arkadaşlar,, aranızda orjinal motor koruma demiri alan vardır,, acaba kaç ytl ye aldığını yazabilir mi??
bakıma götürdüümde lastik çok inmiş dediler ondan yapıo dediler özellikle 2 lişi binice çok acaip sallanıo sonra şişrdiler geçti ama tam geçmedi bi kaç kere sert çukura girdim ondan olabilirde bide bugün başıma bişey geldi giderken 2.viteste elim debriyajdayken ara gazı verdim motordan çaaaaaattt die bi ses geldi sallandı motor giderken ve stop etti motor noldu anlamadım bi kaere daha öle olmuştu ama bu akdar kuvvetli ses çıkmamıştı sanki bişey kırıldı
haydaa bu buluşma ne zaman oldu yahu
diğer tarafa yazmadınız mı?
neden benim haberim yok, grup çok baba yaw, keşke bende olsaydım
ale:
selam arkadaşlar benim motordaki sarsıntıyı çözemedik daha bir ustaya daha gösterdim amortisor ayarın çok sert biraz yumuşattır olur dedi ustada alet oladığı için mecbur hondaya götürücem bakalım olcakmı ama bana saçma geldi amortisor ayarıyla oynamadıkki motorun nasıl sertleşmiş olabilir??
hafif yamukluk bende de vardı.ilk aldığımda farkettim.ilk bakıma gittiğimde serviste normal olduğunu,sorun olsa çekme yapacağını, fabrikasyon olduğunu söyledi.ama bu yamukluk çok hafif.çok iyi bakmak lazım.
Benim de gözüm iyidir bu gün bir kez daha baktım evet sanki sol taraf çok hafif önde gibi. Ama yanıltıcı bir şey zor anlaşılıyor. 6500km oldu ve hiç bir yan etkisi olmadı, farkına bile arkadaş yazınca vardım. Bana öyle de geliyor olabilir. Taktık ya kafaya, psikolojik herhal.![]()
arkadaşlar benim motor 10000 km oldu geçtide kışada girioruz lastikleri değitirmek istiorum ne aliim bide fiyatı nedir bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilendirsin
arka amortisor ise koltuk altında orjınal anahtarı var,