Forumu genelde takip ederim, yazmaktan ziyade okumak dogru benim icin. Cunku motosiklet konusunda tecrubeli birisi degilim. Fakat az bucuk haiz olduguma inandigim bir konuda ise gorusumu bildirmekten cekinmem. Forum burasi sonucta insanlar fikirlerini beyan ederler. Insanlar bu durumun neticesinde fikir birligine de gidebilirler fikir ayriligina. butun bunlarin otesinde uslup bence cok onemli. Zira yer yer tansiyonun forumlarda mini mini yukseldigine sahit olsam da, bu sefer cidden uyelerin hararetlendigini goruyorum.
Herseyin evveliyatinda, kurallara layiki ile uyulmayan, egitim sisteminin saglikli olarak islemedigi bir ulkede yasiyoruz. konumuz motosiklet ve tedbirsizlik, cehalet, vurdumduymazlik gibi seylerden en siddetli bicimde sakinan, bu tur seylerin yok yere insanlarin hayatini elinden aldigini bilen, bunun bilincinde olan bir topluluktan oldugumuzu iddia ediyoruz. Sonra da vefat haberi geliyor ve kader diyoruz. Ben duruma su acidan bakiyorum, gelen her kotu haberin akabinde bu tur uzucu olaylardan kacinmak icin birseyler yapilmali. Yazik oldu tuh ya, hayat iste vade buraya kadarmis diyerek, teslimiyetci olarak, pesinen kabullenerek kimse bu tur olaylarin onune gecemez.
Ayrica bir konu daha, benim icin burayi ozel kilan seylerin basinda uyelerin terbiye sinirlari icinde hareket ediyor olmasidir. Bu konu basligi altinda gordum ki haraketler ima yollu ya da acik sekilde yazilabiliyor.
Konudışı:
Aye; ben tanismiyorum sizinle, umarim tanisiriz hatta "kanka" dahi dersiniz bana, ya da "lan" hoşuma gider, samimiyet ifadesidir. Ama tanismiyoruz, haliyle "hocam" demeniz biraz yersiz. Rumuzumla hitap ederseniz sevinirim.
Saygilar.