kask takarım montum yırtılmamış olsaydı onuda giyerdimama yenisini giyerim
ben crossçuyum aynaya ihtiyacım yok...
benzini arada bi unuturm ama yarışta unutucamı hiç sanmam
:queen: ay riyetten iç virajda dışa motoru yatırarak düşme gibide bi huyum yoktur
ne zaman kapışıyoruz nerde![]()
şuna bak helehakarette ediyo modarator abilerime söylüyom seni cücük motorcuymuş
kaza.. evet motorun üstünde bi defa uyuyarak kendi hatamdan dolayı kaza yapmış olabilirim... 3 gün 3 gece uyumadan motora binip eve gitmeye çalışırsan öyle olur tabi...
ama en azından senin kadar kaza :queen:yapmadım 3 yıllık tecrübemde
sen niye motoru değerinin üstünde satıyosun sahibinden de gördm yarı fiyatına olması gerekmiyomu o kadar kaza yaptın :queen:
haha
aynalarıma gelince çançinçon motorum aynasız daha bi şık duruyo:queen:
haydaaa olmadı şimdi ayıb bişi :cyclopsan
cidden gelemiyomusun abi yav..
tüh bee
Arkadaşlar son dk bir gol yedim.saat 18:30 da paydos edecem m.köyden en kestirme nasıl gelirim 19:00 a nasıl yetişirim.Karşıyı hiç bilmiyorumcevabınızı bekliyorum.Otobüse binsem 2 saatten aşağı gelemem sanırım.
bu ilk görüşmemde geç kalacağım sanırım....
KOGO,
m.köy den birinci köprü, oradan E-5, E-5 den göztepe köprüsünden güneye aşağıya bağdat caddesine kadar devaaamm, ondan sonra caddeden sahil yolunu kullanarak cadde bostan:cat:O saatte en kısa yol:cat:
artık başka zaman alırız ifadeni napalım![]()
Anahtarını alınca istesende kaza yapamıycan zaten cücük motorcu :queen:
adamda motosiklet yokbu bir ikincisi o geç olur buluşma noktasıında 19:30 a kadar beklicemiz için 1 saat vaktin var
mecidiyeköyden abicim 128 veya 120 nolu iett otobüsüne binecen... şöföre diceksinki beni kadıköy evlendirme dairesinde indir... oda indirecek gelmen max . 45 dakka noolur ne olmaz bi 10 dakka oyalanırız senin için... yetişirsin zaten otobüsten indiğinde otomatikman yanımıza gelmiş olacaksın...:queen:
anlaştık ozman üstadım nasip değilmiş seni tokatlamak haha :queen:
ale:Motur yok iseeeeeee, mecidiyeköyden hotobüs ile carrefour kozyatağına gel, ben seni alırım:mrgreen: Ne oldu Metalim, şiştin galdın bu teklife:mrgreen:
ne şişcem yav koz yatağı carrefoura daha geç gelir neden dersen abi göztepe köprüsünden kozyatağına kadar trafik oluyo saatte![]()
ama birinci köprüden kadıköy fb stadı istikametinde zerre kadar trafik bulamassın haha :queen:
nooldu muzaffer abim şiştin bu teklife :queen:
tamm yaşımız gençte az gezmedik trafiklerde kurye iken![]()
senin kuryeliğini sabahları kulaama damlatırım ben ilaç niyetine:queen:
M.Köy den kadıköy e gelsin aslan, ben oradan saat tutmaca 10 dakkada caddebostana getiririm:queen: Dayak isteme benden:queen:
abi hertürlü mecidiyeköyden kadıköye gelmesi daha uzun sürer çünkü kadıköy evlendirme dairesi kadıköyden 3-4 durak önce eğer 120 ye binsin dersen ozman hepten iptal çünkü o araba altunizadeden dolaşıyo capitolun ordan ordaki trafiğide ne sen sor ne ben söyliyim haha :queen:
Tamam laaa, arkadaş adres versin ben gidip alacaam:silent: heeeehhhh bu teklife ne diyon:mrgreen: Genç de gelecek mi ondan haberimiz yok daha ama:queen: Sen bu çocuğun gelmesini istemiyon anladım, ama o akşam biz yeneceeezz:queen:
abi hertürlü mecidiyeköyden kadıköye gelmesi daha uzun sürer çünkü kadıköy evlendirme dairesi kadıköyden 3-4 durak önce eğer 120 ye binsin dersen ozman hepten iptal çünkü o araba altunizadeden dolaşıyo capitolun ordan ordaki trafiğide ne sen sor ne ben söyliyim haha :queen: