BEN BUGUN ........... (Neler yasadıysanız ve içinizi dökmek istediğiniz şeyler...)

yok motorda bi sorun yok rodajda olan motoru biraz zorladım o yüzden içime battı yani o bakımdan iyi olmadı

salı günü senenin en kazık dersinden bütünlemem var.. +6 tane daha var.. ve ben hiç bişey yapmak istemiyorum sanki içimden bişey patlıyacak ve bütün zehrini kusacak bende rahatlıcam.. sürekli içim sıkılıyor sebebini bulamıyorum derdim ne bilmiyorum sonum hayrola..
bugünde böyle bir ruh hali içindeyim kalkıpta sayfaları kurcalayacak gücüm yok..

Son düzenleme:
salı günü senenin en kazık dersinden bütünlemem var.. +6 tane daha var.. ve ben hiç bişey yapmak istemiyorum sanki içimden bişey patlıyacak ve bütün zehrini kusacak bende rahatlıcam.. sürekli içim sıkılıyor sebebini bulamıyorum derdim ne bilmiyorum sonum hayrola..
bugünde böyle bir ruh hali içindeyim kalkıpta sayfaları kurcalayacak gücüm yok..

kardeş allah kolaylık versin bütünleme sınavı deyince aklıma kormkunç şeyler gelio bende 17 dersten bütünlemeye gitmiştim nerdeyse sıkıntıdasn hastanelik oluyodum valla allah çok yardımcın olsun. allah kurtarsın kardeş...:pr::pr::pr:

Boluda okuyorum istanbulda yaşıorum boluda olduğum zaman istanbulu özlüyorum istanbulda olduğum zaman ordayken lanet ettiim boluyu özlüyorum:) bu nası bişe ya araya sıkıştım kaldım :silent:

bugün yine kötü başladı gece 3 de yattım sabah sınava gittim uykum geldi 65 soruyu nasıl cevapladım bilmiyorum çıkışta atladım sahilde kahvaltı yaptım eve geldim uyudum kalktım duş aldım oturdum pc başına birazdan dışarı çıkıcam nargile içmeye gidicem ama güneşin önünde bulutlar var oda benim içimi daraltıyor...

hiç mutlu olan yokmu şöylee heeeyt diye bağıran:mrgreen:
bugün hava kapalı basıyo bana basıyo:) böyle olduu zamanlar başıma ağrılasr giriyoooo:(

ne mutluyum ne mutsuzum arada kaldım ama nedense içimde ufakta olsa bi sıkıntı var:pale:

Bugun cok güzel gecti beeee.
harikaydı valla milletle muhabbet de sardı :)

eee geldık gun sonuna ,hemen rapor vereyim. güzel bi gündü çok şükür,,sadece akşam yemeğinde azcık sıkıntı çektim,, eve gelen misafirlerden bana yemek kalmadı:mrgreen: ama hallettim ...allah kımseyı aç bırakmasın:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gün yine aynıydı :mrgreen: güldükdük eğlendik çalıştık sıkıldık daraldık :queen: standart bi gündü şimdi bu iyimi oluyo kötümü :)

::angry2::::angry2::::ranntign::ranntign::rantinp:::rantinp: motoru arkadaşa verdim ehliyet var diyip duruyodu. ehliyeti yokmuş motoru bağlamışlar. çok sinirliyim... ::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::angry2::::angry2::

haha :) Allah korosun benim başıma gelmesinde yazık olmuş yav sana beni 3 yılda bi kere bağlamışlar senin talihine bak :queen: neyse Allahtan cezayı ödemedn çıkartabiliyosun motoru... ama otopark ve çekici ücreti ağır oluyo 50-100 arası çekici ücreti ... otoparkta bir gün kalırsa 10 alıyolar..

3 başlık kilitledim, devamı gelecek gibi; bugün bereketli bir gün maşallah :mrgreen:

bende tam burayıda kitleme demek için yeniden açtım başlığı :mrgreen:

el çizimi iyi olan biri bu başlığı karikatür haline getirse çok süper olucak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar