Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kafaya koydum Ninja 250 alacağım

Bende bir tane vardı Amerika'da yaşarken. Gelirken getirmediğime bin pişmanım. Ne yapıp yapıp alacağım. Gerekirse Amerika'dan alıp buraya yollatacağım. Vergi ıvır zıvır bile ekleyince yine de değer. Buradaki bayiye de sormuştum. Gelirse onbin dolara malolur size demişlerdi. Ondan ucuza getiririm bence. Bence Kawasaki'yi mesaj yağmuruna tutalım. Çok güzel motor bu.

12.000 YTL'ye ZZR250 alacak kaç insan var ki bu ülkede de Kawasaki o motoru getirsin?

yaw zaten tasarımın değişmesi lazım böyle gelirse ben almam sahsen hyo daha modern bir tasarıma sayip bence durusuyla

Bu resimler yeni piyasaya sürülecek olan zx-250 ninja ya ait olabilir mi? Olabilirse gerçekten iyi bir başlangıç motoru olacak, hatta üstünden çok adam atar.

Ön far KLE500, arka koltuk 05-06 Zx-6 dan alınma duruyor... :?:
Motorun 250cc, 34hp olacağı rivayet... Bakalım rivayet gerçek olacak mı?

2008 Kawasaki Ninja 250

Amerika satış fiyatı 3499 Dolar. Turkiye'ye gelir mi bilmiyorum gelirse ne kadar olur onu hiç bilmiyorum :mrgreen:

600 lüğe yakın olur kesin amerikada bile o kdarsa burda kaç para olur meçhul :)

Tek kelime ile harika... 10.000 'den gelse bile çok iyi satış rakamlarına ulaşabilir bence... Süper....

Amerikada 3500 $ ise buraya gelişi vergilerle 7000-8000 $ ı bulur o da en az 10.000 demek.Ayrıca Kawasaki parça problemi yaşayan bir firma gelse bile ne kadar tutulur bu model o da ayrı bir olay

Amerikada 3500 $ ise buraya gelişi vergilerle 7000-8000 $ ı bulur o da en az 10.000 demek.Ayrıca Kawasaki parça problemi yaşayan bir firma gelse bile ne kadar tutulur bu model o da ayrı bir olay

Hyo GT250 R 9000 ytl den satılırken bu alet 10.000 den gelirse satış rekoru kırar.
Yedek parça konusunda hyosung'dan daha kötü olacaklarını hiç düşünmüyorum...

BU alet 10.000 ytl olursa bu dururken kim Hyosung'a 9000 ytl verir?

çok güzel yapmışlar arkadaşlar 4 japon un yanında diğerleri ( hyosung ve benzerleri) bisiklet olur anca bunu unutmayın

yavv bunların böyle göründüğüne bakmayınn cbr 125 te yeni ksası 600 gibi duruyo ama bide yanında dur bak yani bu kadar kasalı olduğunu zannetmiyorum diyelimki kasalı eee hani lastik mobilet lastiği var üstündee

bu arada benim düşüncem bu kimse tartışma çıkarmasın lütfennn

yavv bunların böyle göründüğüne bakmayınn cbr 125 te yeni ksası 600 gibi duruyo ama bide yanında dur bak yani bu kadar kasalı olduğunu zannetmiyorum diyelimki kasalı eee hani lastik mobilet lastiği var üstündee

Neden mobilet lastiği diyorsun :) 140 lık arka lastik var... ve 40 hp.
Türkiyeye gelirse tek olur bence :)

kawasaki z-moto da oldugu sürece türkiyedeki itibarı hiçbir zaman diger japon modelleriyle boy ölçüşecek duruma gelemz:farao:

dgoru sölüosun bi bakıma iso...bende cbr alacagıma hyo yu tercih ederim..
yüksek performans yok belki ama görütnü ducati gib:queen:

Son düzenleme:
Ertech :abi büyük ihtimalle gelmez türkiyeye ama gelirse fiyatıda 10000 olursa seside güzelse hiç düşünmeden satarım hyoyu tabi bide göründüğü gibiyse:rendeer: lastiğede bi çare buluruz artıkım benim motorda 150'lik var ufacık görünüyoo

wodka:Abi hyonun yanında ducati motormuu beaaaaa ducati hyoya benziyoo benceee:p:queen::rendeer:

Len iyiki tartışma çıkmasın dedik o yüzden alıntı yapıyonuz dimi :queen::rendeer:

Son düzenleme:
Ertech :abi büyük ihtimalle gelmez türkiyeye ama gelirse fiyatıda 10000 olursa seside güzelse hiç düşünmeden satarım hyoyu tabi bide göründüğü gibiyse:rendeer:

wodka:Abi hyonun yanında ducati motormuu beaaaaa ducati hyoya benziyoo benceee:p:queen::rendeer:

Len iyiki tartışma çıkmasın dedik o yüzden alıntı yapıyonuz dimi :queen::rendeer:

şimdi sne bize polimikçimi demek istiosun :)
al sana yeni bi polimik daha :queen:

kawasaki z-moto da oldugu sürece türkiyedeki itibarı hiçbir zaman diger japon modelleriyle boy ölçüşecek duruma gelemz:farao:

dgoru sölüosun bi bakıma iso...bende cbr alacagıma hyo yu tercih ederim..
yüksek performans yok belki ama görütnü ducati gib:queen:

CBR 250R'i görmeden bu şekilde düşünmen çok normal :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar