Dishy Çayı Güzel Demliyormuş...

valla sıtede tanısmayı en cok ıstedıgım kısılerdendın tugba abla senı tanımıs,cayını ıcmıs kadar oldum....

Resimlerde süper..:cat: Çaylarda tavşan kanıymış.. :cat:

Nasıl tahmin edemedin :cyclopsan MT li olup Antalya ya gelip Tubişe uğramayan yoktur :p :cherry:

Ben nolicemmmm?? :salut::salut::salut: Ben uğrayacaktım da, ben seni şurdan alıvereyim diyen olmadı valla?? :farao::farao::p:cherry:

Kimseye öyle bişey demedim ki ben Serhat cım :) Herkes eczaneye geldi, Serdar abi akşam geldiği için eve gittik.. :) Eczanenin yeri çok kolay ablacım, sen uğramadan gittin....

ya Tuğba abla şaka yapıyorum.. Nerdeydi senin eczane? Ben Alanya'ya gidiyorum yarın.. Bi otele!! Aslında sana sorsam iyi olacak belki sen biliyorsundur. Bi otel varda... sen MSN'e eklesene beni!! [email protected] senin MSN'i ulu orta yerde söylemeyelim.:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

Resimlerde süper..:cat: Çaylarda tavşan kanıymış.. :cat:

Ben nolicemmmm?? :salut::salut::salut: Ben uğrayacaktım da, ben seni şurdan alıvereyim diyen olmadı valla?? :farao::farao::p:cherry:

yok sana çay may sen ortada kaldın, sus bakiim yaramaz çocuk, ağzına acı biber sürerim bak.:queen::queen::queen:

tubis sakarya grubu olarak bakarsın bizde geliriz çayını içmeye güzel kardeşim eyvah bu kadar insanı ağırlayabilcenmi bakimmmmmmmmmmm :) :)

Ağırlarım Hakan abi, ayıpsın :) Severim kalabalığı :) Buyrun gelin, motorize07 de çok sevinir. :)

yaw süper olmuş akşam üzeri güzel demlen miş muhabbeti şeker ince belli bardaktaki cayın tadıda bir başka olur hani yüreginize salık arkadaşlar:rendeer::cat:

Tubiş iyi çay demler tabi. Bizi gazozla geçiştirdi ya neyse:p 5 gündür Antalya'daydım. Ben de bu Antalya'ya çok uğradım bu aralar.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar