falan istemeyin...:p Bayramlaşmaya gelmeyenlerin listesi tutulacaktır...:p

Herkesi bekliyoruz....

bu ömerağa tam olarak nerde ben bilmiyorum yabancısıyım da izmirin

Hani ben gelecektim el öpecektim TA parası toplayacaktım aaaa olmadı Alp abi kroki isteriz :p:mrgreen:

Biz Yokuz

Değerli arkadaşlarım,

Eşim ve ben malesef katılamayacağız çünkü yarın öğleden sonra Köyceğiz'e gitmek üzere yola çıkacağız.

hepinizin Şeker Bayramı mübarek ve kutlu olsun:rendeer:

Bayramdan sonra sağlıcakla görüşmek üzere kendinize iyi bakın:wiinkk:

Özer

Değerli arkadaşlarım,

Eşim ve ben malesef katılamayacağız çünkü yarın öğleden sonra Köyceğiz'e gitmek üzere yola çıkacağız.

hepinizin Şeker Bayramı mübarek ve kutlu olsun:rendeer:

Bayramdan sonra sağlıcakla görüşmek üzere kendinize iyi bakın:wiinkk:

Özer

özer abicim sizede iyi bayramlar. kazasız belasız yolculuklar dilerim.:rendeer::rendeer::rendeer:

Arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım aranızda olamayacam maalesef...Sağlıklı mutlu nice bayramlara...

Hani ben gelecektim el öpecektim TA parası toplayacaktım aaaa olmadı Alp abi kroki isteriz :p:mrgreen:

TA parası nedir açıklayın. iyi bişeyse bizde toplayalım

Arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım aranızda olamayacam maalesef...Sağlıklı mutlu nice bayramlara...

bak ya para vermemek için millet nasılda kaçıyor. gel be rots um söz çay ısmarlayacam sana. benden....:queen:

Son düzenleme:
allah allah niye topladıktan sonra sana yolluyayım ki. Gel sende el öp al TA paranı bana ne banane:queen::rendeer::p

Küçücük bı kıza iyilik yapmak için :salut::salut: TA nın ne olduğunu bilmediğin için bana yolluyacaksın işte :p Haketmiyosun onu :mrgreen::mrgreen:

Küçücük bı kıza iyilik yapmak için :salut::salut: TA nın ne olduğunu bilmediğin için bana yolluyacaksın işte :p Haketmiyosun onu :mrgreen::mrgreen:

bak vicadnım sızladı şimdi. küçükleri sevindirmek lazım tamam senin olsun TA parası. o paraları alıp sonra AT TA gideriz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
T Trans A alp....

Birleştirince transalp oluyor...... Benle bi alakası yoktur.... Kamu oyunun bilgisine....:p

çok amaçlı motosiklet alalım boşverin TA yı falan

T Trans A alp....

Birleştirince transalp oluyor...... Benle bi alakası yoktur.... Kamu oyunun bilgisine....:p

:queen::queen: taşlar yerine oturuyo valla abi bütün ipuçları seni gösteriyo...ayrıca bu sabah yine karabağlarda görünmüşsün forrap ve karmacoma görmüş seni :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Forrap ve karmaykılçomalak yanlarına çenkis abilerini almış birini bekliyolardı... Falla ben masumum... Çayımı içtim geldim.......

bende gelırım ama en kucuk ben olduğum ıcın (en azından sımdıkı yazanların arasında) hepınızden para ısterım cbf500 alacam:p:p:p

Arkadaşlar 11 Ekim iftardan sonra Saat 20.00 de Alsancak Ömerağa da Bayramlaşmak üzere toplaşmaya karar verdik...

Yeri biliyorsunuz.... Ayrıca kroki falan istemeyin...:p Bayramlaşmaya gelmeyenlerin listesi tutulacaktır...:p

Herkesi bekliyoruz....

Yoklama muafiyeti istiyorum...

Bayramda yokum ben ; şimdi kıskandırmak için siz kim bilir nerelere gidersiniz...

:p

Tüm MT ; dostlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlarım...

:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaç bakalım hakan.... Nereye kadar kaçacan....

İlk toplantıda görmessek seni aforoz ederiz ha......:queen: Tekerini patlatırız....:queen:

Moderatör (forrap)
Yarın çalışıyorum ben o saatlerde maalesef ki ...
Siz buluşun,bayramlaşın..

Veeer eliiini karlııııı dağlaaar aşaaalıımmmm
BAYRAMLAŞAAALIIIIM....

çok amaçlı motosiklet alalım boşverin TA yı falan

Heh hehh ben çok beğendimm bunu.. :mrgreen: Hemen oğlan için istiyorumm bi daneee... :queen: süpermişş bu yawww... :cat:

Bu arada yarın aranızda olamayacağımm.. :pale: :pr: :salut:
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerindenn öperimm.. :wiinkk: :rendeer:
Ayrıcaaa her birinizinn; "Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun... Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dilerimm. “

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar