Merhaba Arkadaşlar,
12.000 bakımını yaptırdıktan sonra işten kaytarıp vakit bulduğum bu Cumartesi izlenimlerimi yazayım dedim.
Motorumdan hiç pişmanlığım yok. Ama problemler elbette oluyor. İzmir'de her yer yine şantiye gibi olduğundan yollar berbat. Geçen Çarşamba bir çukurun köşesinde lastiği ezmişim. Ön lastik balon yaptı; ama bu benden kaynaklanıyor. Çukurun kıyısının bu kadar düz olduğunu gece göremedim. İlk kez de geçen Pazartesi far ampulümün kısası iptal oldu.
Sürekli bir koşuşturmaca içinde olduğumdan motoruma pek temiz bakamıyorum. Kısmetse bu hafta sonu bir pasta-cila operasyonu yapmalıyım.
Ben de lastiklerimi değiştirmek istiyorum ama ebat bulmak sorun. Aklımda bir çift Pirelli Scorpio var. Eğer lastiklerini değiştiren arkadaşlar varsa hangi ebat ve hangi marka taktılar yazsınlar. Kış gelirken lastik daha da önem kazanıyor. Çünkü bizim Duro'lar maalesef yağmurda 30-40 la bile tehlikeli.
Herkese Selamlar.
Metzeler Me 22 90/90 18
Ön ve arkaya aynı lastiği taktım inanılmaz iyi yol tutuyor,motorun karakteri değişti bu lastiklerden sonra.Ancak bu lastikler Tube type yani iç lastikli ama ben tubeless olarak taktım ve hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar,canavar gibi.Fiyat ta çok uygun lastik başına 50 tl civarı