23 Eylul Izmit Korfez Pisti Motor Yarislari - boy ve kaya34

Sevgili (boy) Mehmet;

Seninle birazcık daha atışsaydık bence en az 1. ci olacaktın...

Kendime kızıyorum şimdi....

:)

Neyse ben yazılı gazlama işine devam edeceğim bilgin olsun...

(eşini de unutmaman çok centilmenceydi :wiinkk: ayrıca gurur duydum)

İzmir'e de gel bir çift lastikten korkacağına inanmıyorum...

tebrik ederim mehmet zaten belliydi ama bence yarışmayı bırakma.Maddi yükünün zorluğunu biliyorum ama pist kesinlikle deneyim işi olduğu için gelecek sezon da çok daha iyi olacağını düşünüyorum.Tekrar tebrik ederim.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet tekrar tebrikler, harikaydın :cat::cat::cat:

Gönlüm izmir'e hasanla gitmenden yana, kesin bu sefer birinci geleceksin!.

Yeterki sen gidiyorum de, söz bende izmire geliyorum. :cherry:

Fotorafları yarın ekliyecem, makineyi eve getirmişim ama foto diye cep telefonunun data kablosunu alıp gelmişim ::utangac:

Hasan sende harikaydın dostum, azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz, eminim bir gün sende kupa alacaksın.:cat:

Ayrıca seni de forumda aktif üye olarak görmek istiyoruz.:wiinkk:

İzmirde başarılar.

Ek: Başlık şuana kadar 43 cevap ve 277 görüntüleme almış, haydi geyik yapalım başlığı olsa en az 10 katı rakamlar söz konusu olurdu.

En azından klevyenizle Mehmet'e(Boy) destek olmak bu kadar zor mu:pr::pr::pr:

Son düzenleme:
Mehmet ağabey tebrikler ! Bu sefer yine gelemedim, umarım potansiyel sponsorlar sendeki cevheri görürler, biz de seni seyretmek için bir şans daha yakalamış oluruz :)

basarılarının devamını dileriz... Yanında olamasakda kalbimiz senin yanındaydı :rendeer:

vallahi sende BOY gibi iyi iş çıkarmışsın...resmen İzmiti soluduk...İnsan tanıdğını görünce gururlanıyor ya...
Metin, Aslı, Murat, Mustafa, Barış, Mehmet, Görkem, Melih, Semih... Sizlere gelip destek verdiğiniz için ekstradan teşekkür ederim. Melih hiç üşenmeden o kadar resmi tek tek siteye yükleme zahmeti için de sana özel olarak teşekkür ediyorum, bu işin ne kadar zahmetli olduğunu çok iyi biliyorum.

Rica ederim arkadaslar, seve seve yapiyorum fotograf isini. Mehmet, yeter ki sen yarislara katil, bizlere bu heyecani yasat, buyuk bi aksilik olmadigi durumlarda destek vermek icin tum yarislara gelirim..
youtube'da videolar hala hazir degilmis, youtube bile dayanamadi senin o heyecanli gecisine Mehmet, kalbine indi sanirsam galiba :queen: Videolar hazir olur olmaz baglantiyi verecegim buradan.. Simdilik ilk video ile idare etmeniz gerekiyor arkadaslar :pale:

Mehmet tekrar tebrikler, harikaydın :cat::cat::cat:
Ek: Başlık şuana kadar 43 cevap ve 277 görüntüleme almış, haydi geyik yapalım başlığı olsa en az 10 katı rakamlar söz konusu olurdu.

En azından klevyenizle Mehmet'e(Boy) destek olmak bu kadar zor mu:pr::pr::pr:

Bu konuda da haklisin Aye, az once nete girip de basligi en son mesaj yazilan basliklar listesinde goremeyince sasirdim acikcasi :silent: Gerek yarislara, gerekse Mehmet'in başarısına insanların daha çok ilgi göstereceğini düşünüyordum..

Not: Aye kardes seninle bir ara uyku, ve uykunun yararlari uzerine bir konussak iyi olacak sanirim :cherry: Bu kadar az uykuyla bu kadar yogun tempoda yasiyorsun ya, tebrik ediyorum seni :cat: Ama bunye meselesi bir yerde, dikkat et sana bir sey olsun istemeyiz :rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Mehmet Bey tebrik eder basarilarinizin devamini dilerim. Diger bir konu basliginda da yazdigim gibi, imkanim olsa idi hic usenmez gelirdim. Bu aralar beni tasiyacak bir motor ya da 4 teker olmadigi icin gelismeleri buradan takip ettim.

Gelecek sezonda umarim istediginiz imkanlara kavusursunuz ve yarislara devam edersiniz.

Not: Resimleri bizimle paylasan "Melihce"ye tesekkur ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili mehmet(boy) seni tebrik ediyorum şimdiki yeteneğinle üçüncülüğün ilerdeki birinciliklerine delalettir nice başarılar kazanmanı temenni ederim
ancak dediğin gibi bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kalırsanda her işte bi hayır vardır de geç
bide bi kaç ay önce geleceğiz demiştim ve arkadaşlarımıda heveslendirmiştim ancak ertelendi falan derken oruçlu ağzımla allah biliyorya tarihi hiç gözüme ilişmedi bidahaki sefere inş.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mehmet tebrik ederim başarılarının devamını dilerim inşallah birdahaki sene daha cok daha kalabalık destek oluruz sana

ilk kupanın nası heyecan verdgiini bilirim hayatın boyunca unutamayacagn bi an :D ayıptır sorması bi yarışın maliyeti kaçı buluyo?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mehmet abi tebrikler başarıların devamını dilerim.hasan a da burdan tebriklerimi yolluyorum geçen yarısta da dusmustu bu yarışta da duştugu için cok uzgunum.İşallah o da iyi sonuclara imza atacaktır.İnanıyorum.Hepinize sevgiler.

bu resim de mehmet abiyle birlikte olan hasan arkadasımız.

Son düzenleme:

boy

Resim ve video çeken arkadaşlar çektiklerini bana bu haftaiçi birgün CD veya DVD'ye çekip iletirse çok sevinirim. Resim ve videoların büyük boyları lazım bana.

szr

Tebrik ederim Mehmet Abi :cat:
Daha nice podyumlar görürsün inşallah...

Valentino Mehmet :queen:

Abicim gerçekten tebrik ediyorum seni, olumsuz koşullara rağmen yaptığın dereceler çok güzel :cat:

Umarım sponsorluk işi olur tekrar izleriz seni .. Başarılarının devamını diliyoruz :cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun mehmet
senin başaracağından şüphem yoktu zaten
tek eksik deneyimdi, o da tamamlanıyor yavaş yavaş
daha nice kürsüler dilerim sana
bravo:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar