[MT Istanbul] Haydi MT, Go-Kart'a gidiyoruz! / 14 Eylül Cuma

Hava atmak gibi olmasın :bounce: ama uzun boyluluğumdanmıdır, boyuma göre hafif olmamdanmıdır nedir, go-kart'ta çok iyiyimdir :cherry:
Arkadaşlarla yaptığımız yarışlarda daha beni geçen olmamıştır :p
Orada olmak isterdim :(
ama şuan için motorum yok :S
inşallah aralık sonu gibi motoruma kavuşacağım :) ondan sonra düelloya beklerim, go-kartta :p
Şaka bir yanada, bol bol eğlenin arkadaşlar, resimleri bekliyoruz :rendeer:

NOT: Bakırköy'de incirli metrosunun hemen aşşağısında bildiğim güzel bi go-kart pisti var... 8 dakikası 10 YTL... Arabalarda gayet güzel, biz genellikle arkadaşlarla oraya gideriz :) ancak güvenliği az :S kask zorunlu deil, mont falanda yok :p ama pist güzel...

Arkadaşlar yanlış olmasın...

Buluşma yeri maltepe sahili burger king ve wonderland'in bulunduğu mekan...
Saat 21:00

Oradan Careffour arkasındaki istanbul karting pistine hareket edilecektir...

Görkem bu avatar ne böyle :p uzaylı gibi :queen:

P.tesi günü iş yüzünden gelemedim bakırköye bu sefer gelmeyi planlıyorum... Umarım yine yatmaz...

Hiç go-kart yapmadım nasıl bişeymiş görelim :cherry:

BU kıyafetlerin giyilmesi zorunlu kasklar dandik kendi kaskımız takabiliriz.
06aa4.jpg

Bugün istanbul karting parka gidip mekanı inceledik aYe ile... Mekan 10 numara , pist ve arabalar çok iyi... Güvenlik önlemleri de çok iyi fakat yukarıdaki giysilerin giyilmesi zorunlu değil... Kask ve emniyet kemeri zorunlu sadece.

Normalde promosyon olarak 20+ kişiye 14ytl yapıyorlarmış biz o sayıyı 15 kişiye düşürdük... Heralde 15 kişi de toplarız... Oranın sahibi de zaten motorcuymuş 1000rr repsolu var. Yani uzun lafın kısası 10 dakikası 14 ytl arkadaşlar.
Ben 10'ar dakikalık 2 tur atarım diye hesapladım... Isteyen tek , isteyen 2 tur atar...

Bunun dışında langırt masaları ve pisti yukarıdan gören bir cafesi var...
Son gün takımları kurarız :cherry:
Yalnız pistin zemini kaliteli olduğundan arabalar fazla kaymıyor :pale::p

Arkadaşlar yanlış olmasın...

Buluşma yeri maltepe sahili burger king ve wonderland'in bulunduğu mekan...
Saat 21:00

Oradan Careffour arkasındaki istanbul karting pistine hareket edilecektir...
ya geçen sefer buluşulan yer olsa daha garnti olmazmı mc in ordaki alan

İşte orası zaten.... :cherry:
Ya maltepe sahili işte zaten birbirimizi görürüz arkadaşlar illa bir nokta vermem gerekiyor mu :queen:

İşte orası zaten.... :cherry:
Ya maltepe sahili işte zaten birbirimizi görürüz arkadaşlar illa bir nokta vermem gerekiyor mu :queen:

evet vermen gerekiyo:queen: burgerkıng nereeee wonderland nere:p

ya ben gelicem dedim ama beni bulşma yerinden gokart pistine götürecek bi rider aranıo arkadaşlar:) beni artçı alacak birisi varmı???

Son düzenleme:
evet vermen gerekiyo:queen: burgerkıng nereeee wonderland nere:p

ya ben gelicem dedim ama beni bulşma yerinden gokart pistine götürecek bi rider aranıo arkadaşlar:) beni artçı alacak birisi varmı???
yahu oraya gittikden sonra birsürü artçı olarak alan bulursun :) O erkenden kaçıpda canı sıkılan kız değilmisin sen :p

Super Moderator
KARAKIZ' Alıntı:
yahu oraya gittikden sonra birsürü artçı olarak alan bulursun :) O erkenden kaçıpda canı sıkılan kız değilmisin sen :p

evet benim o :queen::queen:
İnsanın adı çıkacağına...:queen:

mostwanted_57' Alıntı:
Benide Olcan alacak. Dimi Olcan? ::blusssh: :p
Dur bakalım Olcan'ı kim alacak:silent: Yarın bir sürü işim gücüm var, hemen sonrasında Yalova'ya gitmem lazım, cuma akşamı dönerim diye düşünüyorum, ama nereye döner nereden gelirim henüz bilmiyorum...

cuma akşamı çalıştığım için gelemeyeceğim.
ctesi veya pazar olsaydı keşke..

Pamuksporda 8 senem geçti, Burnumun dibine böyle bir pist açılmışta haberim yokmuş.. Görkemcim ben normalde cuma gecesi çalışıyorum ama geçte olsa her şekil gelicem nasılsa eve 5 dk, şimdilik yarışmacı olarak yazma beni erken gelebilirsem yarışırımda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar