DoğumGünün Kutlu olsun Karmacoma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hhahhaaaa acaba neyi bekliyordum mustafa o sırada hahahhaaa,yoksa İzmirden saat 18:09 da çıkıp saat 19:54 de manisaya giren Mt İzmir'in bi kaç elemanını mı bekliyordun hahahaa

"5 sigara içtim,10 tane yedim" sözü kime aittir???

cenkis abicim bende seni çok seviyoruz :)

ulen deli emin, o gün beni ne hallere soktunuz bak bu gün bile belgeleri gün yüzüne çıkıyo, motorun tersi izmir istikametine bakıyodu geliş anınızı yakalama heyecanı ile o yöne güvenle bakıyodum, aslında sıkıntıdan göğsüm sıkıştı sanıyodum, resmi görünce nedenini anladım :queen:

Mustafa Doğum günün kutlu olsun.. Daha nice sağlık, huzur, mutluluk, yaşam dolu yıllara.. Herşey gönlünce olsun.. :rendeer:

Doğum günün kutlu olsun biraz geç kutladım galiba kusura bakma :rendeer: Sağlıklı mutlu sevgi dolu nice yıllara tabii içinden mümkünse motosiklet hiç olmaması kaydıyla.... Hoşçakal.... :)

Mustafacım ben de gecikmiş olarak yeni yaşını kutluyorum... nice sağlıklı yıllara...

karmacoma mustafa kardeşim doğum günün kutlu olsun iyi seneler geçirmen dileğiyle yeni yaşın sana şans getirir inşallah:cat:

mustafa !!!!!
kaç yaşına girdin
heee....duyamadım....
31 miiiiii neeeeee ????
yaw yaşlılık işte kulaklar az duyuyor :queen:

olm sen tibete değil bence mars'a git ,bu zirzoplar seni rahat bırakmaz
hele başlarında wallace gibi bi çıbanbaşı,
arkasındada onun izinden giden benim gibi provakatör varken :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dğoğumgünün kutlu olsun. Yaşı +30 olanlar huzurevine gidiyorsa, sonraki aşamalar nedir? Bilelim de yaşımızı ortalarada söylemeyelim. :mrgreen:

valla biraz geç gördüm ama doğum günün kutlu olsun mustafa nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun

hepiiii börtdey tu yuuuuuuuuuuuu :rendeer:

sağlıklı , mutlu , sevgi dolu , paralı , motorlu , arabalı hep yollarda hep güzel anlarda beraber olduğumuz yeni bi yaş diliyorummmmm

cenkis abicim bende seni çok seviyoruz :)

ulen deli emin, o gün beni ne hallere soktunuz bak bu gün bile belgeleri gün yüzüne çıkıyo, motorun tersi izmir istikametine bakıyodu geliş anınızı yakalama heyecanı ile o yöne güvenle bakıyodum, aslında sıkıntıdan göğsüm sıkıştı sanıyodum, resmi görünce nedenini anladım :queen:

üstat sen bana bakma yani suçu dümenciye atmayın hemen,sağ koltuğa bakın açıklamaya gerek kalmayacak hehehheee

Wallace:"Ahmetim duyulmazım karnınız acıkmadı mı yaa,bi sucuk yermiyiz,bence yeriiz çek sağdaki lokantaya???"

duyulmaz:"olur abi"

Wallace:"beyler çay içermiyiz bence içeriz"

Chatkut:"tabi abi"

duyulmaz:"abi o kaçıncı bardak???"

Wallace:"usta demli bi çay duble"

Usta(siteyle bi alakası yoktur):"çay bitti hadi bakiym yolcu yolunda gerek"

Wallace:"aaaaa saat kaç olmuş"

Duyulmaz,Chatkut: "saat işte laf anlatamazsın ki???"

Wallace:"o sucuklar bitecek,bitir"

Duyulmaz:"yaa biz Manisaya gidiyoduk dimi,bi an unutmuşum"

gibi gibi gibi...

Biiiiiz kii urlayaa 3 saatte giden bir ekibiiiiz,biz ki lokantaların yerini koklayarak bulan bir milletiiiiiiz,biz ki ....biz var ya acayip bi Mt yiz yaaa.Yok ötesi

Bellik artık göğüslük olarak kullanıyoruz,eski köye yeni adet getirelim...:bounce::bounce::bounce::bounce:

The_lancet , chopperrider emircim, kumita45 davutum, gürkayım , lodos serkanım , mrCool-selim üstad , mete_han , muratti_R1 hıfzı abi, böcek özge , mecit amcaoğlum çok tşkr ederim

mustafa !!!!!
kaç yaşına girdin
heee....duyamadım....
31 miiiiii neeeeee ????
yaw yaşlılık işte kulaklar az duyuyor :queen:
lodoscum ya gözlerde malum bulanık görüyo net okuyamadım yazdıklarını, allah razı olsun. :p

Doğum günün kutlu olsun biraz geç kutladım galiba kusura bakma :rendeer: Sağlıklı mutlu sevgi dolu nice yıllara tabii içinden mümkünse motosiklet hiç olmaması kaydıyla.... Hoşçakal.... :)
tebrikin için saol ama temennini anlamadım, sebep?

amcoğluuuuuu,,,nice yıllaraa....seni seviyorum...
eywallah mecitim , amcamınoğlu seni yerdemi buldum sanki bende seni seviyorum

mustafa ben yoktum geç öğrendim kusura bakma:) doğum günün kutlu olsun :rendeer:allah bi kawa versys nasip etsin:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar