Wallace :rendeer:, forrap :rendeer:, umutus :rendeer:, tubis :rendeer:, babaçi :rendeer:, cakalaz :rendeer:, bicak :rendeer:, chatkut :rendeer:, volkancimen :rendeer:, APV41 :rendeer:, ELINT:rendeer:, kıllıtarkan :rendeer:, siyahlimuzin :rendeer:, alp_tunay :rendeer:, mostwanted_57 :rendeer:, duyulmaz :rendeer:, darksilence :rendeer:, eczacı101:rendeer: dostlar hepinize çok tşkrler, :rendeer:
dün toplantıdan soora yeni nete girdim topiği görünce çok şaşırdım, süpriz oldu,
bu yaşı direk es geçmeyi düşündüğümden söylememiştim, ufakdan bi ara ağzımdan kaçmış ve wallace yakalamış, unutmamış yapmış jestini, çalıştım didindim yaşlandım ve artık benimde bir topiğim oldu,
haklısın forrap ya biliyon zaten durumu, helal benzin emmiş, elciğine serhoş eli değmemiş, gazlamasını durmasını bilen, yatmamış, kötü yol görmemiş bir motor bakıyom.
alp_tunay seneye görüşürüz , ben bu sene bi dağ başında inzivaya çekilecem zaten yada tibete gidecem :queen:
siyahlimuzin (karmançorman) , APV41 (kargaçomağı) nickimi maymuna çevirmişsiniz,
lem özgür sende o fotoyu saklamış bu güne bırakmışsın , bitirmişsin beni , karizma falan tuz buz oldu