Honda Bayileri Şikayet Topiği

@xxxxx

Honda bu konuda en iyi servisi veren markadır arkadaşım. Senin dünyadan haberin yok herhalde. Kawasaki en basit parça için 4 ay süre veriyor. Ben süre olarak bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Mekanik aksamda problem varsa ve eğer bu parça motorunuzun yürümesini engelleyecek bir parçaysa HOT LINE denen olay devreye giriyor ve en geç 2 hafta içerisinde parçanız dünyanın herhangi bir ülkesinden geliyor. Başka bir marka kullandığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksın... Tabi ki bazı problemler yaşayabilirsiniz, bu marka ile ilgili değil, insanlar ile ilgili...

ya anladık sen her şeyi çok biliyon.

vallaha billaha bıktırdı senin bu marka fanatizmin beni. sadece ben miyim bundan bıkan emin değilim ayrıca.

ben yaşadığımı bilirim onu söylerim.

ayrıca efendi ol. bana öyle senin dünyadan haberin yok filan tarzı cevaplar verme.

Ben de Boy'a katılıyorum... Birçok parçasını değiştirmiş biri olarak bir örnek vereyim...
Sekman ve subap siparişi verildi fakat fabrikada olmadığı için yurtdışından getirtilecekti. Hemen Hot Line sipariş geçtik. 14 günde uçakla elime ulaştı.
Sonra; motorumun camının bir vidası kayboldu. Sadece tek bir vida için sipariş verdim , fabrikada mevcutmuş 2 gün sonra elime ulaştı.
Dahası da var...

Honda'nın diğer illerdeki servislerini bilmiyorum fakat benim kullandığım servislerde parça politikası şu şekilde işler:

Eğer 12:00'dan önce sipariş verirseniz ve fabrikada parça varsa 1 gün sonra.
Eğer 12:00'dan sonra sipariş verirseniz ve fabrikada parça varsa 2 gün sonra.
Eğer siparişiniz fabrikada yok fakat çok acil değilse yurtdışından 1 ay içinde.
Eğer siparişiniz fabrikada yok fakat acilse yurtdışından Hot Line kullanılarak 2 hafta içinde elinize ulaşır...

Başka hangi firmada var bu?

Ayrıca , Honda'nın parça fiyatları pahalıdır. Zaten Honda alan adamın bunu göze alarak alması gerekiyor...

Tabi yukarıdaki yazdıklarım işini düzgün yapan , sizin de hakkınızı aradığınız bayii'lerde geçerlidir...

Zaten Honda babamın firması değil , isteyen istediği yorumu yapabilir... Benim amacım sadece bilgilendirmek...

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hot line uygulamasinda ek bir masraf fatura ediliyor mu? Ediliyor ise bunun bir orani var mi? Bilen arkadaslar sorularimi yanitlarsa cok mutesekkir olurum.

Son düzenleme:
Hiçbir masrafı yok ve standart bir hizmet...
Genelde parça siparişi verdiğinizde önemine göre servis Hot Line geçiyor ama yine de servise hatırlatmanızda yarar var...

Arkadaşlar bravo. Gerçekten bravo. 2 dk da konunun akışını değiştirdiniz.
"Okuma yazmanız yok mu?" diye sorunca yine ben kötü olacağım!

Buradaki amacım ; Honda Bayilerini şikayet etmekti.
Honda hizmetini bizlere yansıtamayan bayileri tartışıp, değerlendirecek ve Honda'ya bildirecektik.

Yine markalar kavgasına dönüştü helal olsun!

Bu topiği tamamen yöneticilerin insiyatifine bırakıyorum. İsterse kilitler, isterse lüzumsuz gördüğü mesajları siler...

Honda motosikletimle 2 kere hasarlı kaza yaptım. Bursada tek mavi renk bende olmasına rağmen ellerinde mavi grenaj vardı beklemedim. Ön cam panelinden 2 parça arızalıydı ellerinde yokmuş 2 gün sonra gelir en geç 3. gün motorunu alırsın dediler. Ertesi gün parçalar gelmiş motorum yapılmış ve beni aradılar. Motorunuz hazır diye.
Açıkcası ben Hondada parça konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Ama fiyatları gerçekten çok uçuk. bir tek sinyal 137 lira. Akü 165 lira O hafta içerisinde babamın arabasınında aküsü bitmişti. Oda akü aldı 135 liraya. Ama madur olanlarıda okuyorum. Boy'un dediği gibi bu bencede Hondadan değil insanlardan kaynaklanıyor. İnsanlardan kastım servisteki yetkililer...
viper_1 bu şekilde davranan bayileri tespit edip, Hondaya bildirmek gerçekten yararlı olabilir.

boy

@xxxxx
ya anladık sen her şeyi çok biliyon. vallaha billaha bıktırdı senin bu marka fanatizmin beni. sadece ben miyim bundan bıkan emin değilim ayrıca. ben yaşadığımı bilirim onu söylerim. ayrıca efendi ol. bana öyle senin dünyadan haberin yok filan tarzı cevaplar verme.
Marka fanatikliğimi geç. Sen önce başka marka alıp bu dediklerim oluyor mu olmuyor mu önce onu bir yaşa. Ondan sonra konuşuruz. Eğer problem yaşanırsa tabi ki her firma şikayet edilmeli. Hatta Görkem'in yaşadığı tatsız olaydan dolayı ben eline geleni yapmasını önerdim baştan beri. Ama şu da bir gerçek ki, Honda Türkiye'de diğer markalar içerisinde bu işi en iyi yapan marka. Belki çoğunuz bilmiyor ama Honda'nın diğer markalardan farkı distribütor olmadan kendisi burada olaraktan çalışması. Diğer tüm markalar distribütör yoluyla Türkiye'de varlar. Görkem bu konuda en mağdur olan kişi, ona rağmen Honda'ya laf etmiyor. Nedeni ortada çünkü...

tatlı para tatlı hizmet kardeşim olay budur

volkan metehandroyu bu topiğe yönlendireyim tamamen amacından çıksın topic kitlenmesini garanti ederim :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@xxxxx

Honda bu konuda en iyi servisi veren markadır arkadaşım. Senin dünyadan haberin yok herhalde. Kawasaki en basit parça için 4 ay süre veriyor. Ben süre olarak bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Mekanik aksamda problem varsa ve eğer bu parça motorunuzun yürümesini engelleyecek bir parçaysa HOT LINE denen olay devreye giriyor ve en geç 2 hafta içerisinde parçanız dünyanın herhangi bir ülkesinden geliyor. Başka bir marka kullandığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksın... Tabi ki bazı problemler yaşayabilirsiniz, bu marka ile ilgili değil, insanlar ile ilgili...

Kawasaki 4 ay süre veriyor ha.... :silent::silent::silent: Bari bunu yazma... Millet seni ciddiye alacak....:farao::farao::farao:

Harbiden honda fanatikliği hat safhada.... Tamam senin belki sponsorundur belki anlaşman vardır ama ya diğerleri?....

Yanlış işler..... Biraz daha radikal olmak lazım......:cat::cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
En basitinden hava filtresi bile 75 ytl.. Honda ; Kazık Onda.. :mrgreen:

destekli sallayalım lütfen, honda tek tip hava filtresimi kullanıyor sanki
benim motorun hava filtresi 75 ytl falan değil...

Her motorrrrrrrr da hata vardır Honda Yamaha motorları sağlam motor ha motor aldıgımız zamanda bozulacak dıe bısey yok ellbette bozulurr ...
amaaa bu servıslerr yok mu motorlara bakan servısler basından atmak ıcın herseyı yapııorlar parca yyıok 1 hafta 2 hafta 1 ay sonra gelır hep bu servısler yuzunden cekıyoruz arkadaslarrrrrrrr buna kım dur dıyecekkk.....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kavasaki de 4 ay bekleme olayını bir abim bizzat yaşadı, hatta 3000euro ver uçakla 2 haftada getirelim dediler.

Ki bu arkadaşım normal biri değil, serviste kim olduğunu çok iyi biliyordu.

Can tehlikeleri olmasına rağmen 4 ay beklettiler, heralde motosiklet benim olsa 1 sene beklerdim.:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kavasaki de 4 ay bekleme olayını bir abim bizzat yaşadı, hatta 3000euro ver uçakla 2 haftada getirelim dediler.

Ki bu arkadaşım normal biri değil, serviste kim olduğunu çok iyi biliyordu.

Can tehlikeleri olmasına rağmen 4 ay beklettiler, heralde motosiklet benim olsa 1 sene beklerdim.:farao:

3000 € luk uçakla gelecek parça neymiş merak ettim... Çok eski bir modelin parçasıysa anlarım.....

6 ay parça bekleyen Africa Twin sahibi tanıdığım var....

İstisnalar kaideyi bozmaz..... Ama bu kadar da fanatiklik olmaz.... Bir kerede kawasakiden suzukiden aprilia dan iyi bahsettiklerini duymadım.... Varsa yoksa honda.....

Reklamdan çok antipati uyandırıyorlar haberleri yok.....:cat:

Kawasaki 4 ay süre veriyor ha.... :silent::silent::silent: Bari bunu yazma... Millet seni ciddiye alacak....:farao::farao::farao:

Harbiden honda fanatikliği hat safhada.... Tamam senin belki sponsorundur belki anlaşman vardır ama ya diğerleri?....

Yanlış işler..... Biraz daha radikal olmak lazım......:cat::cat:

ii o zaman .... neden kawasaki tutulmuyor onun sebebi de parça sıkıntısından değil havadan sudandır herhalde :bounce::bounce:

Ben de memnun değilim parçaların gelme süresinden.

hayırdır ylmzzz hangi parçayı istedinde süresinde gelmedi merak ettim cidden...:silent: bizimle paylaşabilirmisin rica etsem...

ben ufak bir not geçmek istiyorum arkadaşlar...parça fiyatlarını bilemem ama işçilik ücretleri konusunda bayiler arasında dengesizlik var....

6.000 bakımını yaptırmaya gittiğimde Honda Otosever'in verdiği fiyat 105 ytl Özen Motor İstoç'un verdiği fiyat 85 ytl D&B Motor'un verdiği fiyatsa 75 ytl idi...sonrasında yaptığım araştırmalar doğrultusunda aralarda kaynaklanan fiyat farkının tek sebebinin işçilik ücretlerinin yüksek veya düşük tutulmasının olduğunun farkına vardım...yani bayiler arası işçilik ücretleri bile farkediyo arkadaşlar bilginiz olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar