bende 64 ytl verdim 9000 bakımında buji değiştşi

Hocam bence tipsiz sonra cok yavas scooter lar bile gecer alim Allah :silent:
ama kullanma amacınıza göre değişir saglam ve az yakar honda ama cok yavas tipsiz benim fikrim ama herkesin düşüncesine kendine
CİHAN fiyatı nedir bu dişlinin?
Arkadaslar CBF 150 de arkaya buyuk hacimli top case takildiginda altinin bir kismi disari da kaldigindan sallaniyor olabilir mi? Bir arkadasin motosikletine binmistim ve beni uyarmisti arkaya yaslanmamam konusunda, pek saglam durmuyordu. 35 lt'lik bir top case oldugunu hatirliyorum. Saglam bir konum kazandirabilmek icin pratik bir cozum var mi acaba?
serkan1071, bana kalırsa senin üslübun yanlış. Tipsiz miş ? Hız yapmıyormuş? Düzgün bir üslüpla bu bölümde daha sıcak karşılanacağını garanti ederdim.
* Motosiklet hız yapsın diye alacaksan neden 150cc alasın ki. Gücü belli son hızı belli ayrıca 120 km hız bayağıda az bir rakammış. Scooter herhalde turbo takarak geçiyor.
* Ne zaman aşacağız bun tip gereksiz muhabbetleri. benim motor seninkini geçer - senin kini skoter geçer - bune be, bu kadar hız yapar mı? - 150cc aldık ne çıktı? kaplumbağa gibi gidiyor. İlk önce ne istediğine karar vermek en iyisi ve bu konuda yazı yazan CBF sahipleri ne istediklerini ve motordan ne beklediklerini iyi bildikleri için sana cevap verme gereği bile duymuyorlar....
Sürekli 5. vites gittim 55-60 arası ve yöntemim aslında şöyle:Benzini boşalttım ve motoru çalıştırdım.Karbüratör deki benzin bitti ve motor stop etti.sonra biraz benzin ilave ettim ve yola çıktım tekrar bitip yolda kalana kadar gezdim.Benzin bitince yanıma aldığım 500 ml lik benzin dolu su şişesini depoya boşalttım ve tekrar stop edinceye kadar gittim tabi dikkatli kullanım mümkün olduğunca 5. vites ve fren kullanmadan şehirlerarası yolda : 34.5 km 500 ml ile.
evet ön kaldırıyorum arka peg lere basarak 1 . viteste çok da zor değil
Video youtube da var bi tane ama net değil pek, gece çekimi,fırsatım olunca yenisini koyarım:
http://www.youtube.com/watch?v=zd3UZd2yc2Q