Ben daha önce çok yaşadımgeleceğim diyen adamlar gelmiyor.. Ona göre kesin gelecek olanlar bildirsin KAARİA daha iyi olmaz mı ?
Ben daha önce çok yaşadımgeleceğim diyen adamlar gelmiyor.. Ona göre kesin gelecek olanlar bildirsin KAARİA daha iyi olmaz mı ?
neveragain34 bildiğim kadarıyla sınavlar sabah erken saatte olmuyor mu :S
tımam arkadaşlar c.tesi saat 17:00 de Merter MC de buluşuyoruz ve 17:45 de yola çıkıyoruz :cat:
sonra kağıthaneye kadar gidip orda hep beraber kayboluyoruz :mrgreen::mrgreen:
itirazı olan:silent:
tımam arkadaşlar c.tesi saat 17:00 de Merter MC de buluşuyoruz ve 17:45 de yola çıkıyoruz :cat:
sonra kağıthaneye kadar gidip orda hep beraber kayboluyoruz :mrgreen::mrgreen:
itirazı olan:silent:
İşte plan diye buna derim beah ...
arkadaşlar o zaman merter mc listesi yapılsın
1 alper_tim
2 bybrut
3 neveragain 34
4 Kaaria
doğrumudur?
İşte plan diye buna derim beah ...
arkadaşlar o zaman merter mc listesi yapılsın
1 alper_tim
2 bybrut
3 neveragain 34
4 Kaaria
doğrumudur?
doğrudur yok mu başka bize katılan :silent:
Bende gelmek ve sizlerle tanışmak isterim. Ama yeri bilmiyorum. kaybolmaktan korkuyorum. Ben anadolu yakasındayım karşıyı pek bilmiyorum. Gelmeyide çok istiyorum. Anadolu yakasından gelecek olan bir yada birkaç arkadaşla bu yakada buluşup gelsek daha iyi olur sanırım.:cat:
Anadolu yakasından gidecek arkadaşlarla bir yerde buluşup topluca gitsek. Nasıl olur?:silent:
abooovvv 27 kişi olmuşuz bile...maşallah maşallah...allah bereket versin...
arkadaşlar tekrar söylüyorum asya ve avrupa yakasından gelicek olupta yeri bilmeyen dostlarımızı 1.levent BP'den alabilirim...burdan sonra tahmini 10 dk'lık yolumuz var...saat 6:30 en geç 6:45 gibi orda olursanız yeterlidir...
Herhalde son gun gelen daha olur dorlion ve silahta katılır mutlaka katılan katılır olmadı biz kendimiz kayboluruz başımızda sen olduktan sonra kağıthane deresini kolay buluruz sanıyorum![]()