13 Nisan 1987![]()
Bayramınız mübarek olsun :rendeer:
herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun.... metecim paraları hazırla emi...avro dolar harçlık kabul edilir. 20 ytl altına evin camları taşlanır bilmiş ola....
bu şekerimli konuşmalara devam edersen abla diyecem artık :queen:taygır bana abi de şekerim...demek ben Gara Cavaya pinerken ağzın süt kokuyomuşş...![]()
peki hayatım ya Bir Polis Lojmanının 9.katında 36.dairesinde oturuyorsam nası kırcan o camları...:bounce:önce bir içeri lojmana buyursanda sonra plaza gibi 11 katlı bloğun camını hedeflesen diyorum...
Mesela yanii..![]()
bu şekerimli konuşmalara devam edersen abla diyecem artık :queen:
20 liği hazırla, bak büyüğümsün ama cayarsan yaş farkı dinlemem yakarım![]()
aaa tubişş 87 liymiş...tubiş bayramda attaya gitcenmi yavrucum...al sana şekerrr....:cherrytubişi kızdırdıkmı bayram neşemiz çıkar beyler..siftahı benden..)
![]()
eve girer içerden taşlarım bende camları ehe ehe))) sen de amma pintimişin....para vermemek için yüksek katlı evde oturayım kimse gelmesin hesabı....
:queen::queen::queen::queen:
bak büyüklerine karşı saygılı konuş, ben başkaları gibi evinin camını da dökmem direk kafanı yararımbak küçüğümsün diye bişey demiyom...kalbini kırarım bayram öncesi...hadi eve git bakim sen...
bak büyüklerine karşı saygılı konuş, ben başkaları gibi evinin camını da dökmem direk kafanı yararım
bayramda gel elimizi öp 50 kuruşunu al. benden bu kadar çalışır, hem sözümde de dururum.
bizim zamanımızda büyüğe saygı vardı ya...nesil bi tuhaf oldu...döverim diyo valla...sen benim elimi öp ben sana 1.000 ytl vereyim...:bounce: