ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz :ala::
sana ne derler bilirmisin...köy kurnazı...bizim oralarda senin gibilere böyle denir...
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz :ala::
kendini anlatmak akıllı adam işi değil.
ne iş yaparım diye sorarsan kaşınan olursa kaşırım, burda birilerine yaptığım gibi, kendine ordan pay biç, bu kadarı seni alakadar ediyor :queen:
dedikodu gacı işidir hacı, yapana neden yaptın diye sormadık bunca zaman, kişisel tercihlerine saygılıyım :queen:
simit satsan gözümde değerin daha fazla olurdu paşam...aba çıtırları karıştırmışın sen...![]()
her iki işi de yapmıyorum ama bankacılık yapmaktansa simit satmayı tercih ederim, ne de olsa kendi işinin patronusun, başka çeşit patron kavramıyla aram yok. karakterimi merak edersen gelip tanıyaksın, öyle uzaktan fikir yürütmekle olmaz, gören bilir, burda tezahürata mahal yok :queen:
mete_han
abi sana birşey sorucam benden eskisin forumda bilirsin. diğer bir kaç topicte bir kaç arkadaşımız isyan etmiş benimde dikkatimi çekti ve merak ettim
bu alp_tunay kim ve neden insanları aşşağılıyor abi? ne hakkı var buna![]()
alp tunay şemsiye tutar kardeşim başka bişide yapamaz.:queen::queen::queen:
mete abi ayrıca ben cimbomun hastasıyım fb felan çok ayıp oluo. 5 çaktık dün gece:cat::cat::cat:
a ayrıca ben cimbomun hastasıyım fb felan çok ayıp oluo. 5 çaktık dün gece:cat::cat::cat:
aa satocum seninle bizim ortak olmamız lazım bende gs liyim ne işin var bakımsız rus tarzanı spirnofla fürekle onlar fenerli gel geç bizim bu tarafa boşuna durma karşıda fürek şimdi gene kitler sana gsli olduğun için :farao:
bi dakka,aloooo ,hi$$$$t koyun delidi bora baday efendi,sen galatasarayliysan bende galatasarayliyim,ayrica ben onun topragiyim.sen geri cekil bakayim birazaa satocum seninle bizim ortak olmamız lazım bende gs liyim ne işin var bakımsız rus tarzanı spirnofla fürekle onlar fenerli gel geç bizim bu tarafa boşuna durma karşıda fürek şimdi gene kitler sana gsli olduğun için :farao:
aa bora abicim cidden sendemi gs lisin. yav kardeşiz o zman biz. abiiim abiiicim. oratada mı kaldım ben şimdi:salut::salut:
ortada kalcak biseymi var canim satocugum,sen bizim yanimizdasin,yani kazananlarin yaninda.ben nete ugrayamiyom fazla ,olaylari yazmistim.sen benim yerimede kitleyiver su baldiri ciplaklara :queen: