küçükkuyu'ya gittik...

küçükkuyu'ya gittik...08-09.09.2007

burakla kararlaştırdığımız gibi 15:15 te yola çıktık izmirden,aliağada bi 10 dk mola verdik

km'ler su gibi aktı geçti,hava bir açtı bir kapadı,%90 tertemiz,yepyeni,en radarsız,en duble yollarla ve sonunda altınoluk göründü,küçükkuyuya az kaldı :D

küçükkuyudan ilkerleri aradım daha trakyada olduklarını öğrenince şelaleye gidip yerinde duruyormu diye bir bakalım dedik :roll: yolu hard enduroların seveceği kadar sert olmasına rağmen fazer beni utandırmadı ve iki kişi bozuk stabilize yolun gittiği son noktaya kadar gittik :)

daha sonra şelalenin işletmecisi pansiyon aradığımızı duyunca kendi otelinde kalabileceğimizi söyledi,ısrar etti,gidip baktık fakat fiyatta daha önce telefonda sorduğumuz fiyata göre tutarsızlık olunca ve birazda yüksek geldiği için vedalaştık ve berk pansiyona geldik :) yola çıkmadan önce internetten bakmış ve muhtelif pansiyonların telefonlarını not almıştım,çok faydası oldu.sonuçta 4 kişilik odayı toplam 30 ytlye tuttuk,aradığımız tam olarak buydu,temiz yataklar rahat bir ortam,fazlasıyla yeterli geldi :)

yerleştikten sonra biraz çıkıp turladık,Mali ve İlker henüz gelmemişti...

bu arada küçükkuyunun aslında bakir kalmış cennet gibi sakin güzel bir kasaba olduğunu görüyoruz

ilker ve mali brothers'ın daha gecikeceğini öğrenince akşam yemeğine başladık,balık ağlamasın değilmi :wink:

hasret sona erdi ,mali ve attis de gelince pansiyona gidip günü sonlandırdık,ertesi gün....

deniz kenarından kahvaltıya yürüyüş

bu kedicik epey sırnaştı birşeyler vermem için ama malesef ben daha açtım :) bir ara tereyağı yermi acaba diye denedik,biraz yer gibi oldu ama sonra bıraktı yemedi 8)

pansiyona dönünce pansiyon sahibinin ikram ettiği 5 dk önce toplanmış olan kütür kütür üzümleri götürdük,harikaydı doğrusu :wink:

üzüm sefasından sonra deniz sefası başladı ama o fotolar burağın makinasında....

denizden dönünce (bu arada denizi tek kelimeyle muhteşemmiş,bu sene girdiğim en temiz ve dibi en hakiki kumlu :D tam süper bir denizi var) yavaş yavaş toparlanıp şelaleye gitmek üzere yola çıktık,orada yiyeceklerin sınırlı ve karaborsa olmasından dolayı yiyecek bir şeyler yaptırıp gitik :wink:

devamı gelecek....tabi isterseniz :wink:

Son düzenleme:
vayyy vayy demekh benden önce davrandın senn :queen::queen: seni çakal carlos seni :p bende bekliyodum hepsini yüklesin de öyle yayınlayım :queen::queen::queen::queen::queen:
mutlaka gidip görülmesi gereken yer bu arada ben aşağıdaki şahısım :cherry:

çok teşekkür ederim mustafa abi artık seneye haziran ayında yenisini gerçekleştiririz malum evde işler karışık :salut::pr::queen:

dsc00205dl8.jpg

:salut: böööhhüüüüüü:pale:
ben nası gezeceğim bunca yeri yaaavv:silent:
teşekkürlerimin kaymak tabakasını sunuyorum paylaşımlarınıza:cat:

birazda şelale sefası yapalım,su buz gibi,atlayan çığlık atıyor :D süpper

geleneksel pozumuzu da verelim :D

gelsinmi devamı ? 8)

Son düzenleme:
Mekanlr güzel, insanlar güzel, motosikletler güzel... Çok teşekkür ederiz. Devamını
bekliyoruz...:):):)

eee daha vardı devamı ...... bendeki fotolar noldu yükleyemedin mi :cherry:

küçük kuyuyu biliyorum suyu buz gibidir.Güzel gezi olmuş elinize kolunuza sağlık.bendede fazer olsa bende gezerim :p

küçük kuyuyu biliyorum suyu buz gibidir.Güzel gezi olmuş elinize kolunuza sağlık.bendede fazer olsa bende gezerim :p

dostum marka model bahane,ben 15 yıldır motosiklet kullanıyorum,bu benim 10.motorum,15 seneden sonra sahip olabildim böyle bir motora,umarım sende gönlündeki motora kavuşursun,allah sana daha güzellerini nasip etsin.ben bu yolları zamanında ybr125 varken de yapıyordum,sadece biraz daha fazla yoruluyordum ama alınan keyif aynı,motor motordur:bounce:

saygılar...

Güzel gezi olmuş elinize sağlık

Bu arada şu bogulan arkadaşınıza niye yardım etmiyorsunuz bakıyım hıı::pokey:::p

:salut: böööhhüüüüüü:pale:
ben nası gezeceğim bunca yeri yaaavv:silent:
teşekkürlerimin kaymak tabakasını sunuyorum paylaşımlarınıza:cat:

YUH be kardeşim gittiğimiz yerleri ne çabuk unuttun! Neyse bu şelale MIHLI ŞELALESİ çok güzel bir yer ama girişteki görevli olduğunu iddia eden adam para çarpmak için her yolu deniyor. güzel gezi olmuş gezilecek çok yer var ama artık havalar soğuyor, iyi eğlenmişe benziyorsunuz kazasız sürüşler

aha mıhlı şelalesine gitmişler:D bakmayın atladıklarına o su buz gibi ben giremedim ölüyordum:D. güzel gezi resimlerde öyle.ben istanbul otobüsünü kaçırıcam şimdi sitedeyken:D

birde o masada geçen ay biz oturmuştuk 10 lira almıştı:pr:

o değilde o berbatşelale yolunda fazer a acıdım vallah:p

Son düzenleme:
buraki77,kartalizma1903,tebrikler,evet mıhlı şelalesi orası,geçen yılda gitmiş ve çadır kurmuştuk:cherry:

mekanı işletenler aynen dediğiniz gibi ne tokatlasak kardır mantalitesinde ,o yüzden dikkat etmekte fayda var,biz dikkat ettiğimiz halde masa için 10 ytl ve giriş içinde 5 ytl olarak toplam 15 e kurtardık paçayı:cherry:

elinize sağlık yılın bomba gezilerinden biri olmuş burağın motoru göremedim oralarda yoksa fazermi aldı oda ehehehe

hehe ben arkadaşın başından aşşağı kola dökmüştüm atışmıştık o adamla:mrgreen:.hem kazıklıyo hem azarlıyor yahu:p

elinize sağlık yılın bomba gezilerinden biri olmuş burağın motoru göremedim oralarda yoksa fazermi aldı oda ehehehe

evet fazer almış,gel mustafa abi seni bi gezdireyim dedi,vallaha delide sürüyor,ödüm koptu ama bozuntuya vermedim:mrgreen:

saygılar cengiz abi :rendeer:

mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:

yavaş yavaş toparlanıp yola çıkma vakti,aslında vakit olsa daha devam ederdik zıpırlığa :) suyun soğukluğu halen düşündükçe içimi ürpertiyor,ama sanki girip çıkınca kendimi çok daha dinç hissettim,harika bir duygu :wink:

son bir bakış tepeden aşağıya...(eğer çadır kursaydık buraya kuracaktık) :)

daha sonra Edremit çıkışına kadar beraber döndük,yol ayrımına az bir mesafe kala da AttiS ve MaLi biraderler ile vedalaşıp ayrıldık,Onlar balıkesir-bandırma-feribot-istanbul istikametinden döndüler,bizde geldiğimiz yoldan devam ettik.... :wink:

yamaha kardeşliği gibi oldu yahu :D

bu gezide beni yalnız bırakmayan Burak,MaLi ve AttiS 'e sonsuz teşekkürler,sizin sayenizde yine çok eğlendim,iyiki varsınız :D

evet bendeki fotolar bu kadar arkadaşlar,biraz daha fotoğraf var,onlarıda en kısa sürede arkadaşlardan alıp yüklerim,hepinize iyi seyirler olsun...

kısaca tarif etmek gerekirse; bu şelale'nin adı mıhlı şelalesi,istanbuldan geliyorsanız iki yolunuz var

1.trakyadan denize paralel aşağıya inip çanakkaleye feribotla geçtikten sonra edremit istikametine geleceksiniz,küçükkuyu edremit körfezinin uç kısmına yakın,daha sonra küçükkuyudan altınoluğa doğru yaklaış 3 km kadar gittikten sonra solda(zaten sağınız deniz) mısırlı otel diye bir tabela göreceksiniz(eski bir tabela) o tabelanın dibinden sola girip devam edeceksiniz mıhlı şelalesi atilla'nın yeri diye uyduruk bir tabeladan sağa stabilize yola gireceksiniz

2.yol da bandırmaya feribotla geçip,bandırma,balıkesir,edremit,akçay,altınoluk gelip altınoluğu geçince sağ tarafta mısırlı otel tabelasını görüp sağa gireceksiniz konaklama için de berk pansiyonu tavsiye ederim,küçükkuyunun çanakkaleye doğru çıkışında son ışıkları geçince solda tabelasını görürsünüz,hem ucuz hem hemde temiz bir yer,apart odaları var üstelik 20-25 m mesafede harika pırıl pırıl ve dibi kum olan bir denizi var

şelalenin işletmecisi biraz tuttuğunu öpen biri,yiyeceğinizi yanınızda götürmenizi tavsiye ederim,masa kullanırsanız masa başına 10 ytl alıyor,yiyecek içecekde pahalı biraz karaborsa,onun dışında harika bir yer,tavsiye ederim(mangal sokmak yasak)

Son düzenleme:
Yüreginize saglık.Pek gezi yazılarına bakmak istemiyorum ya.Gidemeyecegim için özeniyom moralim bozuluyo sonradan :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar