ya abiler aplalar onu bun bırakında 2 kere kaza atlattım ölüydom...hayatımız iğnenin ucunda anasını satayım ya...ulan kamyon içinden yola bildiğin plastik top attılar tamda üzerinden geçtim hızım 80-90 galiba...direksiyon hakimiyetini kaybettim ...sallandım biraz...bu arada heyecandan sindirim sisteminin kontrolünü kaybedip salıyodum bir an....
genelde vicud böle adrenalin salgıladığında veya ölürken altınıza edermişsiniz biraz...bende öle oluyodum yani...ama motor üzerinde bellide olmazdı kokuda olmayınca eve kadar no problema..

.eve gelince paçalardan falan aşağı doğru akarmışşşş...:queen:
neyse 2.tehlikede slalom yapan Peugeot 206 ...abi herif öyel zikzaklar çizerek geliyoki akıllara zarar...e karanlık mevkideydik zaten herif sıyırdı yanımdan ben 2.kez şoktayım...noluyo dedim ya...yani olaki solumdan geçse bana çarpıp düşürecek arkadailerde beni pestil yapacak...boşa yaşıyoruz valla...E5 çok sakat hep derim...TEM gibisi yok...
güzel gündü gelenden gidenden Allah hoşnut olsun...şimdi yarın yalan dünyamıza dönelim...maskelerimizi takalım...sizlerle yeni bir poroceye kadar benim için dünya durdu...