iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

Helal kardeşim benim bu resimlerden sonra artık sana istesemde kitliyemem dilim bi GS liye kitlemeye varmaz madem spirnofda gsli onlada aynı tarafdayız haddini bilmez fenerlilerden çektiğimiz nedir şimdi hatırladım mete_han daha öncede spirnofa gsli olduğu için kitlemişti araları açılmıştı gün bugündür hadini bildirelim şu densize alemin kralı cimbom alayına gider...

Aklıma gelmişken ekliyeyim sene 2003 aralık aylardasn aralık bayan arkadaşım bana davetiye gönderdi ve vizem çıkınca dubline dublin (güney irlanda) gittim akşam saatlerinde arkadaşımın abisi bana dublini gezdiriyordu ufp tarzı ısıtıcıların atında sokaklarda oturmuşlar maç izliyorlar sanırım ingiltere yada iskoçya ligi idi aradaşımın kardeşi herzaman takıldığı pub ' a götürdü dedi beni ve ortamla tanıştırdı dedi bu arkadaş türkiyeden geldi ablamın arkadaşı inanın hepsi sanki anlaşmış gibi bana hasan şaş,hakan şükür galatasar filan dediler acunda filan görürdük dünyanın her koşesinde gs tanınıyor aynı şet irlandada benim başıma geldi neden fenerbahçe yada fener libir fubolcuyu sormadılar acaba!

bu arada bol bol re re re ra ra ra çektirdim oraya oradakilerinde çok hoşuna gitti tezahurat :cat:

biz kardeşiz sen benim abimsin şimdiye kadar sana yaptıklarım için affet beni bora abi seni üzdüysem affet beni. bizim kardeşliğimiz hiç bitmez bu sene yine şampiyonuz ama sion maçını pek hafife alanlar var. her zman her yerde şampiyon. gönüllerin şampiyonu
galata5mc7dr6uyer7.gif

Boracım bişiy dicem yanlış anlama...Allah belanı vere kanka...

...çtık...

biliyoruz nekadar milliyetçi olduğunuzu yabancı takımlarla maç yaparken anladık desteğinizle..

biliyoruz nekadar milliyetçi olduğunuzu yabancı takımlarla maç yaparken anladık desteğinizle..

ayıp ediosun kanka herşey vatan için bişeymi dedik te şimdi hemen kızıyosun. her taraftarı birbirinle karıştırma bizim içimizde gs aşkı fener dostluğu var sizin içinizde fener aşkı gs saplantısı var. cimbomu saplantı haline getirdiniz artık haklı haksız kızıyosunuz gslilere.:rendeer::rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ahanda ortalık karıştı, çarşı herkese karşı :queen:

kanka harbiden ortalık karıştı bi sen eksiktin beşiktaşlı ama artık spirnofla, sato kardeşlerimize kitlemek yok füreğe yoğunlaşalım meğersem fürek kardeşi kardeşe vurduruyormuş hep hainlik içinde zaten gün bugündür :queen:

Motosikleti
dostum ben şenlik olsun diye öyle yazdım. aslında siirt köy hizmetleri yse sporluyum :queen:

şaka bir yana, biz karadeniz kaplanıyık TRABZONSPOR

Son düzenleme:
Helal kardeşim benim bu resimlerden sonra artık sana istesemde kitliyemem dilim bi GS liye kitlemeye varmaz madem spirnofda gsli onlada aynı tarafdayız haddini bilmez fenerlilerden çektiğimiz nedir şimdi hatırladım mete_han daha öncede spirnofa gsli olduğu için kitlemişti araları açılmıştı gün bugündür hadini bildirelim şu densize alemin kralı cimbom alayına gider...

Aklıma gelmişken ekliyeyim sene 2003aylardan aralık bayan arkadaşım bana davetiye gönderdi ve vizem çıkınca dubline (güney irlanda) gittim akşam saatlerinde arkadaşımın abisi bana dublini gezdiriyordu ufo tarzı ısıtıcıların atında sokaklarda oturmuşlar maç izliyorlar sanırım ingiltere yada iskoçya ligi idi aradaşımın kardeşi beni herzaman takıldığı pub ' a götürdü beni ve ortamla tanıştırdı dedi bu arkadaş türkiyeden geldi inanın hepsi sanki anlaşmış gibi bana hasan şaş,hakan şükür galatasaray filan dediler acunda filan görürdük dünyanın her koşesinde gs tanınıyor aynı şey irlandada benim başıma geldi neden fenerbahçe yada fener libir fubolcuyu sormadılar acaba!

bu arada bol bol re re re ra ra ra çektirdim oraya oradakilerinde çok hoşuna gitti tezahurat :cat:
ulen kilbaday,ortak bu nokta cikti lann,hayret vallah :)
ayıp ediosun kanka herşey vatan için bişeymi dedik te şimdi hemen kızıyosun. her taraftarı birbirinle karıştırma bizim içimizde gs aşkı fener dostluğu var sizin içinizde fener aşkı gs saplantısı var. cimbomu saplantı haline getirdiniz artık haklı haksız kızıyosunuz gslilere.:rendeer::rendeer:
sato'dan dogru bir tespit,benim ve cogu gs'li icin fb'den nefret etme gibi bi durum yoktur.ama fb'lilerin hepsi gs'den nefret eder.bu durumda ne yapabiliriz ??

alooo,taygir cik aradan :queen:
kanka harbiden ortalık karıştı bi sen eksiktin beşiktaşlı ama artık spirnofla, sato kardeşlerimize kitlemek yok füreğe yoğunlaşalım meğersem fürek kardeşi kardeşe vurduruyormuş hep hainlik içinde zaten gün bugündür :queen:
aslinda 2 hafta denem suresi olarak furek'emi kitlesek acaba,bakalim nasil olurr.ama o zamanda isin zevki kalmazki,2 gunde knock-out :queen::queen:

millet,ek bilgi olarak yazayim,galatasaray 1-0 yeniliyo. gokhan unal diye bi futbolcu taniyan varmi,yakalarsam opecem.golu o atmis :pr::pr:

yani şimdi saflar karışmasın beyler...yarı yolda gemi terkedilmez...dimi...ultraaslana yakışmaz ...(tutuşma yusuf yusuf smileysi):p

Son düzenleme:
yani şimdi saflar karışmasın beyler...yarı yolda gemi terkedilmez...dimi...ultraaslana yakışmaz ...(tutuşma yusuf yusuf smileysi):p

itfaiyeyi arayin dostlar,furek'te yangin var :queen::queen::queen:

sen bize kitlerdin haa,hadi bi daha kitlede gorelim tombis dostum :cherry:

:queen::queen::queen:

kanka yazık bee kıyamam ben ona kitleyemem baksana ne kadar mahsum. :queen::queen:

kanka sana geçenlerde bi çaktırmadan bişiler yazdım...eğer foyam çıkarsa mesajlarımı inceler öğrenirsen ben.ıçtım yani..o ayrı mevzu taammı...bulursan sende bana kaydır...Ultraslan kankasını satmaz bilirim...:p

kanka yazık bee kıyamam ben ona kitleyemem baksana ne kadar mahsum. :queen::queen:

:cherry:heleee bi geeaalll....

hadi size bir parça armağan edeyim...askerin morali bozuk...kafa izni vermek lazım arada bir...dinlenin biraz...:p:cherry:

[YT]VeIkwZvL5HY[/YT]

yaa ne demezsin cok masum,sadece parmaklik arkasinda :queen:
kanka sana geçenlerde bi çaktırmadan bişiler yazdım...eğer foyam çıkarsa mesajlarımı inceler öğrenirsen ben.ıçtım yani..o ayrı mevzu taammı...bulursan sende bana kaydır...Ultraslan kankasını satmaz bilirim...:p

:cherry:heleee bi geeaalll....

hadi size bir parça armağan edeyim...askerin morali bozuk...kafa izni vermek lazım arada bir...dinlenin biraz...:p:cherry:

[YT]VeIkwZvL5HY[/YT]

araycam ulen,teker teker bakcam mesajlarina. bulana kadar durmak yok

senin işte çok para varmış...banka demiyelim şuna Samsun Darphanesi...ama yakıştıramadım...devamını Genc Fenerbahceli kardeşlerim sato ve smrıno yapsın...

Smrıno kankama inceden bi şakacıktan kitleme yaptım bakalım kim bulacak...haydi bulana Kutup gezisi...tur rehberiniz ben...:p

smır seni seviyoz len eşşek sıpası...:rendeer:Bakımsız Rus Tarzanları senle gurur duyuyor...sevdim bu lafı ya...beni panda gibi özdeşleşti valla...kanka yapılcak bişi yok...artık bu laf sana yakıştı...içimizde patladı napalım kankacım...:p

abi bu senin pimini ceker. :bounce:

Son düzenleme:
bak metehan abi bu bizi anlatıyo seni beni ve smir i.:salut::salut:
[YT]Od2a9xPeebg[/YT]

Motosikleti
ula keko çetesi az delikanlı olun da birbirinize düşmeyin bari. ben adam satanlarla muhatap olmam ona göre, dimdik durmayı öğrenin hele, ondan sonra indirecem darbeleri ::pala::

yaa ne demezsin cok masum,sadece parmaklik arkasinda :queen:

araycam ulen,teker teker bakcam mesajlarina. bulana kadar durmak yok

abi bu senin pimini ceker. :bounce:

kanka bunu diyodum...bak delikanlı gibi dedim dimi...değiştir butonunu kullanmadım...delikanlılık bence bu...:bounce:

bak metehan abi bu bizi anlatıyo seni beni ve smir i.:salut::salut:
[YT]Od2a9xPeebg[/YT]

hehe...olur ilişkilerde böyle...adammı vurduk yav...:p

ula keko çetesi az delikanlı olun da birbirinize düşmeyin bari. ben adam satanlarla muhatap olmam ona göre, dimdik durmayı öğrenin hele, ondan sonra indirecem darbeleri ::pala::

kes traş yapmayı...kol kırılır Ali Sami YEN içinde kalır...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eeee onun isim babası benim.....

Bakımsız Rus Tarzanı...... Biz adama kitledikmi kitlenir kalır....

Fürek yazayom bak herkes seni nası tanıyor.........:queen:

kanka bunu diyodum...bak delikanlı gibi dedim dimi...değiştir butonunu kullanmadım...delikanlılık bence bu...:bounce:

edit yapsan nolcak,diger kullanicilar alinti yaptiginda yazdigin ilk metin gecerli kalir,her daim bulacaktm yazini :bounce:

hadi laa ordan,nabayim yanii ,arkamdan kuyu kaziyolar ???

Eeee onun isim babası benim.....

Bakımsız Rus Tarzanı...... Biz adama kitledikmi kitlenir kalır....

Fürek yazayom bak herkes seni nası tanıyor.........:queen:

ama sana actigim konu 22. sayfaya kadar uzamis.neden acaba?? konuyu ilk actigimda digerlerinin gelmesi icin 1 hafta bekleyen dedemdi dimi ayrica ? korkak fodul :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar