hikayeye bi maniyle başlayayım
SmirnouF gidiyordu deli deli
Görmedi kumu yerdeki
Sıktı birden ön freni
Motorla birlikte gördü yeri :cherry::cherry:
yukardaki dörtlüktende anşlaşılacağı üzere motoru devirdik :queen::queen::queen:. 2 gün sonra Moldovaya okuluma döneceğim için son olarak köye gidip nenem ve dedemleri görmek istedim.hayatta krumasız yola çıkmazdım ama bugun eldivenleri bulamadım.idare ederim deyerek köye gittim.köy içinde yeni kilit taş döşenmişti.tabii salak gibi kilit taşların üzerinde toprak olcağı aklıma bile gelmedi.dönmek için yavaşlarken ön fren galiba biraz fazla kaçtı ve sonuç belli,yer çekimi işte ne yapcan.kaderimle başbaşa saldım kendimi yere.2 defa yerde döndüm ve sonra ayaga kalktım.eldiven olmadıı için sol elimin içinde bayağı bi deri kalktı.2 gün önce özene bezene aldığım pantolonum yırtıldı.zaten elimden çok pantolona acıdımr:
r:. motorun ön çamurluğu biraz çizildkilometre saatinin ön kısmında ufak bi göük var.doğal olarak vites pedalıda yamuldu.ama şunu söyleyeyim,düşüşe göre bende ve motordda hiçbişey yok deyebilirim.
Her zaman yerçekimini dikkate alarak yol alın.o yerçekimini bulanı bulursam ............... ::cekic::::cekic::::cekic::::cekic::::cekic::
bizdende çok selam,benim durumu arzettinmi metehan abiye ??mete_han diyoruki
...............
saol taprağım (sana toprağım deyebilirim herhaldeGecmi$ olsun üjjjj'üm beeejj'im![]()
yerçekimini bulan lavuk Newton mu ne öle biri...
sakın arama ölmüş lavuk şuan bende kırık bi kol ile monitöre bakıyorum.. bir aydır yatıyorum nasipse pazartesi alçıyı alıcaklar ama 3 platin çivi hediye verdiler bakalım onları nezaman istiyicekler) galiba 1 yıl sonra felan:queen:
kask eldiven ve bot vardı lakin hava sıcak diyerekten montu giymeyince
![]()
![]()
Smir Geçmiş olsun :cat:
en azından kafada her zaman koruma var,anladın sen onu :bounce::bounce::bounce:
yarın gidiyom,hiç sevinme ordada internet var,bırakmam yakanı ,sen haka konu dışına bakmadınmı,mete_han abinin öcünü almaya başladım ve senden başladım ilk.gelde bi cvp yazUlen sendemi bürütüs......r:
r: Sattın beni....
r:
r:
Bakımsız rus tarzanı nazaman gidiyon kutuplara?..... Kankanıda al gel...1 ayda anca gelirsiniz zaten....:queen::queen::queen:
abi çok saol,sen uyma o kampana kafayaSmir Geçmiş olsun :cat:
yarın gece 10'dan sonra rahat rahat çıkın,o saatte uçağa binmiçş olcamsimirnof ülkeyi terk edene kadar yollar güvenli değil belli oldu tam koruma yollara çıkın SİMİRNOF çıkabilir
normalde full koruma binerdim.dün eldivenleri bulamadım,olan ellerime olduGeçmiş olsun kardeşim. Yerçekimi kuralları çok katıdır. Hiç bir hatayı affetmez. Sen sen ol korumasız yolas çıkma...
SmirnouF sipasiva
tam korumanın önemini ben öğrendim gerçi biraz pahalı oldu ama :bounce:
Smir,Allahtan Türkiye de fazla kalmayacaksınUzun süre kalsan maazallah tek parça geri dönemeyeceksin
Son 1 ay içinde açtığın başlıklardan bir kaçı;
Ne diyim dikkatli ol,geçmiş olsun...:cat: