Yine kaza Yine Ölüm ( ucuz kurtuldum )

Çok geçmiş olsun dostum,

Allah rahmet eylesin amcaya...

Sizin orada tarafik teksasa dönmüş, sağ kalmak tesadüf gibi...

geçmiş olsun iso daha dün doğum günü kutlamanı yapıyorduk şen şakrak bir şekilde bugünde üzücü haberinimi yazacaktık allah esirgesin :pale:dikkat et kendine geçmiş olsun ölen amcayada allah rahmet eylesin kaza geliyorum demez.

Çok geçmiş olsun İso.. Amcanın vadesi yetmiş.. Allah rahmet eylesin ve sevdiklerine sabır versin..

Sizin orada tarafik teksasa dönmüş, sağ kalmak tesadüf gibi...

sıcaklara bağlıyorum ben bu konuyugece zaten sabaha kadar yatamayan dönüp duran insanlar sabahta o aşırı nemli boğucu havaylaa dışarı çıktıklarında akıllarında sıcaktan başka bişey olmuyo ne yazıkki Allah yardımcımız olsun

efendı ıso sen bı kurban fln kes ne bu yaa hergun basına olay gelıyo ve hergun ucuz kurtuluyosun....:) morlboro man +1

büyük geçmiş olsun,annem benim için dua ederken hep "allah seni vadesi gelmiş kul şerrinden korusun "der,yani o amcanın eceli gelmiş ,sebebi az kalsın sen olacakmışsın:pale:

Adana'da yaz aylarında çok dikkatli olmak gerek. Nedir bu arka arkaya, daha sezon bitmeden bu kaçıncı kaza. :pale:

Allah rahmet eylesin. Üzücü bir durum. Son günlerde motosiklet kazalarında atrış var. Lütfen arkadaşlar dikkatli olun...:salut:

İso sana geçmiş olsun amcayada Allah rahmet ehlesin:pale:

biliyorum kanka orada buna benzer cok kaza oluyo...geçmiş olsun..yaşlı amcada keşke biaraz daha dikkatli olsaydı ona da allah rahmet eylesin:pale:

O zaman bu kavşak için birşeyler yapılmalı:cat:

rup

iso kesinlikle sadaka vermelisin Allah korumuş seni. Amcayada Allah rahmet eylesin; geride kalanlara sabır versin.

asm

çok üzücü bir durum

Allah rahmet eylesin ölen kişiye,sanada geçmiş olsun efendy_iso kardeşim

dalgınlıkla birden hareket etti demek adamcağız

belki birşey yapılırda kurtarılabilirdi(cehalet ile birleşen ilk yardım trajedisi)
belkide yapacak birşey yoktu...

ecel gelince kaçış yok ama ecele yaklaşann yolda bizim tutumumuz o süreci şekillendiriyor...

neyse büyük konuşmayalım,Allah göstermesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sana geçmiş olsun arkadaşım ucuz kurtulmuşsun
Amca'nın mekanı cennet olsun, yakınlarına da Allah'tan sabır diliyorum.
tam da gazetemizde çıkacak Ramazan yazılarını yazıyordum. Cennet'ten Cehennem'den bahsederken bu konu gözüme çarptı kötü oldum yaw..

büyük geçmiş olsun dostum.böyle kazalar büyük ruhsal çöküntü yapar.
inşallah çabul atlatırsın.
rahmetliyi allah rahmet eylesin.
kazayı yapan arkadaşada allah yardım etsin.

vrfaat eden amcaya allahtan rahmet diliyelim geride bıraktıklarınada sabır. iso kardeş sanada çok geçmiş olsun bu olayı yaşamak bile insanın psikolojisini bozar. kendine dikkat et kardeş.

bu arada kesinlikle korumayı elden bırakmayalım arkadaşlar. sıcakların bol oldugu bu dönemlerde insanların 2 dk daha beklemeye tahamülü yokken biraz daha dikkat.

Geçmiş olsun iso
Vefat eden amcaya da tanrıdan rahmet diliyorum.
Adamın eceli gelmiş,sana patlamamış da arkadaki arabaya patlamış;verilmiş sadakan varmış.Bu arada olay nerede meydana geLdi ?

iso çok çok geçmiş olsunnn valla sejn ucuz atlatmışsın senin adına ne mutlu ama amcaya çok üzüldüm:(
amcaya allah rahmet eylesin:pr::salut:

çok geçmiş olsun arkadaşım...amcayada allah rahmet eylesin...sevenlerine sabır versin...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar