Doğumgünü kutlaması, maksat muhabbet...

yahu ben gelicem de, tam olarak nerde bu?
yerini anlamadım ben. tarif edebilecek olan veya beraber gidebileceğimiz biri var mı?

Sahilden Bostancı-Pendik istikametinde giderken maltepeyi geç dragos'a gel...
Dragosta bir U dönüşü göreceksin oradan dön sağa bakarak git motorları görürsün...

görkem, teşekkür ederim.
teorik olarak yerini biliyorum ama dragos neresidir onu tam olarak bilmiorum :)
neyse bulurum bi şekilde.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Sahilden Bostancı-Pendik istikametinde giderken maltepeyi geç dragos'a gel...
Dragosta bir U dönüşü göreceksin oradan dön sağa bakarak git motorları görürsün...

peki u dönüşü yapmadan önce sola bakarsak motorları görebilirmiyiz???
:p:p:p

Benim motorun ayak vitesini arkadaşım ayaklığı açmayı unutarak motoru düşürdüğünde kırdı...
ne yapacağımı nasıl gelip gideceğimi bilemiyorum :((((

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim motorun ayak vitesini arkadaşım ayaklığı açmayı unutarak motoru düşürdüğünde kırdı...

Geçmiş olsun, o şekilde gelmeye çalışma sakın, karşıdan gelen arkadaşlar varsa artçı olarak iştirak edersin. :pale:

saol..
yaa ben yan çantaları naapıcam zaten anadolu yakasındayım hadi geçebildim karşıya diyelim
yarın buluşma var benim izin günüm
bütün haftanın tek izin günü ve eve hapsolucam.
oturup ağlamak istiyorum yaaa :(

boy

@Pınarr
Benim motorun ayak vitesini arkadaşım ayaklığı açmayı unutarak motoru düşürdüğünde kırdı... ne yapacağımı nasıl gelip gideceğimi bilemiyorum :((((
Gördüğünüz gibi arkadaşlar, yine bahane yine bahane. Bak KARAKIZ geldi, herkese tembih ettim, kız özel ilgi gördü bu sefer. Geçen seferki sızlanmalarını yapamayacak bu sefer :) Sende bahanenin sonu gelmez...

Buluşma güzeldi. Gelen herkese teşekkür ederim. aYe, Discordian, MarlboroMan ve MarlboroGirl e hediyeler için ekstra teşekkür ederim. aYe'nin makinasıyla inanılmaz çok fotoğraf çektim. Zamanı olup foruma koyarsa görürsünüz siz de... Bir yaş daha yaşlandık ama önemli olan hissettiğiniz yaştır :)

@boy
Doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu yıllara :rendeer: bende gelicektim gelemedim ufak kardeşim hastaydı onunla ilgilendim :pale:

@Pınarr

Gördüğünüz gibi arkadaşlar, yine bahane yine bahane. Bak KARAKIZ geldi, herkese tembih ettim, kız özel ilgi gördü bu sefer. Geçen seferki sızlanmalarını yapamayacak bu sefer :) Sende bahanenin sonu gelmez...

evet geldim bende bahane falan yok gerçekten harika bi buluşma oldu çok keyif aldım. bundan sonra ben istanbul'da olduğum sürece tüm organizasyonlara gelmeye çalışacağımmm. benimle ilgilenen herkese özellikle CERRAHi arkadaşıma beni artçı olarak aldığı için teşekkür ederim.:rendeer::rendeer::rendeer:

Mehmet doğum günün kutlu olsun tekrar..
Bugün fazla zamanımız olmadığı için ,hediye alamadık sana,affedersin di mi:)
Yakın zamanda ulaştırırız janjanlı bişi artık kusura bakmaa..
Leyla ile birlikte nice güzel yaşlar dileriiim...

asm

Doğum gününüz kutlu olsun
Nice mutlu senelere :)

evet geldim bende bahane falan yok gerçekten harika bi buluşma oldu çok keyif aldım. bundan sonra ben istanbul'da olduğum sürece tüm organizasyonlara gelmeye çalışacağımmm. benimle ilgilenen herkese özellikle CERRAHi arkadaşıma beni artçı olarak aldığı için teşekkür ederim.:rendeer::rendeer::rendeer:

Rica ederim şeref verdiniz efendim :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Nice senelere Mehmetcim terliklerini motora bıraktım umarım almışsındır :)
Pasta kesilmeden kalktık kusura bakma :p

üzüldüm ya...servise falan nasıl gitcek şimdi peki...uğraş dur...masrafda çabası...görünmez kaza işte...:pale:

Rica ederim şeref verdiniz efendim :rendeer:

Delikanlı SS ci....artcısını E5 te durakta murakta bırakmaz...evine bırakamadınmı kızcağızı terbiyesiz...ayıp dimi...genc bir kızı e5 ortasında bırakıyon...yıkıl karşımdan bre zındık...:cherry:

Son düzenleme:
Muhabbeten sohbetten unuttuk pasta kesmeyi yaavv:mrgreen::mrgreen:
Yeni tanıştığımız kardeşlerimize tekrar merhab.:cat: Mehmet Kardeşime ömrünü en güzel motorlarla ( Ki yeni modeller çıkacaktır muhakkak), Eşi Leyla Hanım ile, çevresinde dostlarıyla şaane geçirmesi dileklerimizi tekrar sunuyoruz. Bir araya geldik, bahanemizi yaratan Mehmet' e sonsuz şükranlar:rendeer:
iyiki doğdun Mehmet, Allah iniş Takımlarına Zeval Vermesin:queen::queen:
Fotolar bende bu kadar. Ekranım Antik olduğu için görmeden ekliyorum. herkese taşekkürler: denizcimuzaffer+denizcieylem+denizciforesight:mrgreen:

[ Bir yaş daha yaşlandık ama önemli olan hissettiğiniz yaştır :)

vahh kardeşimm vahh...yaş 25 olmuş...:wiinkk:

bıradar ilk resimler ofsayt size yakıştıramadım...:p

abi beni hep çekmişin nedendir...bilincaltı bir ambiansmı var...:p

bide bu resim gözüme takıldı...jasmıneeeeeeeeeeeeee apla bu nedir allasennn...hımm Burak abi akşam bulaşıkları iyi yıkamadı diye kızıyodun ya o mevzu galiba...:p

şekerim zamane erkekleri gibi...hiç söz dinlemiyolar...

Son düzenleme:
Delikanlı SS ci....artcısını E5 te durakta murakta bırakmaz...evine bırakamadınmı kızcağızı terbiyesiz...ayıp dimi...genc bir kızı e5 ortasında bırakıyon...yıkıl karşımdan bre zındık...:cherry:

ben dedim ona beni orda bırak diye eve de servis yapmasın dimi ama beni aldı getirdi oraya bide ev bırak denmez zaten benim evim ordan 5 dk yürüyerek:bounce:

ya abiler aplalar onu bun bırakında 2 kere kaza atlattım ölüydom...hayatımız iğnenin ucunda anasını satayım ya...ulan kamyon içinden yola bildiğin plastik top attılar tamda üzerinden geçtim hızım 80-90 galiba...direksiyon hakimiyetini kaybettim ...sallandım biraz...bu arada heyecandan sindirim sisteminin kontrolünü kaybedip salıyodum bir an....:p

genelde vicud böle adrenalin salgıladığında veya ölürken altınıza edermişsiniz biraz...bende öle oluyodum yani...ama motor üzerinde bellide olmazdı kokuda olmayınca eve kadar no problema..:p.eve gelince paçalardan falan aşağı doğru akarmışşşş...:queen:

neyse 2.tehlikede slalom yapan Peugeot 206 ...abi herif öyel zikzaklar çizerek geliyoki akıllara zarar...e karanlık mevkideydik zaten herif sıyırdı yanımdan ben 2.kez şoktayım...noluyo dedim ya...yani olaki solumdan geçse bana çarpıp düşürecek arkadailerde beni pestil yapacak...boşa yaşıyoruz valla...E5 çok sakat hep derim...TEM gibisi yok...

güzel gündü gelenden gidenden Allah hoşnut olsun...şimdi yarın yalan dünyamıza dönelim...maskelerimizi takalım...sizlerle yeni bir poroceye kadar benim için dünya durdu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar