tarantulam tarafından ısırıldım =) ewet bu bi gercek
kıllılarından mı?
25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hayırdım ağam ne oldu da gurur duydun anlatında bizde gurur duyalım meraklandım iyice...:silent::silent:
valla bende merak etmedim desem yalan olur :silent:
Hayırdır mete abim ne yaptıkta senin bu gururuna seref nail oldu![]()
işte eyle...içimden geldi...
geçmiş olsun olur böle şeyler...ale:
benimde içimden size cevap yazmak geldi...
00.00 oldumu abbas tıpış tıpış yatar...eğer 00.15 te uyursam psikoljikman uykusuz bi gece geçirdiğimi düşünür yarına esneye esneye bi hal olurum...
cartman paşa bak bu Cerroşda senin tayfadan...altıyüzararcı...bilmiyom tanıştınızmı...kaynaşın bilgi alışverişi mesaj falan yapın birbirinize...:mrgreen:
bide bu hırto 20 günden baba olacak ordanda seviniyom biraz...kardeşim olsa bu kadar sevmem kekoyu...keza öz abim var Eczacıbaşı Holdingte sevmem Hibinyoyu nedense küçükten anlaşamayız...
melocann jikle açık 15-20 km gidilince problemmi çıkar pek anlamam motor işinden...yattım ben...yarına cevabını okuyacağım...iyigeceler...
işte size ilk mutlu bi şekilde içten gelen laflarım
süperdiii istanbul mt toplantısı ohoh oh oh:mrgreen::cherry:
allah neşenizi arttırsın en kötü gününüz böyle olsun
bugun 2 saat icinde 4 defa gecen sene bana boynuzu takan kizi gordum.boyu biraz daha uzamis ve dahada bi tatli dahada ho$ olmus,beni fena carpti,yoksa yeniden asikmi oluyorum.desenize 2 tane daha boynuz geliyo kafaya :queen:
zaten bigün şu imzandan dolayı tebrik edecektim seni ama kısmet buguneymiş....kapılardan falan nasıl gececen boşver salla gitsin![]()
askerliğe 1.5 ay kalması nedeni ile bugün deppressyon'a girdim....![]()
tanısmadık da...takip ediyom yazılarını msjlarını falan...ama nasip belki bigün tanısırız Allah bilir.........