[Kütahya - MT]

tabiki kardeşim buraya yazarız ama ramazan geldi malum muhtemelen bi iftar olabilir mesela domaniçte bi iftara ne dersiniz millet benden bi fikir fikri gelenlerin düşüncelerini bekliyoruz alp mudanya olamaz kardeşim ben gelemem

Motosiklet Kazası

Kütahya da yimpaş ın oradakai trenyolu geçidinde kaza olmuş.Tren motosikletliye çarpmış dediler. Tam ayrıntılı haber alamadım ama bilgisi olan var mı acaba. Umarım bizden bir arkadaş değildir.

mtk

Kazayla ilgili bilgim yok.. dilerim kötü birşey yoktur..

Son düzenleme:
yer zaman kısıtlaması yok abi rüzgar ne taraftan eserse oraya gidelim abi hem seferi oluruz.oruçtanda firar ederiz yarabbim nefes alıp verdikçe azımdan duman çıkıyo çoook susadım....

yer zaman kısıtlaması yok abi rüzgar ne taraftan eserse oraya gidelim abi hem seferi oluruz.oruçtanda firar ederiz yarabbim nefes alıp verdikçe azımdan duman çıkıyo çoook susadım....

Bir doktor derse ki tutma...sende tutmazsın seferi olman şart değil Alp.:p
Gel anlaşalım bende o yetki var biliyon.Ama herşey karşılıklı.:queen:KT yi bir tur verirsen olur:cherry:

Ben motosiklet ceketi satın almak istiyorum. gördüğüm kadarıyla sizler almışsınız. uzun yolda mutlaka lazım oluyor (rüzgar için) ayrıca koruması olması da kaza anında gerekiyor.

sizler nereden aldınız ceketlerinizi?? kütahya'da deri olarak bulabiliyoruz galiba sadece..
Sevgili mtk Kütahya da da aradığın her çeşit mont var.Aksine deri olanını pek buralarda bulamazsın.Çeşit olarak en fazla Arzum motosiklette var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize günaydın...
O hayati abi yetki sendeymiş heeee :) Süper yaaaaa...
Bende isterem:)

yaaa ben baktım da arkadaşlar sizde hareket olmayacak :farao: oyüzden allah nasip ederse salı günü ben bir tura cıkacağım kısaca sizle paylaşayım kuşadası ,didim,milas,bodrum,marmaris,datca,köyceğiz,ortaca,dalaman,fethiye,antalya ve kütahya yani motorla sahil turu olacak gelemk isteyenleri beklerim

abi oraların şimdi tam kafa dinlenecek mevsimidir.iyi bi tatil olur.
abi lastikler için köpükler oluyo lastik patlamasına birebir uzun yolda tavsiye edilir...

selam millet nasılsınız yeni gelenler hoşgeldiniz :rendeer:
sımtıfacım hayırlı yolculuklar sana yanlız bu zamanlarda kimsecikler yoktur orda olum sende yanlız gidiyon canın sıkılmasın :queen:

Arkadaşlar hepinize günaydın...
O hayati abi yetki sendeymiş heeee :) Süper yaaaaa...
Bende isterem:)
Tabe ya nolcek ben yanem cehennemde sizin yerinize:p

yaaa ben baktım da arkadaşlar sizde hareket olmayacak :farao: oyüzden allah nasip ederse salı günü ben bir tura cıkacağım kısaca sizle paylaşayım kuşadası ,didim,milas,bodrum,marmaris,datca,köyceğiz,ortaca,dalaman,fethiye,antalya ve kütahya yani motorla sahil turu olacak gelemk isteyenleri beklerim
Mıstıfa olm yakma kendini,heba etme yollarda yaw.:mrgreen:Hem tekerini mekerini patlatırler yolda:queen:Bak köpükmü nen varmış ondan sürersin oralarda yanına almayı ihmal etme emi:p

Len kanka benden habersiz nereye gidiyon sen bakembii?...:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar