Herkese slm arkadaşlar, uzun süredir konuyu takip ediyorum ama motorum olmadığı için ve alma aşamasına gelmediğim için birşey yazmamıştım.
Çünkü "motor alicam ne alayım", "o mu iyi bu mu iyi", "motor mu alayım araba mı alayım", "şu motorun artıları eksileri nelerdir" gibi çok gereksiz sorularla konuya katılmak istemedim, bu gibi sorular zaten yeterince sorulmuş. Bende tekrar sormak yerine konuyu baştan sona birkaç kez okudum.
Neyse geleyim sadede; biliyorum artık yaz bitmek üzere ama ben başlık parasını ancak denkleştirdim ve sizinde sahibi olduunuz bu karakaçandan bi tane almaya iice yeltendim.
Burçin hanımdan aldıım bilgiye göre istanbulda iki mekan varmış bunların satıldığı ümraniye ve beşiktaşta. Başka yer varmıdır diye sormam gereksiz olur heralde

Alış aşamasında bana yararlı olacak bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar.
"Ne gibi?" derseniz
mesela pazarlık payı var mıdır, yalwarsam yakarsam yerlere yatsam fiyat değişir mi, fiyatı deiştirme şansım yoksa aksesuarlarda deişiklik yapma şansım var mı, motordan hiç anlamam daha öncede motor kullanmadım, alırken motorun bi taraflarına dikkat etmem gerekir mi, hangi evrakları eksiksiz olarak teslim almam gerekir plaka ruhsat sigorta garanti belgesi vss...... işte bu gibi konularda tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
parayı denkleştirebilirsem ay sonunda almak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.