DoğumGünün Kutlu olsun Karmacoma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa kardeşim 27.09 muş senin doğumgünün dün iftar yemeğinde öğrendim. Artık sende Huzur Evi MT üyesi kıvamına gelmişsin. Nice mutlu yıllara kardeşim.

Moderatör (forrap)
Karmacomam Mustafam :)Nice yıllara...:rendeer:
Bu yaşının sana güzellikler(motosiklet mesela:)) getirmesi dileğiyle:cat:

Doğum günü çocuğu :mrgreen:
adszqo9.jpg

Doğumgünün kutlu olsun Mustafa abi 2 tekerli bi yaş dilğiyorum sana :mrgreen::cherry:

hadi nice mutlu senelere mustafa...d.günün kutlu olsun:rendeer:

Ailenle,sevdiklerinle,MT İzmir ile ve tabiki güzel bir motosikletle nice yıllara...

akşam pasta yediğimizi hatırlamıyorum yaşlandımmı ne

nice yıllara ve yollara KARGAÇOMAĞI :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
akşam pasta yediğimizi hatırlamıyorum yaşlandımmı ne

nice yıllara ve yollara KARGAÇOMAĞI :mrgreen:

Patlaksın olm sen artık hafızan uçmuş.....:queen::queen:

Mumu üflerken öle demiyodun?.... Zaten bi üfledin pasta denize uçtu....:queen:

Karmançorman ee yaş artık kemale mi desem artık neye erdiyse....30+1...:queen::queen: Aman dikkat artık sırtını sıcak tut.....:queen:

acilen bir HOSTES bulalım karmaçoma uçuşa geçebilir artık eli yüzü düzgün aklı başında ( motorcuyla ne işi varsa ) motoru ve parası olan gece dışarı çıkabilecek namuslu ev kızları aranıyor diye bir başlık açarız yakında everelim bunu alp kötü kötü bakıyor bize hani aslanlar geyik grubunun en yaşlılarına bakar ya o tarz bir bakış sezdim

Yaşlanıyorsun mustafaaaaa,nice yıllara ama fazla yaş,saç ağartır

Doğum günün kutlu olsun:rendeer:

Wallace :rendeer:, forrap :rendeer:, umutus :rendeer:, tubis :rendeer:, babaçi :rendeer:, cakalaz :rendeer:, bicak :rendeer:, chatkut :rendeer:, volkancimen :rendeer:, APV41 :rendeer:, ELINT:rendeer:, kıllıtarkan :rendeer:, siyahlimuzin :rendeer:, alp_tunay :rendeer:, mostwanted_57 :rendeer:, duyulmaz :rendeer:, darksilence :rendeer:, eczacı101:rendeer: dostlar hepinize çok tşkrler, :rendeer:

dün toplantıdan soora yeni nete girdim topiği görünce çok şaşırdım, süpriz oldu,

bu yaşı direk es geçmeyi düşündüğümden söylememiştim, ufakdan bi ara ağzımdan kaçmış ve wallace yakalamış, unutmamış yapmış jestini, çalıştım didindim yaşlandım ve artık benimde bir topiğim oldu,

haklısın forrap ya biliyon zaten durumu, helal benzin emmiş, elciğine serhoş eli değmemiş, gazlamasını durmasını bilen, yatmamış, kötü yol görmemiş bir motor bakıyom.

alp_tunay seneye görüşürüz , ben bu sene bi dağ başında inzivaya çekilecem zaten yada tibete gidecem :queen:

siyahlimuzin (karmançorman) , APV41 (kargaçomağı) nickimi maymuna çevirmişsiniz,
lem özgür sende o fotoyu saklamış bu güne bırakmışsın , bitirmişsin beni , karizma falan tuz buz oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar