[MT İstanbul] Basketbol Maçı 07.09.2007 Cuma Saat:19:00

Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için.Ne olursa olsun gelecem sizinle tanışacam.Bu ilk görüşmede hemde takıma girmişken sizi ekmek kesinlikle olmaz.Artçı olmak ne zormuş ya iki ay sonra kesinlikle alacam motor.Böyle olmuyor ya.Neyse artık yarın bir çaresine bakacaz.Bütün motorcular karşıdamı oturuyor yaw :d bu nasıl bir sistem. :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu taraftayım aslında da motorum serviste zaten kız arkadaşımla gelecektim iki servis yapardım seni almak için ama... şansına küs işte motor serviste..

arkadaşalar biriniz basket topu getirsin gelirkene :queen:

sportsofficer gelmediğine göre :queen:top yok

arkadaşlar ben gelemiyorum kusura bakmayın...size iyi oyunlar ve eğlenceler diliyorum...

etti 3 evet arkadaşlar 3 fire verdik gittikçe artıyo :queen:

umarım yetişirsin :queen:

:farao: ne menfaatçi bi adamım yahu sırf gs f650 görmek için ne yazıyorum :queen:

umarım yetişirsin :queen:

:farao: ne menfaatçi bi adamım yahu sırf gs f650 görmek için ne yazıyorum :queen:

metalgod bu caddebostan migros nerde? kusura bakmayın anadolu yakasında olmama rağmen o tarafı pek bilmiyorum,buluşma yerinede yetişmem imkansız:pale:

geçen cuma buluşması oldukça iyi geçmişti,gelmem kesinleşmeden yazmak istemedim. bu haftada aranızda olmak isterim. basket macında kadroda eksik varsa bende oynarım. akşam görüşmek üzere.

metalgod bu caddebostan migros nerde? kusura bakmayın anadolu yakasında olmama rağmen o tarafı pek bilmiyorum,buluşma yerinede yetişmem imkansız:pale:

abi buluşma noktasından hep beraber gideriz. eğer gecikirim dersen sahil yoluna in sor valla net olarak yerini tarif edecek kadar hatırlamıyorum ama dur birazdan google map ten bakarım

aha siz çetemisiniz yahu :queen: teflon tencere bi kapak eksik :queen: sendede racer 200 var :queen:

akşam bekliyorum dostum

Metalgod :silent: Top yokmu hakkatten yaavv. Bulalım bir yerlerden o zaman:mrgreen: Akşam görüşürüz

aha siz çetemisiniz yahu :queen: teflon tencere bi kapak eksik :queen: sendede racer 200 var :queen:

akşam bekliyorum dostum[/QUOTE]

Merak etme eksik yok, kapağımızda var:queen: şimdilik nick i BB ama olsun yakında onuda mutfak ekibine alıcaz:wiinkk:

Benide alsanıza aranıza bende nişan taşı çocuğuyum :p Pardon kartal çocuğu :p:)

cıbıfçı seni ekledim bile

yaf BB hanımın nickini değiştirsek :queen: benim çeyizin mutfak takımını tamamlamış oluyom :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar