yer zaman kısıtlaması yok abi rüzgar ne taraftan eserse oraya gidelim abi hem seferi oluruz.oruçtanda firar ederiz yarabbim nefes alıp verdikçe azımdan duman çıkıyo çoook susadım....
Sevgili mtk Kütahya da da aradığın her çeşit mont var.Aksine deri olanını pek buralarda bulamazsın.Çeşit olarak en fazla Arzum motosiklette var.Ben motosiklet ceketi satın almak istiyorum. gördüğüm kadarıyla sizler almışsınız. uzun yolda mutlaka lazım oluyor (rüzgar için) ayrıca koruması olması da kaza anında gerekiyor.
sizler nereden aldınız ceketlerinizi?? kütahya'da deri olarak bulabiliyoruz galiba sadece..
Arzum motor nereden acaba? sanayide motorcuların sırasında mı??
Tabe ya nolcek ben yanem cehennemde sizin yerinizeArkadaşlar hepinize günaydın...
O hayati abi yetki sendeymiş heeeeSüper yaaaaa...
Bende isterem![]()
Mıstıfa olm yakma kendini,heba etme yollarda yaw.:mrgreen:Hem tekerini mekerini patlatırler yolda:queen:Bak köpükmü nen varmış ondan sürersin oralarda yanına almayı ihmal etme emiyaaa ben baktım da arkadaşlar sizde hareket olmayacak :farao: oyüzden allah nasip ederse salı günü ben bir tura cıkacağım kısaca sizle paylaşayım kuşadası ,didim,milas,bodrum,marmaris,datca,köyceğiz,ortaca,dalaman,fethiye,antalya ve kütahya yani motorla sahil turu olacak gelemk isteyenleri beklerim
yaaa ben baktım da arkadaşlar sizde hareket olmayacak :farao: oyüzden allah nasip ederse salı günü ben bir tura cıkacağım kısaca sizle paylaşayım kuşadası ,didim,milas,bodrum,marmaris,datca,köyceğiz,ortaca,dalaman,fethiye,antalya ve kütahya yani motorla sahil turu olacak gelemk isteyenleri beklerim