iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kendini anlatmak akıllı adam işi değil.
ne iş yaparım diye sorarsan kaşınan olursa kaşırım, burda birilerine yaptığım gibi, kendine ordan pay biç, bu kadarı seni alakadar ediyor :queen:

kendini anlatmak akıllı adam işi değil.
ne iş yaparım diye sorarsan kaşınan olursa kaşırım, burda birilerine yaptığım gibi, kendine ordan pay biç, bu kadarı seni alakadar ediyor :queen:

kanka dedikodu var hakkaında...yaptığın iş konusunda...gencler söylesin ben bişiy demeyim...Samsunda namın varmış...:queen:

Motosikleti
dedikodu gacı işidir hacı, yapana neden yaptın diye sormadık bunca zaman, kişisel tercihlerine saygılıyım :queen:

dedikodu gacı işidir hacı, yapana neden yaptın diye sormadık bunca zaman, kişisel tercihlerine saygılıyım :queen:

peki açıklama yapma yan çiz Asena...nereye kadar kaçıcan gerçeklerden...hadi öt bakalım...borozanı değil kendin öttür...neymiş işin...:bounce:

Motosikleti
yan çizmek sana mahsus fürekçim,
insanların ne iş yaptığını neden merak ediyorsun, sana gireni çıkanı nedir bu mevzunun :queen:
simit satsam ne farkeder, bankacılık yapsam ne farkeder, yaptığım işe göre mi değerlendirecen beni?

simit satsan gözümde değerin daha fazla olurdu paşam...aba çıtırları karıştırmışın sen...:p

Motosikleti
simit satsan gözümde değerin daha fazla olurdu paşam...aba çıtırları karıştırmışın sen...:p

her iki işi de yapmıyorum ama bankacılık yapmaktansa simit satmayı tercih ederim, ne de olsa kendi işinin patronusun, başka çeşit patron kavramıyla aram yok. karakterimi merak edersen gelip tanıyaksın, öyle uzaktan fikir yürütmekle olmaz, gören bilir, burda tezahürata mahal yok :queen:

her iki işi de yapmıyorum ama bankacılık yapmaktansa simit satmayı tercih ederim, ne de olsa kendi işinin patronusun, başka çeşit patron kavramıyla aram yok. karakterimi merak edersen gelip tanıyaksın, öyle uzaktan fikir yürütmekle olmaz, gören bilir, burda tezahürata mahal yok :queen:

senin işte çok para varmış...banka demiyelim şuna Samsun Darphanesi...ama yakıştıramadım...devamını Genc Fenerbahceli kardeşlerim sato ve smrıno yapsın...

Smrıno kankama inceden bi şakacıktan kitleme yaptım bakalım kim bulacak...haydi bulana Kutup gezisi...tur rehberiniz ben...:p

smır seni seviyoz len eşşek sıpası...:rendeer:Bakımsız Rus Tarzanları senle gurur duyuyor...sevdim bu lafı ya...beni panda gibi özdeşleşti valla...kanka yapılcak bişi yok...artık bu laf sana yakıştı...içimizde patladı napalım kankacım...:p

mete_han
abi sana birşey sorucam benden eskisin forumda bilirsin. diğer bir kaç topicte bir kaç arkadaşımız isyan etmiş benimde dikkatimi çekti ve merak ettim
bu alp_tunay kim ve neden insanları aşşağılıyor abi? ne hakkı var buna :p

mete_han
abi sana birşey sorucam benden eskisin forumda bilirsin. diğer bir kaç topicte bir kaç arkadaşımız isyan etmiş benimde dikkatimi çekti ve merak ettim
bu alp_tunay kim ve neden insanları aşşağılıyor abi? ne hakkı var buna :p

alp tunay şemsiye tutar kardeşim başka bişide yapamaz.:queen::queen::queen:

mete abi ayrıca ben cimbomun hastasıyım fb felan çok ayıp oluo. 5 çaktık dün gece:cat::cat::cat:

a ayrıca ben cimbomun hastasıyım fb felan çok ayıp oluo. 5 çaktık dün gece:cat::cat::cat:

aa satocum seninle bizim ortak olmamız lazım bende gs liyim ne işin var bakımsız rus tarzanı spirnofla fürekle onlar fenerli gel geç bizim bu tarafa boşuna durma karşıda fürek şimdi gene kitler sana gsli olduğun için :farao:

aa satocum seninle bizim ortak olmamız lazım bende gs liyim ne işin var bakımsız rus tarzanı spirnofla fürekle onlar fenerli gel geç bizim bu tarafa boşuna durma karşıda fürek şimdi gene kitler sana gsli olduğun için :farao:

aa bora abicim cidden sendemi gs lisin. yav kardeşiz o zman biz. abiiim abiiicim. oratada mı kaldım ben şimdi:salut::salut:

bi dakka,aloooo ,hi$$$$t koyun delidi bora baday efendi,sen galatasarayliysan bende galatasarayliyim,ayrica ben onun topragiyim.sen geri cekil bakayim biraz
aa bora abicim cidden sendemi gs lisin. yav kardeşiz o zman biz. abiiim abiiicim. oratada mı kaldım ben şimdi:salut::salut:

ortada kalcak biseymi var canim satocugum,sen bizim yanimizdasin,yani kazananlarin yaninda.ben nete ugrayamiyom fazla ,olaylari yazmistim.sen benim yerimede kitleyiver su baldiri ciplaklara :queen:

ortada kalcak biseymi var canim satocugum,sen bizim yanimizdasin,yani kazananlarin yaninda.ben nete ugrayamiyom fazla ,olaylari yazmistim.sen benim yerimede kitleyiver su baldiri ciplaklara :queen:

tamam kanka ben sizin yanınızdayım güveniyom ben size bi anda boşluğa düştüm gaza getirdiler beni davamdan vaz geçiodum az kaldı:pr::pr::pr:

vay be GS bizim tayfayı çatırdattı birden...

satooeshkaldg2.jpg

satooeshkal2ic1.jpg

satofoto0001yp7.jpg

satofoto0007jh7.jpg

Helal kardeşim benim bu resimlerden sonra artık sana istesemde kitliyemem dilim bi GS liye kitlemeye varmaz madem spirnofda gsli onlada aynı tarafdayız haddini bilmez fenerlilerden çektiğimiz nedir şimdi hatırladım mete_han daha öncede spirnofa gsli olduğu için kitlemişti araları açılmıştı gün bugündür hadini bildirelim şu densize alemin kralı cimbom alayına gider...

Aklıma gelmişken ekliyeyim sene 2003aylardan aralık bayan arkadaşım bana davetiye gönderdi ve vizem çıkınca dubline (güney irlanda) gittim akşam saatlerinde arkadaşımın abisi bana dublini gezdiriyordu ufo tarzı ısıtıcıların atında sokaklarda oturmuşlar maç izliyorlar sanırım ingiltere yada iskoçya ligi idi aradaşımın kardeşi beni herzaman takıldığı pub ' a götürdü beni ve ortamla tanıştırdı dedi bu arkadaş türkiyeden geldi inanın hepsi sanki anlaşmış gibi bana hasan şaş,hakan şükür galatasaray filan dediler acunda filan görürdük dünyanın her koşesinde gs tanınıyor aynı şey irlandada benim başıma geldi neden fenerbahçe yada fener libir fubolcuyu sormadılar acaba!

bu arada bol bol re re re ra ra ra çektirdim oraya oradakilerinde çok hoşuna gitti tezahurat :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar