küçükkuyu'ya gittik...

evet burak'ın makinasındaki fotolarıda koyayım bakalım... :mrgreen:

yolda bir yerde daha mola verdik ama adını bilimiyorum,yol üstünde bir köy kahvesi....

burak sabah bizden erken kalkıp sanatsal çalışmalara imza atmış :)

burak aşıkmısın kardeşim sen?"aşıksan vur saza ,şöförsen baz gaza" :D ...biliyorum iğrençti :mrgreen:

şu keyfe bakarmısınız :D

eee,bu kadar yeter yahu,amma çok fotoğraf varmış,eleye eleye eklediğim halde bitmedi vallaha 8)

herkese iyi seyirler olsun,saygılar ve sevgiler hepinize....

Son düzenleme:
tşkler mustafa abi muhteşem bir haftasonu oldu . çook çook tşk ederim. iyiki varsın :rendeer:

YUH be kardeşim gittiğimiz yerleri ne çabuk unuttun! Neyse bu şelale MIHLI ŞELALESİ çok güzel bir yer ama girişteki görevli olduğunu iddia eden adam para çarpmak için her yolu deniyor. güzel gezi olmuş gezilecek çok yer var ama artık havalar soğuyor, iyi eğlenmişe benziyorsunuz kazasız sürüşler

Yaavv niye ikaz etmiyonuz, boşu boşuna üzülmüşüm ben de gitmediğim bir yer diye:mrgreen:

Şahane gezi, devamını diliyorum:cat:

uleeeeeeennnnnnn resmen hayran kaldım mekana .süpersiniz vallaa elencenizin her daim olması dilegiylee:cat: budur abicim 10 üzerinden 10 numara beeeaaaa

szr

Bende geçen hafta Küçükkuyu da idim Bayraktar Apartta ikamet ettik; ne desem ama Ege sahilleri hakikaten bi başka elinize sağlık...

güzel mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:

valla kamil hasta kaldım paylaşım süper gezi süper motorlar süpewr siz süpersiniz daha ne denebilirki

valla kamil hasta kaldım paylaşım süper gezi süper motorlar süpewr siz süpersiniz daha ne denebilirki

kamil kim yahu ::ban::::150::::baaas::

dostum sen de kimsin ,inmisin cinmisin:mrgreen:önce bi kendini tanıtsaydın:bounce:
ayrıca ben kamil değilim,benzettin herhalde :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar