Helal kardeşim benim bu resimlerden sonra artık sana istesemde kitliyemem dilim bi GS liye kitlemeye varmaz madem spirnofda gsli onlada aynı tarafdayız haddini bilmez fenerlilerden çektiğimiz nedir şimdi hatırladım mete_han daha öncede spirnofa gsli olduğu için kitlemişti araları açılmıştı gün bugündür hadini bildirelim şu densize alemin kralı cimbom alayına gider...
Aklıma gelmişken ekliyeyim sene 2003 aralık aylardasn aralık bayan arkadaşım bana davetiye gönderdi ve vizem çıkınca dubline dublin (güney irlanda) gittim akşam saatlerinde arkadaşımın abisi bana dublini gezdiriyordu ufp tarzı ısıtıcıların atında sokaklarda oturmuşlar maç izliyorlar sanırım ingiltere yada iskoçya ligi idi aradaşımın kardeşi herzaman takıldığı pub ' a götürdü dedi beni ve ortamla tanıştırdı dedi bu arkadaş türkiyeden geldi ablamın arkadaşı inanın hepsi sanki anlaşmış gibi bana hasan şaş,hakan şükür galatasar filan dediler acunda filan görürdük dünyanın her koşesinde gs tanınıyor aynı şet irlandada benim başıma geldi neden fenerbahçe yada fener libir fubolcuyu sormadılar acaba!
bu arada bol bol re re re ra ra ra çektirdim oraya oradakilerinde çok hoşuna gitti tezahurat :cat:
biz kardeşiz sen benim abimsin şimdiye kadar sana yaptıklarım için affet beni bora abi seni üzdüysem affet beni. bizim kardeşliğimiz hiç bitmez bu sene yine şampiyonuz ama sion maçını pek hafife alanlar var. her zman her yerde şampiyon. gönüllerin şampiyonu