Super bir gezi. Ellerine saglik. Ben keskinliyim. Uzun zamandir gormuyordum. Sayende gordum. Tesekkurler
![]()
Uzun zamandır Elmadağ'a tırmanmamıştım. Yol kenarında park edip de fotoğraf çekecek yerler olmadığı için ancak iyice sağa yanaşıp birkaç poz çekebildim. Gördüğünüz gibi emniyet şeridi benzeri bir şey yok ne yazık ki.
![]()
Elmadağ tırmanışında ve inişinde sağda solda görülen tek şey dağdı. O yüzden sadece dağ çekebildim
![]()
ozaman 500cc motor kmde 100bin mi yakıyor yani :silent:yahu bizim cbflere biraz basınca okadar yakıyor.Benim dikiş makinasından az mı yakıyo?..... Ulen motoru yakarım ben az yaksın....:queen::queen::queen::queen:
hadi diyelim senin dediğin gibi yakıyo....
15 ytl ye 100 km gidiyon.... Hayatta inanmam da.... hadi diyelim....:queen:
Yani 150 kuruş yakıyosun..... O da 90 -120 arası.....
Ben 120-180 km arası hızla 20 ytl ye 180-190 km gidiyorum.... Sence fazlamı yakıyor benim motor?:queen::queen::queen::queen:
En azından benimki dikiş makinası..seninki Massey ferguson traktör lan....:queen::queen::queen: Bu saatten sona tarlamı sürücem.... Tıkır tıkır dikiş makinemde dikiş dikerim....:queen::queen::queen::queen:
Taaaaa burdan da güldürfün ya beni allahta seni güldürsün....:rendeer::rendeer:
ozaman 500cc motor kmde 100bin mi yakıyor yani :silent:yahu bizim cbflere biraz basınca okadar yakıyor.ayrıca pro o fotograf bir harika.Renk tonlarını biraz keskinleştirince duvar kağıdı olmuş.:cat:
![]()
ayrıca pro o fotograf bir harika.Renk tonlarını biraz keskinleştirince duvar kağıdı olmuş.:cat:![]()