Doğumgünü kutlaması, maksat muhabbet...

boy

Arkadaşlar, 11 Eylül doğumgünüm ancak Salı gününe geliyor olması nedeniyle 9 Eylül Pazar günü kutlamayı düşünüyorum. Bu sene değişiklik yapıp MT üyeleriyle beraber kutlayalım diyorum. Maksat muhabbet olsun, buluşma olsun. Müsait olan herkesi bekliyorum... Herkes motorlarla gelsin :)

Tarih : 9 Eylül 2007 Pazar
Yer : 0216 (Dragos Sahili)
Saat : 15:00

Buluşma Yeri 0216

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haritası
veya
Google Haritası

45ny.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Pazar günü görüşürüz :bounce:
Nice senelere

0216
10bi.jpg

45ny.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
oooo boy büyümüş bir yaş daha:mrgreen:
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere arkadaşım.bir sorun çıkmaz ise orada olmaya çalışıcam.sen büyüdün biliyoruz da bakalım "boy'un" da büyümüş mü? :p

memedin can kardeşim... başımla mekandayım... eşinle nice mutlu yıllara...
birde pipisini çekeceğimiz bi yeğenimiz olsa olay tamamdır...
bir senelik işeme bezi benden (HABİL)

şimdiden nice mutlu huzurlu senelere eşinle beraber
ee şey ben bisikletle gelsem olmazmı bi torpil yapsan :p bana malum motor yandıya

doğum günün kutlu olsun mehmet o gün orda olucam bende

Son düzenleme:
Mehmetçiğim,

Nice mutlu yıllara, sağlık ve huzur ile inşallah...

İsterdim gelmek ama o gün yazlıktan kışlığa taşınacağız. Kısmetse başka bir sefere...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burda bı sabah manıtayla kahvaltıya geleyım ben :mrgreen:

sevgili mehmet bey doğum gününüzü en içten duygularımla kutluyorum..allah eşinizle ailenizle beraber bir ömür boyu mutluluklar versin..allah sizi ve tüm motor camiasını kazadan beladan korusun..nice mutlu yıllara

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Mehmet Bey selamlar,

Dogum gununuzu en icten dileklerimle kutlarim. Nice nice 2 teker ustunde mutlu yillar gecirmenizi diliyorum.

Saygilar

nıck ı boy ( cocuk ) ama kendısı bır yas daha buyuyerek erkeklıge adımını attı :mrgreen: saka bır yana ıyıkı dogdun mehmet abı ... :queen:

Mehmet Kardeş,
Yeni yaşın şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız nice yıllar mujtluluklar dileriz. :rendeer::rendeer:
Gezi planımızı iptal ediyoruz ve Pazar günü orada olacağız.
denizcimuzaffer+denizcieylem+denizciforesight (acık façası bozuldu ama:mrgreen:)

abi doğum günün kutlu olsun o gün çalışacağımdan gelemiyeceğim çok gelmek isterdim :pr:

boy doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu senelere gelmek isterdim ama malesef şartlar el vermiyor

mehmet doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara...aynı gün ve saatlerde yenibosna'da nişanım olması dolayısıyla gelemiyorum malesef...size iyi eğlenceler...:rendeer:

birinizin douğumgünü şimdiden kutlu olsun... diğerinizin nişanı güzel geçsinnn:cherry:

Bütün güzellikler sizlerle olsun.Ne güzel bi doğum günü bi nişan! Ben Mehmet'in doğumgünü mekanına daha yakın olduğumdan kardeşimizin yaşını kutluycam.Gelirim yani Dragos'a....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar