[İzmir MT] 11 Ekim Kordon Ömerağa' da Bayramlaşma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelemiyorum arkadaşlarr tüm MT ailesinin mubarek ramazan bayramını kutlarımmm... ben şuan manisa'da ailem ile birlikteyimmm gelmeyenlerr listesine ekleyinn benii cezamaa razıyımmmmm.....:cherry::cherry:

Slm arkadaşlar
Böyle özel toplantılar bayramın üçüncü gününde yapılsa , eminim katılım çok daha fazla olur.
1.) Bayramın birinci günü küçükler hısım akraba ziyaretinde olurlar , gelebilmek için çok zorlanılır.yalanlar uydurulur
2.)Daha yaşlılar evinde gelecek misafirlerini beklemek zorunda olduğundan gelemiyorum şurada olucam burada olucam hikeyesi uydurulur.
3.)Beni aranıza almamak için böyle toplantıları bilhassa gece yapıyorsunuz :salut: çünki benim gece yola çıkmadığımı biliyorsunuz.
4.) Ha bütün buları bildiğiniz halde, abi sen üzülme biz bayramın üçüncü günü gelip sana sürpriz yaparız diyorsanız ben evde olurum . Kalın sağlıcakla hepinize gönül dolusu sevgiler.

güreli abi çok güzel yazmışsın valla eline sağlık:)
bayramın 3.günü gündüz belki bi mangal muhabbeti olabilir dedi cengiz abi o olmasada yinede illaki bi gündüz buluşması ayarlarız elini öperiz :p

bizim ekibin sağı solu belli olmaz balığın kokusunu alırlarsa kedi gibi toplanırlar bir ihtimal mangal partisi çeşme altına doğru kaydırılabilir rüzgarın durumuna bakalım nereden esecek ve bizi nerelere atacak kutsal görevleri yerine getirelim önce el öpelim benzin parası kazanalım :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gayet güzel toplaştık.... Bayramlaştık.... Çukulatamızı yedik tulumbamızı yedik...
Çayımızı içtik...Oraletimizi içtik...Tavla oynadık... İp atladık yakartop oynadık... Tam evcilik oynarken cengizin mıcıması ile oyunu bitirdik...

Neymiş babanne rolünde olmazmış...... Peh peh....

Günün en ilginç olayı ise cengizin muratın babasını yanında getirmesiydi....:queen:

Off abilerim hepinizin bayramını kutlayayım ilk önce valla gelmeyi çok isterdim fakat hala çalışıyorum nöbetçi diktiler beni :(:(:(

Gayet güzel toplaştık.... Bayramlaştık.... Çukulatamızı yedik tulumbamızı yedik...
Çayımızı içtik...Oraletimizi içtik...Tavla oynadık... İp atladık yakartop oynadık... Tam evcilik oynarken cengizin mıcıması ile oyunu bitirdik...

Neymiş babanne rolünde olmazmış...... Peh peh....

Günün en ilginç olayı ise cengizin muratın babasını yanında getirmesiydi....:queen:

sen babaanne ol bende DEDE diye olaya girersen :queen: tabi oynamam neymiş birde çocuklar büyümüş torunlar büyümüş yeni çocuk YAPALIMMIŞ :p:p:p hade bizden geçti dedim ama adamın gözü dönmüş :farao:

Moderatör (forrap)
Güzel bir akşamdı,herkese teşekkürler :).Holygun ve APV41 e çikolata ve tulumba tatlısı için ayrıca teşekkürler(Diğer eli boş gelen arkadaşlara teesüf ediyorum :p Benden beklemeyin.)

Herkese tekrar iyi bayramlar...

Her günümüzün bayram tadında geçmesi dileklerimle iyi bayramlar...

herkese ıyı bayramlar cok guzel bı aksam ve geceydı cengız abının murat abıye BABA yı getırmesı alp abının PEMBE HORTUMLU FILI anlatması ve ortam yuzunden gosterememesı...

cukalatamızı da yedık tulumbabamızı da getırenlerın tekrar kesesıne bereket...

murat abı soz rovansı sana verıcem...::p:p:p

mıllet nerdesınız yavvvv herkes el opmeye para toplamaya gıttı galıba sız toplayın ben sızden alırım:p:p:p:p

cengız abı BABA yı tolantıya getırmeyı unutma murat abı aradı telefonla sımdı lazımmıs...

murat abı tek sende foto var abı fotoları koyarken alp abının tabırıylke alsancakta toplasanlar:p:p olarak baslık atarsın.....

bırak ya sızın ısınız bıtmıs nerdesınız yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
kestirmesem gösterirdim:queen::queen: valla gülemedim ama gözlerimden yaş geldi.cengiz abi anladın sen:wiinkk:

bu arada fotoğraflar neredeymişşş?

Hepinizin bayramı Mübarek olsun.. :) Fotoğrafda çekmişlerdir diye daldım topiğe ama hiç bişey yok nerde bu millet nerde ramazan çikolatası ve tulumba tatlısı resimleri.....:mrgreen:

bizim ekibin sağı solu belli olmaz balığın kokusunu alırlarsa kedi gibi toplanırlar bir ihtimal mangal partisi çeşme altına doğru kaydırılabilir rüzgarın durumuna bakalım nereden esecek ve bizi nerelere atacak kutsal görevleri yerine getirelim önce el öpelim benzin parası kazanalım :mrgreen:

siz topladığınız benzin paralarını bana getirin , bende size ellerimle pizza inceliğinde ellerimle açıp gazocağında pişirdiğim baklavamdan ikram edeyim.:mrgreen:
bugün şöööleeee bi deniz kıyısına indim denizde kadar balık varsa hepsi kıyıya üşüştüler. nerdeyse motorun çantasına atlıycaklardıki durun dedim kıyamam size dedim sonra siz rakı da istersiniz dedim yakamı zor kurtardım ellerinden . sonra kasabın önünden geçiyordum bir baktım içerden bir sürü MEEEEE sesi geliyor kuzular sanki canlanmış arkama takıldılar bastım gaza hepsini yarı yolda bıraktım . Kendimi eve zor attım Aman dedim iyisimi bir daha kasabın önünden geçme ve deniz kıyısına inme NOOLUUUR NOOLMAZZZZ.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hani resimler nerde?... Wallllllaceeeee hade kardeşim.. Bekliyoruz fotoları.....:p

Söz yenilicem bak tavlada.......:p

Yarın öğlen saat 2 gibi martı da olucam... Vakti olan gelsin..:wiinkk:

walace (murat) abımızın o gece ısı vardı hala kendıne gelemedı sanırsam :p:p:p murat abııııııııııııııııııııııııı resımler nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar