erdo abi benim düldül bir zaman 12 gün yattı ama tek gazda aldı ve jiglesiz...hiç bir zaman çalıştırma konusunda üzmedi....Allah nazardan korusun 9500 deyim hiç yolda kalmadı teklemedi...ilk günkü heyecanımla (ama biraz daha süratli şekilde ) sürüyorum...20.000 rahat yaparım sonrası Allah kerim...
Benim motor geçen kış 25 gün yattı, bu yaz tatile gittim 15 gün yattı, her ikisinde de hiç bir sorun yaşamadım, tıkır tıkır çalıştı maşallahı var.
Cloudcum bumu Erdonun sorusunun cevabı....kendi anılarını anlatmışsın...:queen:
Soru neydi. Soru mu vardı ki? Biri bişey mi sormuştu?:bounce::queen:
15yıl sonra ben de motosiklet aldım.bana hayırlı olsun deyin de hayır görelim inş.tercihim cbf 150 oldu tabiki siyah.
arkadaslar bugun muracatımı yaptım yarın aksam teslım alıyorum bende ama sorun şu kış gelıyor ve uzerındekı lastıkler cok kaydıgını yazıyor forumlarda aceba ne tur lastık almalı ve ölcüleri ne olmalı lütfen bu konuya değinelim
arkadaslar bugun muracatımı yaptım yarın aksam teslım alıyorum bende ama sorun şu kış gelıyor ve uzerındekı lastıkler cok kaydıgını yazıyor forumlarda aceba ne tur lastık almalı ve ölcüleri ne olmalı lütfen bu konuya değinelim
2008 cbf yazmışsın...2008 ler geldimi..?2007 ile farkı varmı yazarmısın
Bize asker yolu gözüktü sizi iyi sürüşler :mrgreen:
inanın motosikletim den çok memnunum , Bu motosiklet i alan arkadaşlar asla pişman olmazlar ...
zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu motosiklete kötü kalitesiz diyen adam da sadece art niyetlidir........
selamlar.