Yerçekimi,yaktın benii :))

hikayeye bi maniyle başlayayım :)
SmirnouF gidiyordu deli deli
Görmedi kumu yerdeki
Sıktı birden ön freni
Motorla birlikte gördü yeri :cherry::cherry:

yukardaki dörtlüktende anşlaşılacağı üzere motoru devirdik :queen::queen::queen:. 2 gün sonra Moldovaya okuluma döneceğim için son olarak köye gidip nenem ve dedemleri görmek istedim.hayatta krumasız yola çıkmazdım ama bugun eldivenleri bulamadım.idare ederim deyerek köye gittim.köy içinde yeni kilit taş döşenmişti.tabii salak gibi kilit taşların üzerinde toprak olcağı aklıma bile gelmedi.dönmek için yavaşlarken ön fren galiba biraz fazla kaçtı ve sonuç belli,yer çekimi işte ne yapcan.kaderimle başbaşa saldım kendimi yere.2 defa yerde döndüm ve sonra ayaga kalktım.eldiven olmadıı için sol elimin içinde bayağı bi deri kalktı.2 gün önce özene bezene aldığım pantolonum yırtıldı.zaten elimden çok pantolona acıdım :pr::pr:. motorun ön çamurluğu biraz çizildkilometre saatinin ön kısmında ufak bi göük var.doğal olarak vites pedalıda yamuldu.ama şunu söyleyeyim,düşüşe göre bende ve motordda hiçbişey yok deyebilirim.
Her zaman yerçekimini dikkate alarak yol alın:):).o yerçekimini bulanı bulursam ............... ::cekic::::cekic::::cekic::::cekic::::cekic::

Geçmiş olsun kardeşim. Allah daha kötü kazalardan korusun.
Bu arada benden duyduğunu söyleme ama bir rivayete göre yerçekimini Newton buldu diyorlar. Amma ispiyoncuyum haaaa..

geçmiş ola seni gidi seni rusyada yapsaydın kızlarla rezil olmuştun dimi :mrgreen:

Haydaaa tam gider ayak aksilik.Neyse bunla gelmiş geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Pantoluna ve motosikletine üzüldüm artık motora binerken hep o pantolunu giy :) Ayrıca 2 gün sonra gideceğim demişsin hayırlı yolculuklar...:king:

Bu arada benden duyduğunu söyleme ama bir rivayete göre yerçekimini Newton buldu diyorlar. Amma ispiyoncuyum haaaa..
nerde yaşıyo bu adam,gideyim basayım evini hemen :p:p
geçmiş ola seni gidi seni rusyada yapsaydın kızlarla rezil olmuştun dimi :mrgreen:
burdada olduk,hemde eski takıldığım kızın önünde.tabii orda olsaydı daha fena olurdu :cherry::cherry:
Geçmiş olsun Pantoluna ve motosikletine üzüldüm artık motora binerken hep o pantolunu giy :) Ayrıca 2 gün sonra gideceğim demişsin hayırlı yolculuklar...:king:

yeni moda dizi yırtık pantolonlar,bende modaya uycam,uysada uyar uymasada uyar :queen::queen::queen:

geçmiş olsun...bak bana diyodun korunmasız binme uf olursun diye başına neler gelmiş...:p

Geçmiş olsun.... yerçekimiyle en fazla muhabetimiz benim 2 şişe şarap içmemle oluyo motorlada bir kaç kez oldu ama motorum pek sevmio yerçekimini tekrar geçmiş olsun

Rusların acısımı cıkıyor ne :p
Bak gördünmü SmirnouF toprak cagırıyor benden söylemesi ayagını denk al derim. Ben olsam öyle yapardım :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun :) 25kere25 kaç eder

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lan bakımsız rus tarzanı... Adam gibi binsene..Sanane yerçekiminden.... O zaaten vardı..Sana özel tasarlanmadı.....

Adetendir...Geçmiş olsun.....

İpin yokmuydu?....

Moderatör (forrap)
Smir,Allahtan Türkiye de fazla kalmayacaksın :) Uzun süre kalsan maazallah tek parça geri dönemeyeceksin:)
Son 1 ay içinde açtığın başlıklardan bir kaçı;

1- Böyle sorumsuzluk olmaz,sinek gibi kamyona yapışıyodum

2- Kask ile kendinı boğabilen ilk ve tek insan olacaktım.bir bakın.

Ve şimdi de

3-Yerçekimi,yaktın benii :))

Ne diyim dikkatli ol,geçmiş olsun...:cat:

SmirnouF bu ülke sana yaramadı.Bence sen enkısa zamanda sağsalim rusyana dön,yoksa durumunu hiç iyi görmüyorum:)

Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar