Dishy Çayı Güzel Demliyormuş...

Geçen yıl olduğu gibi, tatilimi Marmaris Turunç Beldesinde 11-18 Ağustos -2007tarihlerinde ailemle geçirdim.

Elazığ’a dönüşümü Antalya üzerinden yaparak Tuğba AYKAN’a da uğradım.Bu kadar yakında olup da, ülkemiz Motosiklet camiasının deli-dolu kızı, namı diğer Dishy’yi görmemek olmazdı.:)Özel otomobilimle gitmenin avantajını kullanayım istedim.

BBRR-Barış kardeşin daha yakınında imişim ama nasip olmadı. Seneye yine Turunç’a gitmeyi ümit ediyorum.Barış arkadaşımızın çayını içmek nasip olur inşallah.:)

Antalya’nın yabancısı olduğumdan Tuğba ile Okan ben ve eşimi 17.08.2007-Cumartesi günü akşam vakti şehir merkezinde karşıladılar. Tuğba bizim arabada, Okan motosikletiyle önde, yola düzüldük. Evlerine vardığımızda anne ve babası karşıladı bizi.Çay içip sohbet ettik.

Tuğba’ya çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediyem oldu.Bizi tanıştıran, bir araya gelmemizi sağlayan, iki teker aşkı olduğuna göre ,hediye de iki teker olmalıydı tabi.:rendeer:

ziyaret17082007003an7.jpg

ziyaret17082007008jw7.jpg

Beraber bir hatıramız olsun istedik : Serdar23_Bilgem ve Dishy.

ziyaret17082007004uc3.jpg

Tuğba’nın hoş sohbet babası ve güler yüzlü, hanımefendi annesi ile de hatıra fotoğrafımız oldu.:cat:

ziyaret17082007006mt8.jpg

ziyaret17082007007wm0.jpg

Bizim hanım biraz köşede ve karanlıkta kalmış.Kusura bakmasın artık.:silent:

Marmaris Turunç Otel’de aliminyum tel ile motosiklet maketleri yapan Ömer Bey’in fotoğrafını ve el emeği göz nuru motosiklet maketlerini buraya koymasam haksızlık olurdu.

Son düzenleme:

szr

Çok hoş bişey böyle güzel dostlukların kurulması
Paylaşımınız için tşkler :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
öyledir tuğba kardeşim çayıda demler,sıcakta karşılar,gönlü geniştir herkese biyer vardır.varolsun kendisi.seninde ayaklarına sağlık serdar hocam tuğbanın ve ailesinin gönlünü almışın ziyaretinle .sendede yer var herkese serdar hocam bunu kanıtladın,elazığa gezimde az zaman ayırmadın bana.tekrar teşekkür ederim.ve tuğba kardeşimin anne ve babasına ayrıca değerli okana ,sizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşakkürler.

bak çay güzelse bende üşenmem giderim oralara. ümmet abi bilirsin benim ne kadar çok çay sevdiğimi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizim oraların havasından mı suyundan mı sıcak kanlıyızdır misafir kıymetlidir tabi bu sade antalya için gecerli degil ama biz akdenizliyiz başımızn üstünde yeri vardır misafirin

:mrgreen: yakında bende o iki tekerlere muhtaç kalıcammm valla :)
bende uğricam tubişe sözüm var yahu....

Abi neyaptın sen yaaa:queen: Baltayı taşa vurmuşsun Tubiş Transalp hastası sen custom maketi hedi etmişsin:cherry:
Güzel buluşma:cat: darısı diğer üyelerimizin başına... Yolunuz Başkent'ten geçerse beklerim.Bizim buranın turşusu meşhurdur.6-9 eylül 2007 tarihlerinde festivalimiz var bekleriz tüm üyelerimizi.
Bilgi: http://www.cubuk.bel.tr
Biraz reklam verir gibimi oldu ne? kusura bakmazsınız artık.
Herkese kazasız sürüşler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Serdar hocam çok iyi etmişsiniz.Gittiğinizin haberini aldım ama dishy kardeşimizi ziyaret edeceğinizi tahmin edemedim.Çok güzel olmuş...:rendeer::cat:

tubiş sen çay yapmayı biliyormuydun bea:mrgreen:

Güzel paylaşım sagol.İçmiş kadar olduk:p

Son düzenleme:
öyledir tuğba kardeşim çayıda demler,sıcakta karşılar,gönlü geniştir herkese biyer vardır.varolsun kendisi.seninde ayaklarına sağlık serdar hocam tuğbanın ve ailesinin gönlünü almışın ziyaretinle .sendede yer var herkese serdar hocam bunu kanıtladın,elazığa gezimde az zaman ayırmadın bana.tekrar teşekkür ederim.ve tuğba kardeşimin anne ve babasına ayrıca değerli okana ,sizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşakkürler.

Teşekkür ederim güzel sözlerin için abi :salut: Duygulandım :salut:

bizim oraların havasından mı suyundan mı sıcak kanlıyızdır misafir kıymetlidir tabi bu sade antalya için gecerli degil ama biz akdenizliyiz başımızn üstünde yeri vardır misafirin

Babam Artvin li annem Antalya lı, bende Antalya da doğdum.. :) Sonuçta oradan geliyor, karadenizlilik var yani.. :) Çayı da ondan çok severiz :wiinkk:

:mrgreen: yakında bende o iki tekerlere muhtaç kalıcammm valla :)
bende uğricam tubişe sözüm var yahu....

Gel bacım gel, ne eğleniriz be :queen:

Serdar hocam çok iyi etmişsiniz.Gittiğinizin haberini aldım ama dishy kardeşimizi ziyaret edeceğinizi tahmin edemedim.Çok güzel olmuş...:rendeer::cat:

Nasıl tahmin edemedin :cyclopsan MT li olup Antalya ya gelip Tubişe uğramayan yoktur :p :cherry:

tubiş sen çay yapmayı biliyormuydun bea:mrgreen:

Güzel paylaşım sagol.İçmiş kadar olduk:p

Sen gelince sana demlemicem zaten kanka :queen: Ama Rize den bana bi çuval çay getirirsen düşünürüz :queen:

tubiş yaparda güzel olmazmı yani :queen::queen::rendeer:

::blushani ::blushani ::blushani

Serdar abi çok teşekkür ederim, bana uğradığın İlknur abla yla tanıştırdığın için.. O kadar sıcaktınız ki yıllardır ailemdeymişsiniz gibi hissettim, gittiğiniz zaman da çok üzüldüm :pale: İnşallah tekrar gelirsiniz.. Tekrar herşey için teşekkür ederim.. :rendeer::rendeer:

gördüğüm kadarıyla hoş bir ziyaret olmuş...yalnız resimlerde okan görünmüyo...ayıp değilmi insan adamın bi fotoğrafını koyar...:p

Bu güzel kızın, dostumuzun, arkadaşımızın, kardeşimizin, kankamızın :cherry: Allah neşesini bozmasın...:rendeer:

Transalp alınca da ; artık o iade-i ziyaretlere başlar... :queen::queen:

Bi ben gidemedim şu Antalya'ya... :salut::salut::pr:

Bu güzel kızın, dostumuzun, arkadaşımızın, kardeşimizin, kankamızın :cherry: Allah neşesini bozmasın...:rendeer:

Transalp alınca da ; artık o iade-i ziyaretlere başlar... :queen::queen:

Bi ben gidemedim şu Antalya'ya... :salut::salut::pr:

Ahhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnn :queen: Transalp mi dedi birisi :cherry: Valla daha çok, o zamana kadar görüşürüz be kanka :wiinkk:
Belki gelirsin belli mi olur :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar