Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela dan korusun, bende 2 hafta kadar once Honda shadow almıstım acayip bir yagmur vardı demeki aynı gune denk geldik
hayır daha önce 2 yıl kadar yamaha rx deneyimim var.arada kullandıklarım hariç.ki eminimki tecrübesiz binmek zor olucaktır.Hayırlı uğurlu olsun, scooterdan sonra ilk vitesli motorun mu ? Zorlandın mı ?
akıllı bir seçim yapmışsın.racing yerine bu tür bir motor seçtiğin için sende ne kadar iyi bir seçim yaptığını anlayacaksın.güle güle kullan.en güzel rengini de almışsın.
yalnız dikkat rodajdan sonra motorunun ne kadar hızlı tepki verdiğine şaşacaksın.ibredeki son rakamı da görebiliyor.yakıt tüketimi çok iyi bir depoyla 300 km yapabileceksin.
Hayırlı olsun arkadaşım, bende ER-6N olanını almak istiyordum ama iş ve para durumları beni engelledi. Bol bol Z-motoya gidip inceliyorum motoru alacakmış gibinapalım son anda kaçtı şans:salut:
Bende de 150cc çakma çin chopper ı vardı ama artık o da yok ühü ühü:.....
Neyse fazla duygu sömürüsü yapmayalım da, soralım yakıtı km/160 ykr olması lazım doğru mu birde yuıtdışındaki forumlarda son hızı 195-200 arasıymış hiç denedin mi ?
Saygılar ve Kazasız sürüşler..
( Aksini iddia eden çok olsa da bende kawa' cı olacağım :cat: )
Hayirli olsun öncelikle
benim motor bilgim zayif acaba niye zx6r kötü.
sıfır aldığım yamaha ybr den sonra kawasaki er-5 aldım.fakat yakıt sarfiyatının korkunçluğundan dolayı sattım.(km de 350 ila 550 arası!)bu bendeki makinanın karb.ayarından meydana geldi tabi.benden önceki sahibi bi başkasına bi halttan anlar gibi kurcalattırmış.hoş er-5 ler cbr 600 f ler kadar yakıyor.ya da bi fazer kadar. açıkçası ben bu yeni modelin enjeksiyonlu oluşunda ne kadar yakıt tasarrufu yaptığı konusunda endişeliyim.600 değil 650cc olması enjeksiyon olayını kurtarıcı kılamaz.bir depo benzin kaç litre,ne kadara doluyor ve kaç km yol gidiyor lütfen bu değerleri yazın.çok yakma ihtimaline karşın vienam ya da malezya da üretilen honda lar yerine %100 japonya da üretilen bi makina almayı tercih ederim.çok yaksa bile..
ciddi manada bu makinadan almak istiyorum, bu fkrimin de kolay kolay değişeceğini sanmıyorum.
yakıt performans değerlerini yazarsanız sevinirim.size hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.
dostum oncelıkle hayırlı olsun,,, kawasakiye ve z-motoya laf atanlar utansın,, adamlar senın saglıgını dusunerek zx6 aldırmamıs yoksa zx6 satsa karı daha fazla olur,neyse,, aldıgın makına deli bı torka sahiptir,, hata affeder ama diğer motorları affetmez..yanlarından uzar geçer,, benzın durumuna fazla kafanı takma,, rodaj bıtsın ıyıce azalır,, sana tavsıyem hemen kullanma kıtapcıgını alman,orada rodajın kac km de oldugu ayrıntılı şekilde yazıyor ayrıca solemeden edemeyicem hem rodajdayım diyosun hem 215 gördüm diyorsun,, ne alaka?? ne iş??? rodaj bıtmeden abanma motoruna yazık etme güzelım makıneye,, haaa motora hıc bısey olmaz ıstersen 220 daya ıbreyı 1 saat gıt ama yakıt sarfıyatın artar bu yuzden rodajına uy ..
zx6 kotu diyenın dilinı essek arısı soksun :mrgreen: ,, yeni baslayanlar ıcın kötü demek istemiştir arkadaş.
dostum senınkı bı ıstısna olmuşş,,, busa yakmıyo o kadar,,senden oncekı sahıbı -ok varmış gibi oynamıştır motorla