[MT Prometheus] Can Sıkıntısından Turladım Gezisi (Kırıkkale-Keskin)

MKH

offffffffff offffffffffffff motorsuzluğun ve küçüklüğün gözü kör olsun:salut:

senin yaşında bisikletim bile yoktu benim :p her şeyin zamanı var :) ilk motorum varken bu kadar gezemiyordum, ta ki kafama uygun bir motor bulana kadarmış durum.

Super bir gezi. Ellerine saglik. Ben keskinliyim. Uzun zamandir gormuyordum. Sayende gordum. Tesekkurler

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende aslen orduluyum , prometyus orduya :p ( geyik şimdi sem amca esprisi yapacak , hadi bakim zorla çıkar :p )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende Beytül- Şebap lıyım..... Bide oralara gitsene....:p

1004583oh7.jpg

Uzun zamandır Elmadağ'a tırmanmamıştım. Yol kenarında park edip de fotoğraf çekecek yerler olmadığı için ancak iyice sağa yanaşıp birkaç poz çekebildim. Gördüğünüz gibi emniyet şeridi benzeri bir şey yok ne yazık ki.

1004584nx7.jpg

Elmadağ tırmanışında ve inişinde sağda solda görülen tek şey dağdı. O yüzden sadece dağ çekebildim :)

1004585gy3.jpg

güzel fotolar procan...Elmadağı ne kadar özledim bir bilsen o uzun yollarını...Hasanoğlanı...Lalahanı...off...98 yılında hayatımın 1.5 yılı orada geçti...Hani Roketsan fabrikasından sonra Elmadağı soluna aldığında bir askeri karakol dikkatini çekmiştir karayolunda...orada İnzibat askeriydim...Deniz İnzibat...O karayolunda çok amirale AS.İZ Trafik görevlisi olarak görev yaptım...tek suçum boyumun 1.90 olmasıydı...olay balta gibi durup Lalahan girişine paşa arabalarını el işaretleriyle yönlendirmek...güzel günlerdi...

makinanı o tozlu yollarda görünce içim gidiyor ...motur dediğin asfaltta gezer...:p

Benim dikiş makinasından az mı yakıyo?..... Ulen motoru yakarım ben az yaksın....:queen::queen::queen::queen:

hadi diyelim senin dediğin gibi yakıyo....

15 ytl ye 100 km gidiyon.... Hayatta inanmam da.... hadi diyelim....:queen:

Yani 150 kuruş yakıyosun..... O da 90 -120 arası.....

Ben 120-180 km arası hızla 20 ytl ye 180-190 km gidiyorum.... Sence fazlamı yakıyor benim motor?:queen::queen::queen::queen:

En azından benimki dikiş makinası..seninki Massey ferguson traktör lan....:queen::queen::queen: Bu saatten sona tarlamı sürücem.... Tıkır tıkır dikiş makinemde dikiş dikerim....:queen::queen::queen::queen:

Taaaaa burdan da güldürfün ya beni allahta seni güldürsün....:rendeer::rendeer:
ozaman 500cc motor kmde 100bin mi yakıyor yani :silent:yahu bizim cbflere biraz basınca okadar yakıyor. :) ayrıca pro o fotograf bir harika.Renk tonlarını biraz keskinleştirince duvar kağıdı olmuş.:cat::)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ozaman 500cc motor kmde 100bin mi yakıyor yani :silent:yahu bizim cbflere biraz basınca okadar yakıyor. :) ayrıca pro o fotograf bir harika.Renk tonlarını biraz keskinleştirince duvar kağıdı olmuş.:cat::)

Evet aynen o kadar yakıyor..... Sanılanın aksine baya ekonomik....:cat::cat:

yaklasık 1 ay once bende bala,ya gıtmiştim yol diye bişey yoktu..araba ile gitmiştim.kamyoncular saolsun asfalta 50km hızla gıderken bozuk yola gelınce tam gaz basıyo ..toz duman çok kotuydu..senın ordan motorla geçmen mucıze dıyebılırım..eğerki gordüğüm yollar aynı ise.gezi güzel olmuş ..elma dağından elma isterız:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Aferim procan :p Canın sıkılıp 1-2 gün vaktin olursa uğra bu taraflara:)
Senin dolmuşta hakkaten güzel alet,tabi uzun yol yapacak makinanın hakkını senin gibi vereceksen...
Şehir içinde gezmek için capo alınmaz:)
Ne diyim Allah olmayanlara nasip etsin :)

Senden bir yurt dışı turu ya da en azından büyük bir Türkiye turu bekliyoruz önümüzdeki sene haberin ola :p
Fotolar güzel,ellerine sağlık...(Bu tarz gezilerde profesyonel makinanı neden kullanmıyosun ? Zarar gelir diye mi götürmüyosun yanında yoksa makinayı sattın felan mı ?)

güzel yerler gerçekten saol pro..

ya alp abi er-5 gs500 den dahamı az yakıyor?:bounce:

kozalak; beni anlayan birilerini görmek güzel :mrgreen:

forrap; sadese son foto EOS 350 ile çekildi. Diğerleri kompakt ile çekildi, çıkarıp çekmesi daha kolay diye :)

illegalrider, Bicak, Tutkun22; durmak yok gezmeye devam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar